Sport

Adrian Mazilu, ofertă bombă din Premier League. Ce club îl vrea. Exclusiv

Adrian Mazilu este unul dintre jucătorii cu cea mai fulminantă ascensiune. FANATIK a aflat numele echipei din Premier League foarte interesată de transferul puștiului.
04.07.2023 | 16:27
Adrian Mazilu oferta bomba din Premier League Ce club il vrea Exclusiv
Adrian Mazilu, ofertă bombă din Premier League. Ce club îl vrea. Exclusiv. colaj Fanatik/Foto: Sportpictures
ADVERTISEMENT

La scurt timp după ce a devenit campion cu Farul, puștiul în vârstă de 17 ani a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGAi-ar plăcea să facă pasul în campionatul Angliei, considerat cel mai puternic din lume la acest moment.

Ofertă din Premier League pentru Adrian Mazilu

Prestațiile avute de Adrian Mazilu în a doua parte a sezonului din SuperLiga au atras atenția marilor cluburi din Europa, iar FANATIK a aflat numele formației din Premier League care a făcut deja o ofertă.

ADVERTISEMENT

Este vorba de Crystal Palace, echipă antrenată de legendarul Roy Hodgson și care a terminat sezonul precedent la jumătatea clasamentului, pe locul 11. Oferta se învârte în jurul sumei de 7-8 milioane de euro, așa cum a anunțat digisport.ro.

Deocamdată nu este nimic sigur în ceea ce privește plecarea lui Mazilu, deoarece din informațiile FANATIK există o diferență de 1,5 – 2 milioane de euro între cerere și ofertă. Mai mult, Gică Hagi așteaptă o scrisoare de interes din partea englezilor, nu doar ce s-a discutat verbal.

ADVERTISEMENT

Transferul s-ar putea face la finalul perioadei de mercato

În acest moment nu se pune problema ca Farul și Crystal Palace să bată palma pentru transferul lui Adrian Mazilu. Din informațiile FANATIK, englezii vor să-l urmărească și în jocurile din preliminariile cupelor europene.

De asemenea, Gică Hagi are nevoie de Mazilu în încercarea de a ajunge cât mai departe în Europa. În cazul în care atacantul va confirma și în cupele europene, transferul la Crystal Palace s-ar putea contura spre finalul perioadei de mercato.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că englezii îl urmăresc pe jucătorul Farului de mai bine de trei luni și adună toate informațiile despre el. Pe lângă partea sportivă, oficialii grupării londoneze s-au interesat de cum se descurcă Mazilu la școală, ce educație are și din ce familie provine.

Mazilu, șase goluri în jumătate de an la Farul

Gheorghe Hagi a vorbit despre noua “perlă” de la Farul Constanţa la emisiunea FANATIK SUPERLIGA cu Horia Ivanoici. Tehnicianul consideră că Adrian Mazilu este un “crack”, vorbă folosită de spanioli în cazul unui jucător de mare valoare, fotbalistul având şi calităţi native excepţionale.

ADVERTISEMENT

În cadrul unei emisiuni ”Profețiile lui Mitică”, Dumitru Dragomir a vorbit despre noile vârfuri ale fotbalului românesc și crede că tânărul atacant al Farului se va vinde cu 15-20 de milioane de euro.

Adrian Mazilu, care împlinește 18 ani în septembrie, a debutat în SuperLiga în decembrie 2022. Iar începând cu 2023, impactul său la Farul a fost fenomenal! A marcat șase goluri în campionat și a dat o pasă decisivă.

  • 1,3 milioane de euro este cota actuală a lui Adrian Mazilu. Acum un an valora 25.000 de euro!
  • 7 goluri în 21 de meciuri a marcat Mazilu pentru Farul în sezonul 2022/2023
ADVERTISEMENT