Fotbal intern

Transfer pentru Filip Mrzljak, fostul fotbalist al lui Dinamo! Cu cine a semnat

06.11.2020 | 10:59
Transfer pentru Filip Mrzljak fostul fotbalist al lui Dinamo Cu cine a semnat
ADVERTISEMENT

Filip Mrzljak, mijlocaș croat de 27 de ani, a ajuns la Ufa, formație din campionatul Rusiei, după ce a plecat de la Dinamo. 

Jucătorul din Croația era liber de contract din luna august. Filip Mrzljak și-a găsit echipă în campionatul Rusiei. El s-a înțeles cu Ufa și și-a pus semnătura pe un contract pe un sezon, cu opțiune de prelungire.

ADVERTISEMENT

La noua sa echipă, jucătorul croat va fi coechipier cu un fotbalist din Moldova care a evoluat în campionatul României, Cătălin Carp, mijlocaș de 27 de ani, care a evoluat pentru CFR Cluj, FCSB și Viitorul.

Filip Mrzljak a ajuns în Rusia

Recent, Ionuț Nedelcearu, apărător central din România care are 24 de ani, a ajuns de la Ufa la AEK Atena, în campionatul Greciei.

ADVERTISEMENT

După un sezon în tricoul ”câinilor”, cu 24 de partide și două reușite în campionatul României, fotbalistul croat nu și-a mai prelungit înțelegerea cu formația dinamovistă.

Înainte de a ajunge la Dinamo, Mrzljak a jucat două sezoane și jumătate la Pandurii Târgu Jiu și încă două sezoane pentru cei de la Astra Giurgiu.

ADVERTISEMENT

Are aproape 100 de meciuri în Liga 1

Fotbalistul a venit în Liga 1, de la Lokomotiv Zagreb, echipă din campionatul Croației. Jucătorul croat a fost pe lista lui Edi Iordănescu, atât la Gaz Metan Mediaș, cât și la Astra Giurgiu, unde ar putea ajunge antrenor principal. 95 de partide a strâns jucătorul croat în campionatul României pentru Pandurii Târgu Jiu, Astra Giurgiu și Dinamo București.

7 reușite și 5 pase decisive are Mrzljak în campionatul României. La 550 de mii de euro este cotat pe site-urile de specialitate jucătorul croat. În prezent, Ufa se află pe ultima poziție a campionatului din Rusia, cu 6 puncte după 13 partide disputate în actuala stagiune.

ADVERTISEMENT

Pe primul loc în Rusia se află ȚSKA Moscova, cu 28 de puncte, după 13 etape. Pe locurile 2 și 3 sunt Zenit și Spartak Moscova, care au acumulat 27 de puncte. Jucătorul croat a mai evoluat de-a lungul carierei pentru Dinamo Zagreb și NK Sesvete.

ADVERTISEMENT