Sport

Transferul lui Mazilu la Brighton, afacere excelentă pentru Farul: „E un atlet perfect!”

Mihai Stoica a analizat transferul lui Adrian Mazilu la Brighton și crede că este o nouă afacere bună făcută de Gică Hagi.
10.07.2023 | 23:33
Transferul lui Mazilu la Brighton afacere excelenta pentru Farul E un atlet perfect
Transferul lui Mazilu la Brighton, analizat în direct. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate transferul lui Adrian Mazilu la Brighton, precum și în ce condiții va ajunge puștiul Farului în trupa lui Roberto De Zerbi, fostul jucător al CFR-ului.

Transferul lui Mazilu la Brighton, analizat în direct

Transferul lui Adrian Mazilu la Brighton a fost analizat de către Mihai Stoica și Basarab Panduru, aceștia fiind impresionați de puștiul Farului. „Pandi consideră că Roberto De Zerbi s-a gândit bine înainte să facă transferul, pentru a nu risca să se facă de râs.

ADVERTISEMENT

„Mi se pare o afacere bună pentru Farul! Să luăm jucătorii care au fost vânduți și revânduți, cum a fost Chiricheș. Noi am avut doi jucători vânduți și revânduți: Chiricheș și cu Stanciu.

Nu am avut cine știe ce procente. De Zerbi are o afinitate pentru România, e clar, mai ales că a jucat și în România”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Nu cred că se riscă De Zerbi!”

„Da, dar nu cred că se riscă nici De Zerbi să se facă de rahat cu un transfer ratat din România. Eu spun că e o investiția lui Brighton și cred că poate pleca undeva prin Olanda să joace.

Dar cred că cel mai bine pentru el e să rămână la Farul, pentru că poate avea parte de cea mai bună dezvoltare. Cred că mai trebuie 1-2 ani să rămână la Rege.

ADVERTISEMENT

El nu înțelege bine nici ce înseamnă campionatul României, are jumătate de an în care face spectacol”, l-a completat Basarab Panduru pe Mihai Stoica.

„Nu, clar nu! Eu cred că dacă Mazilu ajunge acolo, contează mult rezultatele pe care le obținuse la teste. E un atlet perfect! Are rezultate mult peste ale colegilor săi. Vârsta e excepțională, fizicul e la fel, e înalt”, a mai spus Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

În sezonul precedent, Adrian Mazilu a jucat un total de 21 de meciuri pentru Farul, reușind să marcheze 7 goluri și să ofere 2 pase decisive, fiind unul dintre puștii care s-au făcut remarcați în SuperLiga 1.

ADVERTISEMENT
Tags: