News

Tragedie la un priveghi din Călărași. Un bărbat a murit din cauza unui pariu: ”Totul a fost o glumă proastă”

O tragedie rar întâlnită a avut loc la un priveghi din județul Călărași. Un pariu absurd i-a adus moartea unui consătean al defunctului.
30.01.2024 | 23:19
Tragedie la un priveghi din Calarasi Un barbat a murit din cauza unui pariu Totul a fost o gluma proasta
Bărbat prezent la un priveghi din Călărași, decedat din cauza unui pariu: ”Cine e în stare să înghită un sandwich”. Sursa foto (descriptiv): libertatea.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Tragedie inexplicabilă la un priveghi care a avut loc într-o comună din județul Călărași. Un bărbat a murit din cauza unui pariu de-a dreptul absurd pe care l-a pus cu o altă persoană.

Bărbat prezent la un priveghi din Călărași, decedat din cauza unui pariu: ”Cine e în stare să înghită un sandwich”

O glumă proastă făcută între două persoane la un priveghi organizat în județul Călărași a produs o altă înmormântare în comună. Totul s-a petrecut în localitatea Grădiștea.

ADVERTISEMENT

Venit să asiste la priveghiul unui consătean, un bărbat a murit după ce a pus un pariu pe ”cine e în stare să înghită un sandwich”, potrivit celor de la România TV.

Victima s-a înecat cu o bucată de carne. Din păcate, niciunul dintre cei prezenți la priveghi nu au putut să facă nimic pentru a-l salva pe bărbat. Un localnic a descris cum s-a petrecut tragedia. Punctul de plecare a fost o glumă banală făcută de victimă cu un alt participant la priveghi. Dar ceea ce trebuia să fie doar o glumă a devenit, rapid, o tragedie.

ADVERTISEMENT

”Totul a fost o glumă! O glumă proastă făcută cu prietenul lui…Ne-am pus aici la masă, am mâncat și am făcut o glumă cu cineva, era un coleg care venise de la Rasa, cu două bucăți de carne și două bucăți de pâine, și i-a zis:

‘Ia sandwich-ul ăsta și mănâncă!’ Omul ăla a zis că nu vrea să mănânce și a zis: ‘A, dacă nu vrei tu să-l mănânci îl mănânc eu!’ L-a băgat pe tot în gură, o bucată de carne mare, așa, și una mai mică, a început să facă de trei ori… să-nghită…

ADVERTISEMENT

Am zis că pleacă! A ieșit aici, afară, exact aici, a căzut jos, n-a mai avut aer, am venit toți de-acolo, l-am resuscitat. Aici a murit, aici a rămas. Vreau să vă zic că am sunat la SMURD, Salvare, Poliție, peste tot!

Patru ore, domnule, a stat aici! Am sunat peste tot! Noi aveam parte de durerea noastră! Unde să fie durerea împărțită? La noi sau problema că mai e un mort la poartă?”, a povestit un localnic aflat la priveghi pentru postul de știri citat.

ADVERTISEMENT

Scene cutremurătoare după decesul bărbatului. Trupul său a stat ore întregi înainte de a fi ridicat

Trupul bărbatului înecat cu bucata de carne a zăcut ore întregi la poarta priveghiului. Viceprimarul comunei din Călărași a explicat că Serviciul de Medicină Legală (SML) al județului nu are decât o singură mașină. În privința decesului, acesta este considerat a fi unul suspect.

A durat un pic mai mult până au venit cei de la SML. Au venit foarte greu pentru că eu, din câte știu, avem o singură mașină pe județ pentru lucrul acesta. Conform procedurii, până când lucrurile vor fi lămurite de medicul legist, moartea este considerată suspectă de polițiștii de la IPJ Călărași, care cercetează cazul”, a spus viceprimarul comunei Grădiștea.

ADVERTISEMENT
Tags: