Life

Tragedie pentru o artistă din România. A aflat vestea imediat cum a coborât de pe scenă

Tragedie pentru o artistă din România. Imediat cum a coborât de pe scenă avea să primească o veste cu adevărat tulburătoare.
22.01.2024 | 08:59
Tragedie pentru o artista din Romania A aflat vestea imediat cum a coborat de pe scena
Tragedie pentru o artistă din România. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O artistă din România a trecut prin momente greu de imaginat. Când a coborât de pe scenă avea să primească o veste care i-a dat lumea peste cap. Ce a pățit aceasta și despre cine este vorba?

Tragedie pentru o artistă din România

Momente dificile pentru o artistă din România. Ianna Novac a vorbit despre tragedia care avea să îi schimbe total viața chiar în pragul sărbătorilor. Chiar după ce a coborât de pe scenă, a primit o veste tragică.

ADVERTISEMENT

Ianna Novac este una dintre cele mai apreciate soprane din România. Aceasta este căsătorită cu Octavian Dobrotă, alături de care are doi copii, un băiat și o fetiță. Nimeni nu avea să știe însă tragedia care va urma.

La finele anului trecut, celebra artistă și-a pierdut soacra. Aceasta a murit chiar după concertul pe care artista l-a susținut la Ateneul Român. A urmat apoi o perioadă grea atât pentru ea, cât și pentru soțul său.

ADVERTISEMENT

De asemenea, sărbătorile au fost diferite față de cele din alți ani. Singura bucurie o reprezintă faptul că cei doi copii au reușit să își cunoască bunica și cel mai probabil o să își amintească de ea în viitor.

Sărbători triste pentru Ianna Novac

“Am încheiat anul printr-un concert grandios la Ateneul Român, apoi am trecut printr-o perioadă destul de dureroasă. Soacra mea a decedat chiar în seara spectacolului.

ADVERTISEMENT

A fost o perioadă foarte grea pentru soțul meu, sărbătorile au fost altfel față de cum erau de obicei, însă meregm înainte. Sunt fericită că copilașii mei au cunoscut-o pe bunica lor și o țin minte.”, a declarat Ianna Novac Pentru Spynews.ro.

Deși a suferit enorm când a aflat de moartea soacrei sale, artista spune știa ce urma să se întâmple. Pe de altă parte, ea consideră că mama soțului ei ar fi așteptat ca artista să termine concertul, iar fiul ei să ajungă acasă.

ADVERTISEMENT

Astfel, fix în momentul în care evenimentul Iannei s-a încheiat, soacra sa a murit. “Am știut cu o săptămână înainte că soacra mea va pleca dintre noi. Așteptam din oră în oră. Bineînțeles că instinctul de mamă și iubirea mamei față de copil a așteptat ca și noi să terminăm spectacolul. În momentul în care am coborât de pe scenă, am ajuns acasă, ea a plecat…”, a mai adăugat artista

ADVERTISEMENT