News

Traian Băsescu a provocat un accident rutier în Capitală. Fostul președinte s-a prezentat la Poliție

Traian Băsescu a fost implicat, duminică, într-un accident rutier în Capitală. Fostul președinte ar fi acroșat o mașină parcată. Conform legii, acesta s-a prezentat la Poliție pentru a raporta evenimentul.
22.05.2022 | 18:17
Traian Basescu a provocat un accident rutier in Capitala Fostul presedinte sa prezentat la Politie
Traian Băsescu, implicat într-un accident rutier în Capitală. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Duminică dimineața, Traian Băsescu a lovit ușor un autoturism parcat pe o stradă din Sectorul 2 din București.

Traian Băsescu, implicat într-un accident rutier în Capitală

Fostul președinte s-a prezentat la Brigada Rutieră pentru a raporta acest accident. Acesta riscă să fie sancționat cu 3 puncte de penalizare și cu o amendă în valoare de 590 de lei.

ADVERTISEMENT

Imediat după ce a lovit oglinda mașinii parcate, Băsescu a lăsat un bilet pe parbrizul mașinii în care își cere scuze pentru cele întâmplate.

Conform ȘtirilelProTv, fostul șef de stat a lăsat un număr de telefon pentru ca posesorul mașinii avariate să îl contacteze pentru formalitățile de înțelegere amiabilă.

ADVERTISEMENT

Traian Băsescu a avut și o primă reacție după acest eveniment rutier. Într-o intervenție pentru sursa citată, fostul șef de stat spune că ar fi lovit, de fapt, un semafor.

”Ce să se întâmple, am acroșat un semafor cu oglinda și am rupt-o”. Pe de altă parte, polițiștii rutieri spun că ar fi vorba despre o mașină.

ADVERTISEMENT

”În data de 22.05.2022, la sediul Biroului Accidente Ușoare din cadrul Brigăzii Rutiere, s-a prezentat un bărbat, care a declarat că în timpul unei manevre de viraj a lovit cu oglinda autoturismului, oglinda unui alt autovehicul, ce se afla parcat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero”, se arată în comunicatul Brigăzii Rutiere.

ADVERTISEMENT

Traian Băsescu nu e la primul accident de circulație

Traian Băsescu nu se află la primul accident tutier. În 2008, cu o zi înainte de summitul NATO, a lovit o mașină care oprise în fața lui, pe bulevardul Regina Elisabeta.

Și la acea dată, Băsescu s-a prezentat la secţia de poliţie. La ieşirea de întâlnirea cu oamenii legii, Băsescu a precizat că se deplasa cu maşina pe bulevardul din faţa Primăriei Capitalei, se uita spre această clădire şi, într-un moment de neatenţie, a lovit un autoturism care a frânat în faţa sa.

La acea dată, Băsescu a fost sancţionat cu 3 puncte penalizare şi a primit o amendă de 100 de lei.

ADVERTISEMENT