News

Tragedie în Vrancea. Nina, o tânără de 31 de ani, a murit într-un grav accident: ”Un suflet atât de bun nu trebuia să părăsească această lume” 

Nina, o tânără de doar 31 de ani, a murit într-un grav accident rutier produs în Vrancea. Rudele și prietenii fetei sunt în stare de șoc după această tragedie.
28.10.2022 | 23:05
Tragedie in Vrancea Nina o tanara de 31 de ani a murit intrun grav accident Un suflet atat de bun nu trebuia sa paraseasca aceasta lume
Nina, o tânără de 31 de ani a murit într-un accident rutier din Vrancea. Sursa foto: Facebook / ISU Vrancea / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O tânără de 31 de ani, din Focșani, a murit, joi după amiază, într-un grav accident produs în Vrancea. Mașina acesteia a ieșit de pe șosea și a lovit un copac, între localitățile Tișița și Panciu din județul Vrancea.

Nina, o tânără de 31 de ani a murit într-un accident rutier din Vrancea. Cunoștințele sale, în stare de șoc: ”Un suflet atât de bun”

La o zi după tragicul accident au apărut și informații despre identitatea victimei. Tânără decedată se numea Nina Daniela. Aceasta era singură în mașină când a părăsit banda de deplasare și s-a izbit frontal de un copac.

ADVERTISEMENT

Moartea fulgerătoare a tinerei de 31 de ani a produs un adevărat șoc în rândul familiei, prietenilor și colegilor de muncă.

De joi după-amiază, pe rețelele de socializare au fost postate sute de mesaje de condoleanțe. Nina este descrisă de cei care au cunoscut-o ca o fată deosebită, mereu veselă și prietenoasă.

ADVERTISEMENT

”Doamne, suflet bun și vesel Nu pot sa cred ca ai plecat atât de repede dintre noi, erai atât de plină de viața, atât de fericita zi de zi cu zâmbetul pe buze, niciodată nu te-am văzut supărată sau tristă. Un suflet atât de bun ca tine nu trebuia sa părăsească lumea atât de devreme.

Dumnezeu să te ierte, draga mea! Vestea asta mi-a tăiat răsuflarea, încă nu îmi vine să cred că nu o să te mai văd, că nu o să mă mai primești în magazin cu zâmbetul pe buze și cu privirea caldă și prietenoasă. Tu, cea care mereu ai avut un suflet de copil, atâta energie și așa o pofta de viața. Dumnezeu să te ierte!”, scrie o prietenă pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Dispariția Ninei a adus un val de tristețe și printre colegii ei de la locul de muncă.

”Din păcate, ne-a părăsit un înger păzitor! Colega noastră Nina nu mai este. Ne-ai rupt sufletul, îngeraș! Nu avem cuvinte, Dumnezeu să te odihnească!”, transmit colegii tinerei.

Conform publicației ziaruldevrancea.ro, Nina era căsătorită. Ea și soțul ei nu aveau copii.

Cauzele accidentului încă sunt necunoscute

Nina a murit la volanul mașinii sale în timp ce se deplasa pe DN 2 L, între Tișița și Panciu. Tânără era singură în autoturismul pe care-l conducea.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, din cauze necunoscute deocamdată, autoturismul a părăsit sensul de mers și s-a izbit violent de un copac.

Se pare că nu s-au găsit urme de frânare, iar drumul era drept în zona accidentului. În aceste condiții, nu sunt excluse cauze medicale care ar fi dus la producerea tragediei.

ADVERTISEMENT