News

Tragedie pe o șosea din Hunedoara. Un șofer a murit după ce a adormit la volan și a intrat într-un TIR. Video

01.09.2020 | 11:49
Tragedie pe o sosea din Hunedoara Un sofer a murit dupa ce a adormit la volan si a intrat intrun TIR Video
ADVERTISEMENT

Un accident deosebit de grav a avut loc marți dimineață în județul Hunedoara, acolo unde o autoutilitară și un TIR au intrat în coliziune frontală.

Impactul violent a fost consemnat pe DN66 pe raza localității Băcia. În urma cumplitului accident, un tânăr de 29 de ani a murit, iar un bărbat de 29 de ani a fost grav rănit.

ADVERTISEMENT

Din informațiile oferite de autorități, accidentul s-a produs după ce un bărbat care conducea o autoutilitară din direcția Hațeg-Simeria ar fi adormit la volan și a intrat frontal într-un TIR, care circula din sens opus.

Un șofer a murit după ce a adormit la volan și a intrat într-un TIR în Hunedoara

O nouă tragedie a fost consemnată în dimineața zilei de marți, 1 septembrie, pe șoselele din România. Un tânăr de 29 de ani, din judeţul Dolj a pătruns pe contrasens pe raza comunei Băcia şi a intrat în coliziune frontală cu autotrenul condus de un tânăr de 29 de ani, din judeţul Bistriţa Năsăud.

ADVERTISEMENT

În urma accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului autoutilitarei şi rănirea gravă a conducătorului de pe TIR. Imediat după eveniment, Pompierii Detașamentului Deva au deplasat la locul indicat prin 112 efective specializate în descarcerare, stingere şi prim ajutor.

Alături de personalul medical al SAJ, pompierii au acordat îngrijiri medicale conducătorului autotrenului ce prezenta multiple traumatisme. Acesta a fost stabilizat şi transportat la UPU Deva.

ADVERTISEMENT

Posted by ISU Hunedoara on Monday, August 31, 2020

Oboseala la volan, principala cauză a accidentului

Din datele preliminare ale anchetei, se pare că un bărbat ce conducea o autoutilitară din direcția Hațeg-Simeria, ar fi adormit la volan și a intrat în coliziune frontală cu un autotren, care circula din sens opus.

Potrivit IPJ Hunedoara, în urma impactului puternic a rezultat decesul conducătorului autoutilitarei și rănirea gravă a șoferului autotrenului.

ADVERTISEMENT

În orele care urmează, polițiștii vor efectua cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

ADVERTISEMENT