News

Tragedie rutieră în Maramureș. Tânără de 21 de ani, moartă într-un accident produs de fiul unui fost primar

O tragedie rutieră a avut loc luni dimineață în Maramureș. O tânără de 21 de ani a murit într-un accident produs de fiul unui fost primar.
08.01.2024 | 12:12
Tragedie rutiera in Maramures Tanara de 21 de ani moarta intrun accident produs de fiul unui fost primar
Fiul unui fost primar, autor al unui tragic accident, în Maramureș. O tânără de 21 de ani a murit. Sursa foto: infomm.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ziua de luni, 8 ianuarie, a adus o tragedie rutieră pe o șosea din județul Maramureș, acolo unde fiul unui fost primar din Cavnic a produs un cumplit accident rutier. Din păcate, o tânără a murit.

Fiul unui fost primar, autor al unui tragic accident, în Maramureș. O tânără de 21 de ani a murit

Drama din nordul țării a avut loc pe raza localității Budești. Un bolid de lux marca Porsche a intrat cu viteză într-un stâlp de electricitate de pe marginea șoselei. Au rezultat trei victime, din care una a decedat.

ADVERTISEMENT

La fața locului s-au deplasat forțe de intervenție din cadrul Detasamentului de Pompieri ”Cpt. Marchis Adrian” Baia Mare, a Detasamentului Sighetu-Marmatiei și a punctului de lucru Cavnic, constând în o autospecială de stingere, una de Descarcerare, un echipaj Terapie Intensiva Mobilă,un echipaj de prim ajutor SMURD și o autospecială de transport persoane și victime multiple.

”În urma impactului violent, o persoana de sex feminin, în vârstă de 21 de ani a decedat, un bărbat a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Județean, iar cea de-a treia persoana nu a avut nevoie de îngrijiri medicale”, au anunțat autoritățile.

ADVERTISEMENT

Presa locală oferă informații în legătură cu identitatea șoferului mașinii implicate în accident. Conform Infomm.ro, autovehiculul Porsche era condus de Dan Bindiu. Vorbim de fiul fostului primar de Cavnic, Nicolae Bindiu.

Într-o stare avansată de ebrietate, acesta s-a urcat la volan și a produs o tragedie. O tânără de 21 de ani din Baia Mare a decedat, iar celălalt pasager a fost transportat la spital.

ADVERTISEMENT

În ceea ce-l privește pe Dan Bindiu, acesta a fost testat cu etilotestul, care a indicat o concentrație de 0.90 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul va fi acuzat de ucidere din culpă și conducere sub influența alcoolului.

Trupul neînsuflețit al tinerei de 21 de ani a fost transportat la morga Spitalului Județean. Un alt pasager aflat în bolidul de lux, originar din localitatea Strâmtura, se află internat pentru îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT

După noua lege Anastasia care a fost adoptată în țara noastră la mijlocul anului 2023, fiului fostului edil va face închisoare cu executare dacă va fi găsit vinovat de producerea acestui tragic eveniment.

ADVERTISEMENT