Sport

Mihai Stoica s-a enervat în direct din cauza lui Marius Șumudică: „M-a sunat și acum Gigi Becali, dar nu pot să răspund”

Mihai Stoica s-a enervat în direct la TV. Președintele Consiliului de Administrație de la FCSB a fost sunat în timpul emisiunii de Gigi Becali.
09.07.2023 | 22:51
Mihai Stoica sa enervat in direct din cauza lui Marius Sumudica Ma sunat si acum Gigi Becali dar nu pot sa raspund
Gigi Becali l-a sunat pe Mihai Stoica în direct la TV. Foto: Captură YouTube Orange Sport
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a oferit prima reacție după ce Marius Șumudică s-a declarat pregătit să o antreneze pe FCSB. Oficialul vicecampioanei a exclus total varianta ca antrenorul refuzat de Rapid să preia banca roș-albaștrilor.

Mihai Stoica nu vrea să audă de venirea lui Marius Șumudică la FCSB: „Nu este o variantă”

Marius Șumudică a ratat șansa de a reveni pe banca celor de la Rapid. Clubul din Giulești a rămas fără antrenor principal după plecarea lui Adrian Mutu la Neftchi Baku, însă Cristiano Bergodi a fost alesul conducerii.

ADVERTISEMENT

„Șumi” a mărturisit că este pregătit să accepte o ofertă, inclusiv de la FCSB, iar Gigi Becali a lăsat de înțeles că există posibilitatea ca antrenorul român să pregătească lotul vicecampioanei României la un moment dat. După declarațiile lui Marius Șumudică, patronul roș-albaștrilor l-a sunat pe Mihai Stoica.

Totuși, oficialul vicecampioanei nu vrea să audă de venirea lui Marius Șumudică la FCSB. „Nu este o variantă. Am fost foarte mulțumiți cu noua formulă de bancă tehnică. Dacă nu era blackout-ul de la Ovidiu (n.r. – 2-3 cu Farul în penultima etapă) am fi avut șanse foarte mari să câștigăm campionatul deși veneam de departe.

ADVERTISEMENT

„Gigi Becali m-a sunat și acum, dar nu pot să răspund”

„În acest moment avem antrenor, nu se pune problema. O spun foarte clar. Eu mai vorbesc cu Gigi Becali din când în când. Este imprevizibil, dar tocmai am vorbit cu el înainte de emisiune. M-a sunat și acum, dar nu pot să răspund. Am vorbit fugitiv despre asta, doar ce dăduse Șumudică declarațiile la TV. El se uita, eu nu văzusem.

Nu am vorbit laudativ despre Șumudică, eu vorbesc la concret. Am spus că Șumudică a fost campion cu Astra. Nu cu CFR, Steaua, Dinamo vechi sau Rapid. A fost cu Astra, care nu a mai câștigat titlul cu nimeni. Nici nu mai există! Șumudică a scos West Ham de două ori din Europa, ceea ce nu este puțin lucru. Iar la CFR a fost dată afară deși avea procentaj 100% în campionat.

ADVERTISEMENT

La Gaziantep a pornit foarte bine, nu e puțin lucru să fii singurul antrenor străin într-un campionat ca al Turciei. Iar în Arabia Saudită nu s-a făcut de râs”, a declarat Mihai Stoica, la TV Orange Sport.

Mihai Stoica s-a enervat în direct din cauza lui Marius Șumudică: „Deja este o lipsă de bun simț a mea”

Ulterior, Mihai Stoica a răbufnit în momentul în care discuțiile despre o posibilă venire a lui Marius Șumudică la FCSB s-au prelungit. Pe parcursul emisiunii, oficialul roș-albaștrilor a fost sunat din nou de Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

„Dar nu are ofertă de la FCSB. Nu există niciun fel de risc ca la ora actuală să ne dăm antrenorii afară pentru că se propune Șumudică. Deja este o lipsă de bun simț a mea că tot particip la tâmpenia asta. Poate să se propună de 7.000 de ori. 

Poate peste câteva etape… poate ieșim din Europa, nu se știe niciodată. Dar acum nu se pune problema, nu ne batem joc de oamenii noștri. Mă sună iar (n.r. Gigi Becali). Nu cred că s-a răzgândit”, au fost cuvintele lui Mihai Stoica.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,93 este cota pentru „2 solist” la meciul FC U Craiova 1948 – FCSB

ADVERTISEMENT