LIVE Actualizat 17-09-2021
10:26

Transferuri vară 2021. Dani Alves și-a reziliat contractul cu Sao Paulo

Perioada de transferuri pentru vară în LaLiga, Ligue 1, Bundesliga și Serie A a început pe 1 iulie, în timp ce Premier League s-a grăbit și a dat startul la mercato încă din 9 iunie. Fereastra în cele cinci mari campionate se va încheia pe 31 august
Transferuri vara 2021 Dani Alves sia reziliat contractul cu Sao Paulo
Brazilianul Dani Alves şi-a reziliat contractul cu Sao Paulo FC din cauza unor neînţelegeri în plan financiar. Sursă foto: SoccerNews.nl
ADVERTISEMENT
17-09-2021
10:26

Dani Alves a plecat de la Sao Paulo din cauza banilor

Brazilianul Dani Alves şi-a reziliat contractul cu Sao Paulo FC din cauza unor neînţelegeri în plan financiar.

”Nu mi-a fost niciodată teamă de provocări, pentru că viaţa este o eternă provocare pentru care trebuie să fii pregătit mereu”, a scris fotbalistul de 38 de ani pe rețelele de socializare. Presa braziliană a notat că Alves a luat această decizie din cauza restanțelor salariale și vorbește de o datorie a clubului către jucător de 1,8 milioane de euro.

Alves era legitimat la Sao Paulo din august 2019 şi avea contract până în decembrie 2022. De-a lungul carierei, brazilianul a mai jucat pentru Bahia, FC Sevilla, FC Barcelona, Juventus Torino şi Paris Saint-Germain.

11-09-2021
15:51

Tânărul Adrian Caragea a semnat cu Sassuolo

Încă un jucător crescut de Gheorghe Hagi a ajuns în Serie A. Presa italiană anunță că Adrian Caragea, unul dintre cei mai prolifici marcatori ai grupelor de juniori din cadrul Academiei „Regelui” a semnat cu Sassuolo Calcio la scurtă vreme după împlinirea vârstei de 16 ani.

În sezonul trecut, acesta a evoluat în Liga a treia, pentru echipa a doua a Viitorului Constanța – devenită între timp Farul – și a reușit să înscrie două goluri. Se întâmpla în meciul câștigat cu 7-4 în fața celor de la Agricola Borcea.

Adrian Caragea a moștenit pasiunea pentru „sportul rege” de la tatăl său, care și-a petrecut cea mai bună perioadă a carierei la Gloria Buzău. În schimb, mama, Iulia Caragea, a fost una dintre cele mai importante jucătoare de tenis de masă ale României.

31-08-2021
18:48

Dinamo Kiev l-a prezentat oficial pe brazilianul Vitinho

Formația antrenată de Mircea Lucescu, Dinamo Kiev, și-a prezentat oficial noua achiziție. Atacantul Vitinho, în vârstă de 22 de ani a semnat cu formația din Ucraina un contract valabil pe cinci sezoane.

Brazilianul devine astfel cel mai scump jucător din era lui Mircea Lucescu la Dinamo Kiev. Afacerea a costat-o pe campiona din sezonul trecut aproximativ 6 milioane de euro.

31-08-2021
18:31

Sporting l-a împrumutat pe Nuno Mendes la PSG

Sporting Lisabona și PSG au ajuns la un acord pentru împrumutul lui Nuno Mendes. Mutarea a costat-o pe vicecampioana Franței doar 7 milioane de euro

Acesta va evolua la echipa din campionatul Franței timp de un de zile. Parizieni au opțiunea de cumpărare definitivă a jucătorului portughez pentru suma de 40 de milioane.

31-08-2021
17:49

Saul Niguez, împrumutat la Chelsea până la finalul sezonului

Atletico Madrid și Chelsea au ajuns la un acord pentru împrumutul lui Saul Niguez până la finalul sezonului. Detaliile legate de această mutare vor apărea în următoarele ore.

Atletico Madrid va încasa 5 milioane de euro de pe urma împrumutului jucătorului iberic la formația londoneză.

31-08-2021
17:30

Real Madrid, lovitură de proporții în ultimele ore de mercato. L-a luat pe Camavinga

Real Madrid a dat lovitura în ultimele ore ale perioadei de mercato și l-a transferat pe Eduardo Camavinga. Francezul este considerat ca unul dintre cele mai mari talente din fotbalul internațional.

Rennes va încasa 31 de milioane de euro ca sumă fixă plus bonusuri

31-08-2021
16:56

Radu Drăguşin, împrumutat de Juventus la Sampdoria

Internaționalul român, Radu Drăgușin, a fost împrumutat timp de un sezon la Sampdoria de către Juventus.

Fostul fundaș al celor de la Juventus ar fi fost dorit de mai multe echipe în această vara, echipe precum Cagliari, Sassuolo şi Genoa.

Draguşin a sosit la Juventus, în 2018, de la Regal Bucureşti, pentru suma de 250.000 de euro.

El mai are contract cu Bătrâna Doamnă până la 30 iunie 2025.

30-08-2021
19:43

Sheriff Tiraspol a adus un mijlocaș de la Legia Varșovia

Calificată pentru prima dată în istorie în grupele celei mai importante competiții intercluburi, Sheriff Tiraspol continuă să-și întărească lotul. Cea mai recentă achiziție este mijlocașul dreapta uzbec Jasur Yakhshiboev, adus de la campioana en-titre a Poloniei, Legia Varșovia.

Cotat la 500 de mii de euro, conform site-ului de specialitate transfermarkt, acesta poate fi folosit de antrenorul Iurîi Vernidub şi ca atacant central. În CV-ul său se mai află echipe precum Pakhtakor, Energetik BGU, AGMK, Olmaliq, dar și Șahtior Soligorsk, unde a marcat de 9 ori şi a oferit cinci pase decisive.

30-08-2021
16:17

Marcel Sabitzer a semnat cu Bayern Munchen

Campioana din Bundesliga, Bayern Munchen a mai făcut o nouă mutare pe piața transferurilor. Formația bavareză l-a transferat pe Marcel Sabitzer, unul dintre cei mai importanți jucători ai rivalei RB Leizpig.

Internaționalul austriac a semnat un contract valabil până în 2025 și va purta numărul 18 la Bayern: „Marcel Sabitzer are tot ce îi trebuie pentru a juca la FC Bayern. Nu va avea nevoie de mult timp pentru a se acomoda, pentru că e deja obișnuit cu filosofia antrenorului Julian Nagelsmann”, a declarat Oliver Kahn, CEO-ul bavarezilor.

30-08-2021
14:40

Vlad Dragomir va juca în prima ligă din Cipru

După despărțirea de Virtus Entella, echipă care a retrogradat în Serie C, Vlad Dragomir a decis să-și continue cariera la Pafos, în prima ligă cipriotă. Potrivit  tuttomercatoweb.com, acesta a semnat un contract valabil până în 2024 și s-a alăturat deja lotului condus de slovenul Darko Milanic.

Format la echipele de juniori ale Politehnicii Timișoara, în orașul său natal, mijlocașul a ajuns în atenția scouterilor celor de la Arsenal, care nu au ezitat să-l transfere, cu aproape șapte ani în urmă. Deși a trecut prin toate grupele de vârstă, nu a reușit să se impună pe Emirates, așa că în 2018 a semnat, din postura de jucător liber de contract, cu Perugia, ca mai apoi să-și continue carierea la Virtus Entella, echipă care a plătit 150.000 de euro în schimbul său.

30-08-2021
14:07

Zdenek Ondrasek a semnat cu Tromso

Dat afară de FCSB după doar trei meciuri și un total de 110 minute bifate, Zdenek Ondrasek și-a găsit echipă. La câteva săptămâni după strângerea de fonduri organizată pentru transferul său, fanii lui Tromso l-au convins să semneze un contract valabil până la finalul acestui sezon.

Nu i-am putut face lui Zdenek o ofertă pe măsura celor pe care le avea din Polonia, România sau India, dar a spus că a ales cu inima pentru acest club”, a anunțat tehnicianul Lars Petter Andressen.

De altfel, „Cobra” – așa cum este poreclit atacantul ceh – a mai îmbrăcat tricoul formației din prima ligă a Novergiei în perioada 2012-2015, când a adunat 142 de meciuri, 55 de goluri și 17 pase decisive.

26-08-2021
17:39

Kurt Zouma pleacă de la Chelsea

Kurt Zouma va pleca de la Chelsea în această vară, dar va rămâne în Premier League, West Ham fiind clubul care a ajuns la un acord pentru a-l cumpăra.

