News

Un băiat de un an și două luni, găsit mort într-un pârâu din Vaslui. Copilul era dat dispărut de familie

Tragedie într-o comună din Vaslui, duminică seară. Un băiat de doar un an și două luni a fost găsit mort într-un pârâu. Copilul era dat dispărut de familia sa.
02.05.2022 | 13:56
Un baiat de un an si doua luni gasit mort intrun parau din Vaslui Copilul era dat disparut de familie
Copil de 1 an, dat disparut de familie, gasit mort intr-un parau dintr-o comuna din Vaslui. Sursa foto: Ziarul de Vaslui
ADVERTISEMENT

Un caz șocant a avut loc duminică seară, în comuna Fruntișeni, din județul Vaslui. Un copil de doar un an și două luni, dat dispărut de familie, a fost găsit mort într-un pârâu.

Cum l-au găsit salvatorii pe băiatul mort în pârâul din Vaslui

În jurul orei 17:30, oamenii legii au fost alertați de dispariția micuțului, printr-un apel la 112, de către mamă. După lungi căutări, în jurul orei 21:00, salvatorii l-au descoperit pe băiat cu fața în apă și fără semne vitale, într-un pârâu, aflat la 500 de metri de locuință.

ADVERTISEMENT

Medicii au încercat să-l readucă la viață, dar în zadar. Cazul este unul misterios, în condițiile în care copilul nu se deplasa în picioare, ci doar de-a bușilea.

”Ieri seară la numărul de urgență 112 a fost anunțată dispariția de acasă, din localitatea Fruntișeni, a unui copil de sex masculin in vârstă de 1 an și 2 luni. Poliția și pompierii au participat la căutări iar SAJ Vaslui a participat cu două ambulanțe tip B2 și C2.

ADVERTISEMENT

Copilul a fost găsit la aproximativ 500 m de domiciliu, sub un pod într-un pârâu, cu fața în apă, fără semne vitale. S-au efectuat manevrele de resuscitare peste o oră, fără rezultat favorabil.

Medicul prezent la caz a declarat decesul iar cazul va fi investigat de poliție”, a declarat reprezentantul ISU, dr.Daniel Ungureanu, scrie presa locală, Ziarul de Vaslui.

ADVERTISEMENT

Ce a declarat mama copilului anchetatorilor

Mama a declarat anchetatorilor că băiețulul se afla în camera lui când a dispărut de acasă și că înainte de a suna la poliție ea și soțul ei l-au căutat de unii singuri.

”Mama copilului a declarat că a constat dispariția lui în jurul orelor 17.30. Iniția l-au căutat cei din familie, abia ulterior au alertat autoritățile. A fost găsit de salvatori în jurul orelor 20.50”, a mai comunicat dr.Daniel Ungureanu.

ADVERTISEMENT

S-a deschis o anchetă în acest caz și un dosar penal pentru ucidere din culpă. Sunt suspiciuni de răpire și chiar crimă.

ADVERTISEMENT
Tags: