News

Tragedie într-o familie din Gorj, înainte de sărbători. Un bărbat a fost împușcat la o partidă de vânătoare

Un bărbat de 34 de ani a fost împușcat la o partidă de vânătoare. Evenimentul nefericit a avut loc în Ajunul Crăciunului.
25.12.2023 | 13:04
Tragedie intro familie din Gorj inainte de sarbatori Un barbat a fost impuscat la o partida de vanatoare
Un bărbat a fost împușcat la o partidă de vânătoare. Foto (descriptiv) Hepta.ro
ADVERTISEMENT

O tragedie a avut loc într-o familie din Gorj, chiar înainte de sărbătorile de iarnă. Un bărbat a sfârșit în mod dramatic, după ce a fost împușcat, din greșeală, la o partidă de vânătoare, de către un coleg.

Tragedie înainte de Crăciun, la o partidă de vânătoare

Evenimentul nefericit s-a petrecut în Ajunul Crăciunului, în localitatea Plopșoru, din județul Gorj. Victima, în vârstă de 34 de ani, se afla împreună cu mai multe persoane la o partidă de vânătoare.

ADVERTISEMENT

Distracția s-a transformat rapid într-o tragedie, după ce unul dintre colegii bărbatului l-a împușcat, din greșeală, în gât. La locul incidentului grav au ajuns echipajele medicale și polițiștii din Gorj.

De asemenea, a fost solicitat un elicopter SMURD pentru a prelua bărbatul și pentru a-l transporta la spital. Însă, din nefericire, vânătorul nu a supraviețuit, în ciuda eforturilor medicilor de a-l salva.

ADVERTISEMENT

Acesta a fost declarat decedat înainte să fie preluat de elicopterul SMURD. Oamenii legii desfășoară cercetări pentru a stabili, cu exactitate, cum a avut loc nefericitul eveniment. A fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

„Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că, în urma unei partide de vânătoare, un bărbat, în vârstă de 34 de ani, ar fi fost împușcat accidental de către un alt vânător.

ADVERTISEMENT

În urma sesizării, la fața locului a ajuns un elicopter SMURD, care a declarat decesul bărbatului”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, potrivit presei locale.

Tânăr de 29 de ani, transportat la spital. A fost împușcat accidental

Amintim că un incident similar s-a înregistrat, pe 8 decembrie, în Bistrița-Năsăud. Un tânăr, în vârstă de 29 de ani, a ajuns la spital, după ce a fost împușcat accidental la o partidă de vânătoare autorizată.

ADVERTISEMENT

El a fost transportat, de urgență, la o unitate medicală de un elicopter SMURD. Bărbatul s-a ales cu o rană în antebraț. Și în acest caz, polițiștii au întocmit dosar penal pentru a afla cum s-a produs evenimentul.

ADVERTISEMENT
Tags: