Sport

Transfer de urgenţă la CSM Bucureşti! “Tigroaicele” au adus o dublă câştigătoare de Champions League

CSM București a efectuat un transfer de urgență înainte de startul sezonului. „Tigroaicele” au adus o dublă câștigătoare de Champions League.
19.07.2023 | 20:03
Transfer de urgenta la CSM Bucuresti Tigroaicele au adus o dubla castigatoare de Champions League
CSM București a efectuat un transfer de urgență.
ADVERTISEMENT

CSM București a oficializat un transfer de urgență, după accidentarea extremei Mihaela Mihai la Campionatul European U-19 de handbal feminin, unde România a obținut medalia de bronz. Extrema dreaptă Željka Nikolić este noua jucătoare a campioanei României.

Transfer de urgență la CSM București! Cu cine au semnat „tigroaicele”

Accidentarea suferită de Mihaela Mihai la Campionatul European desfășurat la Pitești și Mioveni a dat peste cap planurile celor de la CSM București pentru următorul sezon. Tânăra handbalistă a suferit o leziune a ligamentului încrucişat posterior, iar „tigroaicele” au fost nevoite să reacționeze.

ADVERTISEMENT

Pentru a suplini absența Mihaelei Mihai, CSM București a transferat-o pe Željka Nikolić. Extrema dreaptă a naționalei Serbiei nu este străină de campionatul românesc, unde evoluează din 2016. SCM Craiova, SCM Rm. Vâlcea și ultima oară Gloria Bistrița sunt echipele pentru care a evoluat handbalista de 31 de ani în România.

La nivelul echipei naționale, Željka Nikolić a depășit borna celor 100 de goluri marcate pentru Serbia. Mai mult decât atât, extrema dreaptă are în CV două Ligi ale Campionilor cu Buducnost. „Bine ai venit Željka și mult succes!”, este anunțul făcut de CSM București pe site-ul oficial.

ADVERTISEMENT

CSM București

Când începe Liga Florilor. Derby-ul CSM București – Rapid se joacă în etapa a 3-a

La finalul lunii iunie s-a tras la sorți țintarul sezonului 2023/2024 din Liga Florilor. Rapid va debuta în noua stagiune pe teren propriu contra celor de la Corona Brașov, în timp ce CSM București, tot „acasă”, o va înfrunta pe HCM Zalău.

Derby-ul campionatului, care le pune față în față pe CSM București și Rapid, este programat să se dispute în a treia etapă, pe 16 septembrie. Data meciului ar putea fi schimbată în funcție de partidele celor două echipe în grupele Ligii Campionilor.

ADVERTISEMENT

Pe lângă Željka Nikolić, CSM București le-a transferat pentru sezonul următor pe Monika Kobylinska (Brest Bretagne), Vilde Ingstad (Esbjerg), Trine Ostergaard Jensen (Bietigheim), Jennifer Gutierrez (Rapid), Laura Flippes (Paris 92).

Alina Iordache a revenit la CSM București

Alina Iordache, fostul portar al CSM București, a revenit alături de „trigroaice”, însă de această dată din postura de antrenor cu portarii. De-a lungul carierei de handbaliste, Alina Iordache a câștigat de patru ori titlul cu CSM București, 3 Cupe ale României și Liga Campionilor, în 2016!

ADVERTISEMENT

„Sunt fericită că mi s-a oferit această oportunitate și abia aștept să începem noul sezon. Îmi doresc enorm ca împreună să realizăm toate obiectivele propuse”, a declarat Alina Iordache. Ca antrenor, Alina a adunat o experiență de trei ani în Liga Florilor.

ADVERTISEMENT