„Ciocănarii” vor plăti nu mai puțin de 30.000.000 de euro pentru fundașul francez, care a ajuns la Chelsea în 2014 din Franța, de la Saint-Etienne.

 

26-08-2021
13:08

Joaquin Correa va juca la Inter Milano

Inter Milano a ajuns la un acord pentru transferul mijlocașului Joaquin Correa, care în ultimele trei sezoane a jucat la Lazio, acolo unde a fost pregătit de actualul tehnician al milanezilor, Simone Inzaghi.

”FC Internazionale Milano este încântată să confirme transferului lui Joaquin Correa. Jucătorul de 27 de ani a venit la club de la Lazio, inițial sub formă de împrumut, cu obligație de cumpărare. Argentinianul a semnat un contract cu nerazzurri valabil până în 2025”, se arată pe site-ul oficial al Interului.

23-08-2021
17:07

Shaqiri a fost cedat de Liverpool la Lyon

După trei sezoane petrecute în tricoul lui Liverpool, Xherdan Shaqiri își va continua cariera în Ligue 1. Lyon s-a înțeles cu oficialii grupării de pe Anfiel asupra unui transfer definitiv, în schimbul sumei de 9,5 milioane de euro.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Liverpool Football Club (@liverpoolfc)

Liverpool îi mulțumește lui Shaq pentru contribuțiile avute de-a lungul celor trei ani și îi urează toate cele bune în carieră”, au transmis „cormoranii” prin intermediul rețelelor de socializare.

23-08-2021
16:36

Florin Andone a fost împrumutat în Spania, la Cadiz

După aproape trei ani petrecuți în tricoul lui Brigthon & Hove Albion, Florin Andone se pregătește pentru o nouă experiență în La Liga. Cadiz a ajuns la un acord cu gruparea engleză în vederea unui împrumut până în vara anului viitor.

Jucătorul este deja în Cadiz, unde a efectuat vizita medicală. El va fi prezent la antrenamente de marți”, au anunțat reprezentanții clubului spaniol. Atacantul român și-ar putea face debutul chiar în următoarea etapă, cu Osasuna. Partida este programată duminică, 29 august, la ora 20:30.

21-08-2021
13:41

Alessandro Florenzi, împrumutat de Roma la Milan

AC Milan a anunţat pe site-ul oficial că l-a achiziţionat pe fundaşul Alessandro Florenzi sub formă de împrumut de la AS Roma, cu opţiune de transfer permanent.

Florenzi, campion european cu nnaționala Italiei în această vară, a semnat un contract valabil până la 30 iunie 2022 şi va purta numărul 25.

În vârstă de 30 de ani, jucătorul a mai fost împrumutat de AS Roma la Crotone, Valencia şi cel mai recent la Paris Saint-Germain.

20-08-2021
13:00

Arsenal a transferat un mijlocaș de la Real Madrid

Clubul Arsenal Londra a anunţat pe site-ul oficial că l-a transferat pe mijlocașul norvegian Martin Odegaard de la Real Madrid.

Odegaard a jucat pentru ”tunari” în a doua jumătate a sezonului trecut, sub formă de împrumut de la ”galactici”. Arsenal nu a dat publicității suma de transfer, dar presa engleză vorbește de aproximativ 35 de milioane de euro.

20-08-2021
11:04

Eduard Rusu, un mijlocaș de 17 ani, a semnat cu Sassuolo

Crescut de Prosport București, internaționalul U18 va avea șansa să debuteze în Serie A. Este al doilea jucător român transferat de o echipă din prima ligă italiană, după ce Aleksander Mitrovic a semnat cu Genoa.

Mijlocașul ofensiv i-a convins pe italieni încă de acum două luni și va coleg cu Vlad Chiricheș, căpitanul echipei naționale a României, în cazul în care va oprit în lotul echipei mari. La Sassuolo au crescut mai mulți jucători români, printre care și Marginean sau Marius Marin, căpitanul României U21.

19-08-2021
14:07

Pedro a „trădat”. De la AS Roma, la Lazio: „

Cu doar câteva săptămâni înaintea finalului perioadei de mercato, fotbalul italian este marcat de una dintre cele mai mari „trădări” din îndelungata sa istorie. Cum nu intra în planurile lui Jose Mourinho pentru sezonul următor, Pedro s-a răzbunat pe AS Roma semnând cu eterna rivală, Lazio.

„Vinovat” de mutare este nimeni altul decât Maurizio Sarri, tehnicianul „biancoceleștilor”, care l-a dorit insistent pe spaniol cu gândul să repete isprava din perioada petrecută la Chelsea, când acesta a marcat 13 goluri în 52 de meciuri.

Ultima „trădare” de acest gen s-a produs cu patru decenii în urmă, tocmai în 1981, când Carletto Perrone i-a spus adio lui Lazio pentru a evolua pe „Olimpico”.  Anterior, Ciccio Cordova luase decizia de a îmbrăca tricoul „biancoceleștilor”, spre nemulțumirea fanilor ambelor grupări.

18-08-2021
17:28

Manuel Locatelli ajunge la Juventus

Manuel Locatelli a fost unul dintre jucătorii Italiei care s-a remarcat la EURO 2020, iar acesta a fost transferat de Juventus pentru 25.000.000 de euro de la Sassuolo.

În afară de suma de transfer, Juventus îi va mai plătit lui Sassuolo alte 12.500.000 de euro, sub formă de bonusuri de performanță, în funcție de cum se va descurca Locatelli.

18-08-2021
12:48

Michy Batshuayi, sub formă de împrumut la Beşiktaş

Michy Batshuayi şi-a prelungit înţelegerea cu Chelsea Londra, dar în sezonul curent va evolua la Beşiktaş sub formă de împrumut.

În filumleţul de prezentare postat de turci, belgianul a fost prezentat în costumul lui Batman: „Ascensiunea lui Batsman“, parafrazarea unui titlu celebru de film şi un joc de cuvinte cu numele lui Michy… BATSman.

18-08-2021
12:17

Internaționalul Manuel Locatelli semnează cu Juventus

Mijlocașul defensiv Manuel Locatelli a trecut, miercuri dimineața, vizita medicală și va semna un angajament pe doi ani cu Juventus Torino.

În toată această perioadă el va fi împrumutat de Sassuolo la ”Bătrâna Doamnă”, trupa din Torino având opțiune de cumpărare definitivă, pentru aproximativ 35 de milioane de euro.

Locatelli are 23 de ani și 15 selecţii la echipa naţională și este campion european cu Italia. Fotbalistul a fost prezentat, chiar dacă neoficial, printr-un videoclip la centrul de antrenament a clubului Juventus şi efectuând vizita medicală.

18-08-2021
06:50

Juventus a transferat un atacant de 19 ani

Fosta campioană a Italiei, Juventus Torino, l-a prezentat oficial pe brazilianul Kaio Jorge. Anterior, fotbalistul de 19 ani a evoluat la FC Santos.

Presa din Italia notează că pentru a-și asigura serviciile fotbalistului, Juventus va plăti 4 milioane de euro. La Juventus, Kaio Jorge a primit tricoul cu numărul 21.

17-08-2021
08:06

Diego Costa a semnat cu Atletico Mineiro. Rafael şi Giovinco au rămas fără echipă

Diego Costa la Atletico Mineiro

Diego Costa, fostul atacant al lui Chelsea şi Atletico Madrid, a revenit în Brazilia natală, la Atletico Mineiro. Campion în Anglia şi Spania, spaniolul naturalizat, va juca în premieră în prima ligă din Brazilia. El a semnat prima dată în Europa cu Braga, în 206, când avea 18 ani.

Giovinco şi Rafael au rămas fără echipe

Sebastian Giovinco s-a despărţit de Al Hilal. Italianul de 34 de ani, campion în Italia, SUA şi Arabia Saudită, părăseşte clubul la care a evoluat din ianuarie 2019. Giovinco a cucerit Liga Campionilor Asiei avându-l ca antrenor pe Răzvan Lucescu.

Şi Rafael, fostul fundaş dreapta al lui Manchester United, a rămas fără echipă. Ultima dată la Istanbul Başakşehir, brazilianul şi-a reziliat înţelegerea cu turcii, pentru care a jucat un singur sezon.

 

15-08-2021
07:25

Tammy Abraham, de la Chelsea la AS Roma, pe 40 de milioane

Tammy Abraham părăseşte Anglia pentru prima dată. Crescut în academia lui Chelsea şi împrumutat de mai multe ori la echipe din Anglia, atacantul a ajuns la un acord cu AS Roma pentru un transfer definitiv, deşi se afla şi în vizorul lui Arsenal.

Italienii vor plăti în rate 40 de milioane de euro lui Chelsea. Clubul londonez a inclus o clauză de răscumpărare pentru Abraham. Valoarea acesteia se ridică la 80 de milioane de euro şi poate fi activată din vara lui 2023.

Pentru vârful englez urmează vizita medicală şi semnarea contractului. Ambele vor avea loc în zilele următoare.

12-08-2021
20:52

Lukaku nu se dezminte. Declarație ciudată după transferul la Chelsea

Nu a trecut mult timp de la oficializarea transferului său la Chelsea, că Romelu Lukaku a și ieșit în evidență cu o declarație cel puțin bizară, care amintește de Mihăiță Pleșan.

Sunt fericit și binecuvântat că mă întorc la acest club minunat. A fost o călătorie lungă pentru mine: am venit aici când eram un copil care avea multe de învățat, acum mă întorc cu multă experiență și mai matur.

Relația pe care o am cu acest club înseamnă atât de mult pentru mine, așa cum știți deja. Am susținut Chelsea de mic și acum să mă întorc și să încerc să-i ajut să câștige mai multe titluri este un sentiment uimitor.

Modul în care merge clubul se potrivește perfect ambițiilor mele la 28 de ani și tocmai am sărbătorit câștigarea titlului în Serie A. Cred că această oportunitate vine la momentul potrivit și sper să putem avea mult succes împreună”, a afirmat atacantul belgian la prezentarea oficială, uitând, probabil de perioada în care îmbrăca tricoul rivalilor de la Manchester United.

12-08-2021
18:05

Oficial. Romelu Lukaku este jucătorul lui Chelsea

Romelu Lukaku a semnat un contract valabil până în 2026 cu Chelsea Londra, echipă pentru care a mai evoluat între 2011 şi 2014, până să fie cedat la Everton. Ajuns între timp în Serie A, atacantul belgian a contribuit decisiv la câștigarea primului titlu al Interului după 11 ani de secetă și i-a convins pe londonezi că merită să achite o sumă record – 97,5 milioane de lire sterline – pentru a-l răscumpăra.

Unul dintre cei mai prolifici atacanţi din fotbalul european, Romelu Lukaku, s-a întors la clubul pe care l-a susţinut când era tânăr şi unde are lucruri de terminat începute între 2011 şi 2014”, a anunțat supercampioana Europei.

12-08-2021
15:48

Demzel Dumfries va semna cu Inter

Inter Milano i-a găsit rapid înlocuitor lui Achraf Hakimi, cedat la PSG pentru 60 de milioane de euro. Conform jurnaliștilor italieni, pe Giuseppe Meazza va ajunge cât de curând unul dintre cei mai apreciați apărători de la Euro 2020.

Vorbim despre olandezul Demzel Dumfries, în schimbul căruia campioana Italiei le va plăti celor de la PSV Eindhoven 12,5 milioane de euro, plus alte 2,5 milioane drept bonusuri. În cursa pentru semnătura sa intraseră și englezii de la Everton, dar oferta „nerrazzurilor” a fost net superioară, așa că nu mai rămâne decât ca jucătorul să efectueze vizita medicală și să se alăture lotului condus de Simone Inzaghi.

11-08-2021
15:53

Dzeko, înlocuitorul lui Lukaku la Inter Milano

Inter Milano s-a orientat rapid după transferul lui Romelu Lukaku la Chelsea. Potrivit presei din Peninsulă, în locul belgianului va fi adus Edvin Dzeko, bosniacul intrat în dizgrația noului antrenor al Romei, Jose Mourinho.

Asta deși a petrecut cinci sezoane pe „Olimpico” și a marcat nu mai puțin de 190 de goluri în 260 de meciuri bifate. Având în vedere că vizita medicală deja s-a încheiat, e de așteptat ca atacantul să-și pună în câteva ore semnătura pe contract și să devină oficial jucătorul „nerrazzurilor”.

09-08-2021
10:16

AS Roma i-a adus înlocuitor lui Leonardo Spinazzola!

AS Roma a anunțat transferul uruguayanului Matias Vina de la formaţia braziliană Palmeiras.

Potrivit presei din Italia, echipa antrenată de Jose Mourinho a plătit 13 milioane de euro pentru transferul fundașului în vârstă de 23 de ani.

Vina a fost adus pentru a-l înlocui pe Spinazzola, care s-a accidentat la EURO 2020.

08-08-2021
13:52

Zenit a transferat un campion olimpic. 15 milioane de euro pentru Claudinho

Zenit Sankt Petersburg a mutat pe piaţa transferurilor şi şi-a luat un campion olimpic cu Brazilia. Mijlocaşul ofensiv Claudinho a fost cumpărat de la Bragantino pentru 15 milioane de euro.

Claudinho va face pereche cu Malcolm, autorul golului decisiv din finala olimpică disputată împotriva Spaniei.

 

07-08-2021
17:04

Romelu Lukaku revine la Chelsea pentru 115 milioane de euro

Chelsea Londra îl va transfera pe Romelu Lukaku de la Inter Milano. Cele două cluburi au ajuns la un acord pentru 115 milioane de euro. În această mutare nu vor fi implicaţi alţi jucători, deşi această posibilitate exista la startul negocierilor.

Atacantul belgian va avea un contract de 12 milioane de euro pe sezon, la care se adaugă diverse bonusuri, anunţă reputatul jurnalist Fabrizio Romano.

Lukaku a ajuns prima dată la Chelsea pe 8 august 2011 (cu exact 10 ani în urmă), pentru 15 milioane de euro, de la Anderlecht. După împrumuturi succesive la West Brom şi Everton, a fost vândut la cea din urmă pentru 35,6 milioane de euro. Apoi a ajuns la Manchester United (84,7 milioane) şi Inter Milano (74 milioane). Pentru Chelsea a evoluat în 15 partide, marcând un singur gol.

07-08-2021
08:37

Cel mai bun fundaș din Serie A a semnat cu Tottenham

Argentinianul Cristian Romero a semnat un contract valabil până în 2026 cu Tottenham Hotspur. Fotbalistul de 23 de ani a fost desemnat cel mai bun fundaș din Serie A, în sezonul precedent.

Atalanta Bergamo va încasa 55 de milioane de euro în urma acestei tranzacții. Romero, era și pe lista de achiziții a Barcelonei, dar problemele financiare ale catalanilor au făcut imposibil transferul.

Romero a jucat în 31 de partide în campionat, pentru Atalanta, a marcat 2 goluri şi a oferit 3 pase decisive. Argentinianul este al treilea transfer reușit de Spurs în această vară, alături de Bryan Gil şi Pierluigi Gollini.

06-08-2021
17:09

Merih Demiral pleacă de la Juventus

Merih Demiral pleacă de la Juventus, dar nu părăsește Serie A, ci ajunge la Atalanta, care a plătit 30.000.000 de euro pentru fundașul turc, după cum susține jurnalistul italian Fabrizio Romano.


 

05-08-2021
10:22

Aston Villa a cheltuit banii pe Jack Grealish. A luat 3 jucători

Aston Villa nu l-a vândut încă pe Jack Grealish la Manchester City, mutarea aşteptată a verii, dar a cheltuit deja banii dintr-un eventual transfer. Mutarea mijlocaşului în curtea campioanei Angliei e estimată la peste 100 de milioane de euro, bani pe care Villa i-a consumat deja.

Pe Villa Park vor evolua Emiliano Buendia, Leon Bailey şi Danny Ings.

  • Emiliano Buendia a venit încă de la startul perioadei de transferuri, pe 38,4 de milioane de euro. E un argentinian (cu paşaport spaniol) de 24 de ani care evoluează ca extremă dreapta. A fost adus de la divizionara secundă Norwich.
  • Leon Bailey, aripă stânga jamaicană de 23 de ani, a venit de la Leverkusen pentru 32 de milioane.
  • Danny Ings este ultimul sosit în tabăra lui Aston Villa. Atacantul central de 29 de ani provine de la Southampton şi s-au plătit 35,2 milioane de euro în schimbul său

04-08-2021
16:48

Luptă mare pe semnătura lui Rațiu

Internaționalul român Andrei Rațiu, ultima oară la Villareal, a semnat un contract valabil pentru următoarele trei sezoane cu divizionara secundă din Spania, Huesca.

Apărătorul român a fost titular de drept în meciurile pe care naționala României le-a disputat în cadrul turneul de la Jocurile Olimpice și a fost nul dintre remarcații selecționerului Mirel Rădoi.

Deși naționala României nu a reușit să impresioneze la JO, prestațiile lui Andrei Rațiu au fost remarcate și pe numele său au și apărut primele oferte. Real Zaragoza și Real Oviedo au încercat să obțină semnătura românului, da acesta a ales Huesca.

Andrei Rațiu, în vârstă de 23 de ani, a jucat în prima parte a sezonului precedent sub formă de împrumut la ADO Den Hag, dar în iarnă Villarreal a ținut neapărat să-l aducă înapoi din cauza numeroaselor probleme de lot pe care le-a avut.

03-08-2021
18:05

Joe Hart a semnat cu Celtic

Joe Hart, fostul portar al naționalei Angliei, a semnat cu Celtic și vine să se dueleze cu Rangers pentru titlul din Scoția.

Joe Hart a semnat până în 2024 cu vicecampioana Scoției. Celtic a plătit 1.200.000 de euro ca să-l transfere de la Tottenham Hotspur.

03-08-2021
16:27

Tottenham și-a luat un fundaș de la Atalanta

Jurnalistul italian Fabrizio Romano a anunțat transferul lui Cristian Romero de la Atalanta la Tottenham. Trupa lui Nuno Espirito Santo va plăti nu mai puțin de 50.000.000 de euro pentru jucător.

Mai mult decât atât, pe lângă suma de transfer, Atalanta mai poate primi încă 5.000.000 de euro, în funcție de performanța jucătorului, sub formă de bonusuri.

01-08-2021
16:03

Telenovela Kaio Jorge a ajuns la final. Atacantul brazilian a semnat cu Juventus

Juventus a câștigat lupta la distanță cu rivala AC Milan pentru semnătura lui Kaio Jorge, unul dintre cei mai talentați fotbaliști din campionatul brazilian. În schimbul său, Santos ar urma să încaseze 5 milioane de euro: 1,5 acum și restul din bonusuri, respectiv în eventualitatea în care „Bătrâna Doamnă” se va califica în UEFA Champions League.

Fost internaţional U7 al Braziliei, pentru care a marcat de şapte ori în 11 meciuri, Kaio Jorge se poate lăuda și cu 15 goluri marcate pentru gruparea braziliană în 75 de partide. Talentul l-a moștenit, cel mai probabil, de la tatăl său, care a evoluat de-a lungul carierei pentru echipe ca Gama şi Chaves.

31-07-2021
15:59

Leon Bailey a semnat cu Aston Villa

Aston Villa dă lovitură după lovitură pe piața transferurilor. După Emiliano Buendia, cel mai bun jucător din Championship, sub comanda lui Dean Smith va ajunge și jamaicanul Leon Bailey (23 de ani) de la Bayern Leverkusen.

 De-a lungul carierei, acesta a mai evoluat în Belgia, la Genk, unde a bifat 77 de meciuri şi a reușit să înscrie 16 goluri. Villa l-ar putea pierde în schimb pe Jack Grealish, dorit insistent de Pep Guardiola la Manchester City.

Cel mai recent lucru pe care l-am auzit în legătură cu asta este faptul că Manchester City este foarte încrezătoare în materializarea acestui transfer. Probabil va fi și un transfer record în Premier League.

Aproape 100 de milioane de lire pentru Grealish, iar semnele primite de City spun că transferul se poate face. Jack Grealish va juca pentru Manchester City începând cu noul sezon”, a anunțat jurnalistul Pete O’Rourke.

30-07-2021
16:54

Fundaşul Ben White a semnat cu Arsenal Londra

Fundaşul central al echipei Brighton, Ben White, a semnat un contract cu Arsenal Londra.

”Tunarii” au anunțat pe site-ul oficial transferul, dar nu au dat publicității alte detalii, singura informație fiind că jucătorul a semnat o înțelegere pe termen lung.

În vârstă de 23 de ani, Ben White va purta numărul 4 la Arsenal, iar presa engleză anunță că londonezii au plătit 60.000.000 de euro pentru aducerea sa.

29-07-2021
09:32

Jose Mourinho plătește 18 milioane de euro pentru un atacant uzbek

Eldor Shomurodov este fotbalistul dorit de Jose Mourinho în linia de atac a echipei sale, AS Roma. Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, oficialii de pe Olimpico sunt dispuși să plătească celor de la Genoa 18 milioane de euro pentru fotbalistul de 26 de ani.

Eldor Shomurodov a fost achiziționat de Genoa în 2020, plătind 7,5 milioane de euro clubului FK Rostov din Rusia. În campionatul trecut atacantul din Uzbekistan a bifat 31 de meciuri și 8 goluri în Serie A, pentru gruparea genoveză.

