Sport

Tragedie pentru Cristiano Ronaldo! Unul dintre gemenii starului portughez a murit la naştere: “Eşti îngerul nostru. Te vom iubi mereu”

Familia lui Cristiano Ronaldo a fost lovită de o tragedie. Georgina Rodriguez, iubita fotbalistului, a fost nevoită să nască prematur, iar unul dintre gemeni a murit la scurt timp.
18.04.2022 | 21:38
Tragedie pentru Cristiano Ronaldo Unul dintre gemenii starului portughez a murit la nastere Esti ingerul nostru Te vom iubi mereu
Cristiano Ronaldo este devastat după ce unul dintre gemeni a murit la naştere
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo trece prin cele mai grele momente ale vieţii, după ce Georgina Rodriguez a născut prematur. Iubita starului de la Manchester United era însărcinată în luna a şaptea şi urma să aibă gemeni, însă unul dintre bebeluşi a murit la scurt timp după ce a venit pe lume.

Unul dintre gemenii lui Cristiano Ronaldo a murit la naştere. Mesajul portughezului

“Cu imensă tristeţe trebuie să vă anunţăm că băieţelul nostru a murit. Este cea mai mare durere pe care un părinte o poate simţi. Doar naşterea fetiţei noastre ne oferă putere să trecem peste acest momente cu speranţă şi fericire.

ADVERTISEMENT

Vrem să le mulţumim doctorilor şi asistentelor pentru toată grija şi suportul arătat. Suntem devastaţi de această pierdere şi vă rugăm la intimitate în aceste momente dificile. Bebeluşule, eşti îngerul nostru. Te vom iubi mereu”, a fost mesajul postat de Cristiano Ronaldo pe contul personal de Instagram.

La scurt timp după ce a publicat postarea, Cristiano Ronaldo a primit un mesaj din partea lui Manchester United, prin intermediul contului oficial de Instagram al clubului.

ADVERTISEMENT

“Pierderea ta este şi pierderea noastră. Îţi trimitem iubire şi putere ţie şi familiei tale în aceste momente”, i-au transmis oficialii clubului de pe “Old Trafford”.

Mesaje de susţinere din lumea fotbalui pentru Cristiano Ronaldo

David de Gea, Felipe Melo, Alex Telles, Alvaro Morata sau Diogo Dalot s-au numărat printre primii fotbalişti care i-au trimis mesaje de susţinere lui Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT

În 40 de minute de la publicarea postării, peste 2.000.000 de persoane au reacţionat la anunţul trist făcut de Cristiano Ronaldo, printre care s-a numărat Neymar.

Cristiano Ronaldo are cinci copii

Cristiano Jr. este primul copil al lui Ronaldo şi va împlini, în iunie, 12 ani. De asemenea, cu ajutorul unei mame surogat, starul lui Manchester United mai are doi gemeni, Eva şi Mateo.

ADVERTISEMENT

Alături de Georgina Rodriguez, Cristiano Ronaldo are două fetiţe, Alana Martina, care are 5 ani, şi bebeluşul care s-a născut pe 18 aprilie 2022.

Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez au anunţat, în octombrie 2021, că vor fi părinţi de gemeni. Cei doi nu s-au căsătorit încă, iar fotbalistul de 37 de ani a anunţat că evenimentul va avea loc la un moment dat, fără să ofere o dată concretă.

ADVERTISEMENT