Sport

Transferuri de titlu la Rapid: „În iarnă vin doi titulari!”

Rapid vrea să dea lovitura pe piața transferurilor. Giuleștenii așteaptă pauza competițională pentru a se întări cu doi jucători care să pună umărul la câștigarea campionatului.
24.11.2023 | 10:33
Transferuri de titlu la Rapid In iarna vin doi titulari
STRATEGIA DE TRANSFERURI a Rapidului DEZVALUITA IN DIRECT. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Rapid este una dintre cele mai în formă echipe din SuperLiga. Formația antrenată de Bergodi este neînvinsă din luna august și se poate lăuda cu 3 victorii în ultimele 5 partide. Conducerea a luat act la forma giuleștenilor și este pregătită să pluseze cu doi jucători pentru a fura titlul celor de la FCSB.

Rapid va transfera doi jucători de top la iarnă

“100% vom face transferuri în iarnă. Avem discuții să aducem unul sau doi jucători. Avem de ceva timp, ne-am pregătit cu câteva luni înainte, suntem în negocieri cu anumiți jucători. Sper să ne iasă și să aducem doi jucători top.

ADVERTISEMENT

Dacă aducem, vrem să aducem jucători care chiar să ne ajute să ne batem pentru titlu. Am luat în calcul aceste costuri, domnul Șucu face foarte bine bugetele. Totul e stabilit. Când am făcut bugetul, știm cum să-l facem, suntem bine organizați.

Îți iei în calcul că în iarnă tot timpul vei mai aduce jucători. Deci ne-am lăsat spațiu ca în iarnă să aducem, să avem un buget, dacă e vorba de o investiție, domnul Șucu nu va spune nu unei investiții bune”, a declarat Victor Angelescu.

ADVERTISEMENT

Rapid are în acest moment un moral bun. Giuleștenii au câștigat derby-urile cu FCSB și Universitatea Craiova și ocupă locul 3 în Superliga. Echipa lui Bergodi se află la 4 puncte de locul 1, iar o nouă infuzie de jucători ar ajuta în ascensiunea echipei. Pe lângă noi transferuri, Rapid așteaptă revenirea lui Petrila și Rrahmani.

Rapid nu se va despărți de niciun titular în această iarnă

“Dacă va fi nevoie, sigur că vom plăti sume de bani. Avem nevoie, din punctul nostru de vedere, de doi jucători titulari, nu pot să vă zic pozițiile.  Doi jucători titulari peste ce avem acum pentru a ne putea bate la titlu.

ADVERTISEMENT

Noi suntem pregătiți mereu să vindem. Dar în momentul de față, nu intenționăm să vindem pe nimeni din actualul lot. La iarnă, șansele sunt foarte mici, mă refer la jucători importanți. Poate la anumiți jucători, dacă vin oferte și nu sunt în primii 14-15, poate.

 Cert este că nu vom renunța la jucători importanți în iarnă. Nu avem de gând să vindem niciun titular în această iarnă, doar dacă dă cineva 10 milioane, o ofertă incredibilă, da. Dar nu vrem să, cei care sunt în momentul de față vor rămâne, vrem să întărim lotul. 

ADVERTISEMENT

Vrem să aducem minim 2 jucători, 2 titulari. Știi cum e cu titularii, noi îi aducem și zicem că sunt buni, dar avem un lot bun, un lot echilibrat, iar ei trebuie să demonstreze. Vrem să aducem 2 jucători foarte buni”, a completat Victor Angelescu.

„Suflet de rapidist” este disponibilă în format LIVE în fiecare marți, începând cu ora 13:30, exclusiv pe FANATIK.RO. Premiera fiecărei ediții este programată pentru joi, la ora 10:30, și poate fi vizionată pe canalul de Youtube FANATIK și pe pagina de Facebook a lui Horia Ivanovici.

Rapid pregateste doua transferuri

ADVERTISEMENT