Sport

Transferul lui Alexi Pitu la Bordeaux, privit cu scepticism: „Au o viteză în plus cei de acolo”

Mihai Stoica privește cu scepticism transferul lui Alexi Pitu la Girondins de Bordeaux, fiind de părere că jucătorii din Ligue 2 au o viteză în plus.
24.01.2023 | 22:15
Transferul lui Alexi Pitu la Bordeaux privit cu scepticism Au o viteza in plus cei de acolo
Transferul lui Alexi Pitu la Bordeaux, privit cu scepticism. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Transferul lui Alexi Pitu a fost dezvăluit în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, de Giovanni Becali.

Transferul lui Alexi Pitu la Bordeaux, privit cu scepticism

Mihai Stoica privește cu scepticism transferul lui Alexi Pitu la Bordeaux, explicând motivul pentru care fotbalistului îi va fi greu în Franța: „Îi va fi foarte greu lui Pitu, eu chiar cunosc Ligue 2. Probabil că va promova Bordeaux, dar nivelul în Ligue 2 e foarte sus.

ADVERTISEMENT

Sunt mulți fotbaliști ofensivi de sorginte africană… nici nu știu cum să mai spun, am un lexic bogat, dar nici nu știu cum să mai spun, că aș spunea că sunt de culoare. Așadar, atacanții francezi sau din alte țări sunt foarte rapizi, foarte talentați”.

„Așa am spus și despre Rareș Ilie că îi va fi foarte greu să se impună în Franța. În perioada bună a lui Rareș Ilie îmi plăcea, iar atunci Pitu nu prea exista, juca, dar nu marca.

ADVERTISEMENT

Un jucător se vinde când joacă bine, iar cei de la Farul fac o afacere excelentă”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

„Giroud juca la 23 de ani în Ligue 2!”

„Știți cine juca la 23 de ani în Ligue 2? Giroud, Koscielny, Claudiu Keșeru, care s-a impus greu în Franța, iar Keșeru este unul dintre cei mai buni fotbaliști români din ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Nivelul e foarte, foarte sus. Nu știu, să dea Dumnezeu să se impună Pitu acolo. Au o viteză în plus cei de-acolo, e altceva”, au continuat avertismentele lui Mihai Stoica pentru Alexi Pitu.

„Îl mai știți pe Boudjemaa de la Petrolul? Venise din Liga 4 și nu a fost bun în România, el făcea diferența la noi în campionat.

ADVERTISEMENT

E mult mai tare Ligue 2 decât prima ligă belgiană. Thereau era la 23 de ani flămând să joace în Liga 2 din Franța, el juca în Liga a 3 din Franța”, a mai spus managerul general al vicecampioanei României.

ADVERTISEMENT
Tags: