Sport

Gigi Becali mai transferă un fundaş la FCSB? Impresarul a lămurit tot: “Cu ei negociem”

FCSB este interesată în continuare de Andre Duarte, portughezul care a plecat cu scandal de la FC U Craiova 1948.
20.08.2023 | 22:59
Gigi Becali mai transfera un fundas la FCSB Impresarul a lamurit tot Cu ei negociem
Transfer surpriză la FCSB?! Italienii anunţă că Gigi Becali negociază cu un fundaş central. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
20-08-2023
20:05

Impresarul neagă negocierile

Impresarul lui Andre Duarte neagă că ar exista discuții între jucătorul trecut pe la FCU Craiova și FCSB. Acesta spune că jucătorul său discută cu Frosinone.

Informația privind negocierile dintre FCSB și jucător au fost lansate de tuttomercatoweb.com, cei care au spus și că jucătorul va pleca de la Reggina.

Nu e nimic cu FCSB. Discutăm de câteva zile un transfer la Frosinone”,  anunță Bernardo Vasconcelos, agentul lui Andre Duarte, conform GSP.

 

FCSB vinde jucători, însă Gigi Becali ar putea să mai aducă un fotbalist chiar dacă a fost eliminat din Conference League. Presa din Italia vorbește despre interesul pentru Andre Duarte.

FCSB îl vrea pe Andre Duarte, fostul jucător al lui FC U Craiova 1948

Andre Duarte a fost dorit de Gigi Becali încă din perioada în care se afla sub contract cu FC U Craiova 1948, iar jurnaliștii italieni de la Tuttomercatoweb anunță că fundașul central în vârstă de 25 de ani negociază cu vicecampioana României.

ADVERTISEMENT

Mutarea ar fi una cu adevărat surprinzătoare, ținând cont că FCSB are deja patru fundași centrali: Denis Haruț, Joyskim Dawa, Vlad Chiricheș și Siyabonga Ngezana, care nici măcar nu a debutat încă.

Adrian Mititelu a avut o ofertă în valoare de 300.000 de euro pentru Andre Duarte, însă patronul lui FC U Craiova 1948 nu a vrut să îl cedeze pe Duarte, iar apoi l-a pierdut gratis.

ADVERTISEMENT

FCSB îl poate aduce gratis pe Andre Duarte. Care e situația jucătorului la Reggiana

Andre Duarte se află în acest moment sub contract cu Reggiana, echipă din Serie B, însă jucătorul ar putea pleca de la italieni după doar o lună. Sursa citată anunță că despărțirea de Reggiana este una iminentă.

Gigi Becali l-a ironizat pe Adrian Mititelu după ce jucătorul a dat în judecată FC U Craiova 1948 la FIFA și a devenit liber: „Mititelu era supărat şi spunea că vine cu toporul. Să se ducă în Europa cu toporul acum, că a plecat Duarte. A semnat.

ADVERTISEMENT

De la mine lua nişte bani. 200-300.000 de euro, ne înţelegeam noi. Acum, să dea cu toporul că a plecat. S-a înţeles cu altă echipă prin Europa”.

Adrian Mititelu l-a „înțepat” și el pe patronul FCSB: „Eu cred că Gigi Becali este unul dintre puţinii sfinţi în viaţă, cu 456 de icoane la Palat şi aţi văzut că pupă toate moaştele din lume, este plecat în deplasări cu preoţi… Nu cred că poate să instige la ruperea unui contract”.

ADVERTISEMENT

Andre Duarte a jucat 45 de meciuri în sezonul trecut la FC U Craiova 1948 și este evaluat de Transfermarkt la 900.000 de euro. Pentru Reggiana nu a jucat niciun meci oficial.


  • 2,05 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1 solist și peste 2,5 goluri” la meciul FCSB – Poli Iași

ADVERTISEMENT