Life

Tragedie în lumea muzicii! Fetița unui cântăreț a murit la doar 4 ani. Ce se știe despre cauza decesului

Tragedie în lumea muzicii, după ce fetița unui cântăreț a murit la vârsta de patru ani. Iată ce se știe până acum despre cauza decesului.
03.08.2021 | 14:24
Tragedie in lumea muzicii Fetita unui cantaret a murit la doar 4 ani Ce se stie despre cauza decesului
ADVERTISEMENT

Tragedie în lumea muzicii, după ce fetița unui cunoscut cântăreț a murit la doar patru ani. Este vorba despre un rapper american care este în doliu în acest moment. Familia artistului este îndurerată.

Este vorba despre Fetty Wap, un rapper din SUA, în vârstă de 30 de ani, potrivit unica.ro. Cântărețul trece prin clipe de coșmar după ce și-a pierdut fetița. Iată ce se știe despre cauza decesului în acest moment.

ADVERTISEMENT

Tragedie în lumea muzicii! Fetița unui cântăreț a murit la doar 4 ani. Ce se știe despre cauza decesului

Tragedie în lumea muzicii, după ce fetița rapperului Fetty Wap s-a stins din viață la doar patru ani. Artistul și familia acestuia sunt îndurerați de pierderea imensă pe care au suferit-o.

Vestea morții lui Lauren Maxwell, fetița cântărețului, a fost anunțată de mama ei, Turquoise Miami. Aceasta a confirmat vestea pe rețelele sociale, adăugând și un clip video cu fiica ei, în timp ce se juca.

ADVERTISEMENT

„Aceasta este uimitoarea, frumoasa, amuzanta, vibranta, iubitoarea, talentata, inteligenta și dura prințesă Aquarius.

Dacă vedeți această postare derulând sau pur și simplu spuneți ‘te iubesc LAUREN’, pentru că se spune că sufletele ne pot simți dragostea #RIP”, a scris mama fetei pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @fineassturquoise

La biografia de pe pagina de Instagram, mama fetiței a menționat că nu va răspunde la mesajele private în această perioadă, fiind îndurerată de tragedia care a avut loc. 

Soția lui Fetty Wap, îndurerată de ăierderea fiicei, nu va mai răspunde la mesaje o perioadă
Soția lui Fetty Wap, îndurerată de ăierderea fiicei, nu va mai răspunde la mesaje o perioadă. Sursa foto: Instagram

În acest moment, cauza care a dus la decesul fetei nu a fost dezvăluit, potrivit publicație TMZ. Aceeași publicație a mai menționat faptul că rapperul Fetty Wap a fost în centrul unui scandal uriaș, acuzat că nu s-a interesat de soarta fetei. În plus, acesta nu ar fi fost la zi cu plata pensiei alimentare.

ADVERTISEMENT

Fetty Wapp și Turquoise au mai trecut printr-un moment dificil în 2019, atunci când Alayia, o altă fetiță de-a lor, a venit pe lume prematur.

Micuța a avut nevoie de o intervenție chirurgicală pe creier, dar a supraviețuit. Artistul ar avea șase copii cu cinci femei diferite, potrivit sursei citate mai sus.

Rapperul Fetty Wapp a devenit cunoscut în 2015, atunci când a lansat piesa „Trap Queen”, care a ajuns pe locul 2 în topul Billboard Hot 10 din Statele Unite ale Americii.

ADVERTISEMENT