Fotbal international

Giroud, Aubameyang şi Lucas Moura sunt transferurile de top! Concurentul lui Chipciu, adus de la Liverpool. Vezi toate mutările importante din ultima zi de mercato

Ultima zi de mercato din Europa. Vezi aici toate mutările de pe piaţa transferurilor din ultimele ore ale perioadei de transferuri.
31.01.2018 | 23:01
Giroud Aubameyang si Lucas Moura sunt transferurile de top Concurentul lui Chipciu adus de la Liverpool Vezi toate mutarile importante din ultima zi de mercato
ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 01:00. Final în perioada de mercato din iarnă. Cele mai importante mutări din ultima zi au fost efectuate în Premier League. Aubameyang la Arsenal, Giroud la Chelsea şi Lucas Moura la Tottenham sunt cele 3 transferuri de top din ultima zi. Anderlecht l-a adus pe Lazar Markovic de la Liverpool, pe postul lui Alex Chipciu, iar Rayo Vallecano a anunţat că a întrerupt contractul cu Răzvan Raţ. 


UPDATE, ora 00:59 / Cu câteva minute înainte de încheierea perioadei de transferuri, Rayo Vallecano a anunţat că i-a întrerupt contractul lui Răzvan Raţ. Românul avea contract până în vară cu Rayo, însă spaniolii l-au pus încă de acum pe liber pe fundaşul român. 

ADVERTISEMENT


UPDATE, ora 00:56 / Lazar Markovic a fost împrumutat de Liverpool la Anderlecht până la finalul stagiunii actuale. Este un concurent redutabil pentru Alex Chipciu, cei doi evoluând pe acelaşi post. 

UPDATE, ora 00:37 / Pe ultima sută de metri a ferestrei de mercato, Newcastle United a obţinut împrumutul lui Isman Slimani de la Leicester City. 

ADVERTISEMENT


UPDATE, ora 23:28 / Mai este 1 oră şi 30 de minute până la finalul perioadei de transferuri. Conform BBC, s-au înregistrat 73 de transferuri azi până în acest moment. Cele mai importante: Giroud, Aubameyang şi Moura. 


UPDATE, ora 22:53 / Manchester City a renunţat la transferul lui Mahrez după ce Leicester City a refuzat şi oferta de 74 de milioane de euro plus un jucător. Fotbalistul a forţat transferul şi a plecat din cantonamentul echipei înaintea meciului cu Everton, însă mutarea nu se va produce. 

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 20:35 / Tottenham Hotspur a anunţat oficial achiziţionarea mijlocaşului Lucas Moura de la Paris Saint-Germain. Brazilianul a semnat un contract până în vara anului 2023 cu londonezii şi va purta tricoul cu numărul 27.


UPDATE, ora 20:25 / Alexandru Chipciu ar putea să-şi recapete postul de titular la Anderlecht Bruxelles, după ce belgienii şi-au vândut căpitanul Sofiane Hanni. Algerianul în vârstă de 27 de ani a semnat un contract cu Spartak Moscova până în vara anului 2021.

ADVERTISEMENT


UPDATE, ora 18:50 / Atacantul Michy Batshuayi a fost împrumutat de Chelsea Londra până la finalul sezonului la Borussia Dortmund. Belgianul va purta tricoul cu numărul 44 la gruparea germană.


UPDATE, ora 18:30. Olivier Giroud a semnat cu Chelsea. Arsenal va primi aproximativ 20 de milioane de euro în schimbul acestui transfer. În locul lui Giroud, la Arsenal a venit Aubameyang. 


UPDATE, ora 18:18. Ryad Mahrez este foarte aproape de Manchester City. “Cetăţenii” au făcut o ofertă fabuloasă de 74 de milioane de euro plus un jucător, care ar fi Yaya Toure, scriu englezii. Jucătorul a părăsit cantonamentul lui Leicester City pentru a forţa mutarea. El nu va evolua diseară cu Everton.  

 


UPDATE, ora 17:35. Lazio Roma, adversara FCSB-ului din 16-imile de finală ale Europa League, l-a transferat pe atacantul Progon Maloku de la Bayern Munchen. Jucătorul albanez a semnat un contract pe trei ani.


UPDATE, ora 17:05. Atacantul algerian Islam Slimani a ajuns la Newcastle cu un avion privat. Atacantul lui Leicester City va fi împrumutat până la finalul sezonului la formaţia pregătită de Rafael Benitez.


UPDATE, ora 16:00 / Chelsea Londra l-a achiziţionat pe fundaşul stânga al formaţiei AS Roma, Emerson Palmieri. Brazilianul în vârstă de 23 de ani a semnat un contract pe patru ani şi jumătate.


UPDATE, ora 15:25. Galatasaray l-a transferat pe Yuto Nagatomo de la Inter Milano. Joacă pe acelaşi post cu Iasmin Latovlevici şi este foarte posibil ca românul să fie out de la club după această mutare. Fundaşul român a fost criticat dur pentru evoluţiile din prima parte a campionatului. 


UPDATE: ora 13:15. Aubameyang a devenit oficial jucătorul lui Anderlecht! Tunarii vor plăti Borussiei Dortmund 63,75 milioane euro, iar acum rămâne de văzut dacă echipa lui Arsene Wenger va reuşi să mai amortizeze din sumă prin cedarea lui Olivier Giroud la Chelsea. O altă veste bună pentru fanii lui Arsenal este decizia mijlocaşului german Mesut Ozil de aţi prelungi contractul care expiră în această vară. În foarte scurt timp se va oficializa şi trecerea brazilianului Lucas Moura de la PSG la Tottenham, jucătorul trecând cu bine vizita medicală.


Update, ora 11:29. Michy Batshuayi a fost împrumutat de Borussia Dortmund până la finalul sezonului. În aceste condiţii, Aubameyang este mai aproape de Arsenal. 


Este ultima zi de mercato şi, ca de obicei, se anunţă o zi extrem de turbulentă pe piaţa transferurilor. Cluburile din Premier League par cele mai active, Arsenal, Chelsea, Manchester United şi Manchester City fiind gata să anunţe noi lovituri pe piaţa transferurilor. 

Pierre Emerick Aubameyang este aşteptat să semneze cu Arsenal. Imagini cu atacantul în tricoul “tunarilor” au apărut online, însă transferul nu a fost încă oficializat. Gabonezul este aşteptat să semneze în următoarele ore. 

Giroud, aproape de Chelsea 

Ryad Mahrez este dorit de Manchester City. Oficialii “cetăţenilor” oferă 68 de milioane de euro pentru mijlocaşul lui Leicester City şi negocierile sunt în desfăşurare. Guardiola vrea un înlocuitor pentru Sane, care va lipsi 2 luni după accidentarea din Cupa Angliei. 

Juan Mata a semnat prelungirea contractului cu Manchester United. Spaniolul putea pleca gratis în vară, dar a fost convins să continue cu “diavolii”. Chelsea vrea să transfere neapărat un atacant şi este aproape de a-l lua pe Olivier Giroud de la Arsenal pentru 20 de milioane de euro. 

ADVERTISEMENT
Tags: