News

Tragedie într-o primărie din Dolj. O angajată s-a stins din viață în timpul programului

Anchetă în cazul decesului unei angajate din Dolj. Femeia s-a stins la primărie, în timpul programului, iar poliția a deschis un dosar penal
06.03.2024 | 14:34
Tragedie intro primarie din Dolj O angajata sa stins din viata in timpul programului
Poliția investighează circumstanțele morții unei funcționare de 57 de ani, de la o primărie din Dolj. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

O funcționară a Primăriei din comuna Calopăr din Dolj a murit în sediul instituției, iar poliția a inițiat o anchetă pentru a clarifica circumstanțele decesului.

O angajată a murit în timpul programului

Femeia ar fi fost contabila primăriei, notează jurnalulolteniei.ro. Potrivit comunicatului emis de Inspectoratul de Poliție Județean Dolj, polițiștii din Segarcea au fost alertați marți, la ora 18:31, despre decesul unei femei în sediul unei instituții publice din comuna Calopăr.

ADVERTISEMENT

La data de 05 martie a.c., ora 18.31, poliţiştii Secţiei nr.13 Poliţie Rurală Segarcea au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în sediul unei instituţii publice, din comuna Calopăr, a decedat o femeie.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii, ocazie cu care s-a stabilit că o femeie de 57 de ani, din municipiul Craiova, angajată a respectivei instituţii publice, a decedat”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției.

ADVERTISEMENT

Un dosar penal pentru ucidere din culpă a fost deschis, iar investigațiile continuă pentru a elucida pe deplin circumstanțele în care a avut loc decesul.

Tragedia s-a petrecut în clădirea Primăriei Calopăr, care include și satul Bâzdâna, unde o casă a explodat și alte locuințe au fost evacuate din cauza acumulării de metan în sol.

ADVERTISEMENT

Comuna Calopăr stă pe un butoi de pulbere

În localitatea Calopăr, o echipă formată din specialiști geologi angajați de o companie privată urmează să efectueze un studiu geofizic, cu scopul de a oferi autorităților locale informații necesare pentru evitarea unei tragedii, având în vedere că s-a descoperit o pungă de gaze sub pământ.

Regiunea în care, în cursul zilei de vineri, o sobă a explodat în locuința unui locuitor din Dolj în timp ce acesta încerca să aprindă focul, cauzând rănirea proprietarului care a fost ulterior transportat la spital, se află în prezent sub izolare și este supravegheată constant de către autorități.

ADVERTISEMENT

Analizele efectuate au relevat prezența unor concentrații ridicate de gaz metan în acea zonă. De menționat că patru persoane, din trei gospodării din satul Bâzdâna al comunei Calopăr, aflate în imediata apropiere a locuinței în care s-a produs explozia, au fost mutate la rudele lor. Această măsură a fost luată pentru a le feri de orice pericol potențial.

ADVERTISEMENT