Pe lista de cumpărături a lui Jose Mourinho se află și Granit Xhaka de la Arsenal. Romanii sunt dispuși să plătească 20 de milioane de euro pentru elvețian.

28-07-2021
20:37

Mircea Lucescu l-a transferat gratis pe golgheterul Ucrainei

Mircea Lucescu a reuşit un transfer foarte bun pentru Dinamo Kiev. Campioana Ucrainei l-a adus liber de contract pe Vladislav Kulach, golgheterul ediţiei trecute campionat, cu 15 reuşite în 21 de partide pentru Vorskla.

Kulach, cotat la 1,2 milioane de euro, are 28 de ani şi a semnat pentru doi ani, cu opţiune de prelungiri pentru încă un sezon.

 

28-07-2021
18:24

Crystal Palace mută în defensivă. Pleacă van Aanholt, vine Andersen

Patrick van Aanholt, fundaş stânga cu 19 meciuri în naţionala Olandei, a plecat de la Crystal Palace. Batavul a semnat cu Galatasaray din postura de jucător liber de contract. Înţelegerea lui cu turcii este valabilă până în 2024.

Van Aanholt, cotat la 7 milioane de euro, a fost un jucător foarte important pentru Palace, mai ales în sezoanele 2018-2019 şi 2019-2020 când a reuşit 6 goluri şi 4 assisturi în 65 de meciuri în Premier League. Anul trecut, a evoluat în 22 de meciuri, reuşind o singură pasă decisivă. Palace a încheiat pe locul 14 campionatul din Anglia.

Totuşi, londonezii au punctat şi la capitolul veniri. Au achitat 17,5 milioane de euro lui Lyon pentru Joachim Andersen, un fundaş central danez cu 8 jocuri în naţională. Fotbalistul are 25 de ani şi este cotat la 22 de milioane pe site-urile de specialitate. 

28-07-2021
16:59

Alderweireld lasă Premier League pentru Qatar. Gil schimb cu Lamela între Sevilla şi Tottenham

Toby Alderweireld, fundaş central belgian de 32 de ani, a părăsit Tottenham Hotspur pentru Al Duhail, din Qatar. După şase ani petrecuţi în Londra, belgianul a ales petrodolarii pentru un final liniştit de carieră. Qatarezii vor plăti 13 milioane de lire sterline în schimbul lui, conform The Guardian.

În locul lui Alderweireld, Tottenham încearcă să-l aducă pe Cristian Romero, argentinianul de la Atalanta, dar cele două cluburi sunt departe de un acord, londonezii considerând că acele 55 de milioane de euro pe care le cer italienii reprezintă o sumă prea mare. 

La capitolul veniri, Tottenham şi l-a asigurat pe Bryan Gil, de la Sevilla, în schimbul a 25 de milioane de euro + Erik Lamela. Fotbalistul de 20 de ani evoluează pe postul de extremă stânga şi are o Europa League în palmares. Lamela pleacă de la Spurs după opt ani.

 

27-07-2021
18:12

Manchester United anunță transferul iminent al lui Raphael Varane

Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii lui Manchester United. Prin intermediul contului oficial de Instagram, „diavolii roșii” au anunțat acordul de principiu cu fundașul francez în vârstă de 28 de ani.

„Bonsoir, Reds(n.r. – Bună seara, Roșii)! Manchester United are plăcerea să vă anunțe că am ajuns la o înțelegere cu Raphael Varane, actele urmând a fi semnate după ce fotbalistul va trece cu bine de vizita medicală”, este anunțul cu care Man United și-a anunțat susținătorii că Varane va evolua cât de curând pe Old Trafford.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Manchester United (@manchesterunited)

Conform jurnalistului italian Fabrizio Romano, „diavolii roșii” îi vor plăti lui Real Madrid aproximativ 50 de milioane de euro pentru a își asigura serviciile stoperului francez, care ar urma să joace până în 2026 pe „Teatrul viselor”.

27-07-2021
13:22

Borja Valle a ajuns în Golf după despărțirea de Dinamo. Cu ce echipă a semnat fostul decar al „câinilor”

Borja Valle (29) și-a găsit echipă după despărțirea de Dinamo. Pentru a acoperi „gaura” financiară produsă de „câini”, care nu i-au achitat nici măcar un euro din cei 33.000 ce i se cuveneau lunar, mijlocașul spaniol a decis să meargă în Emiratele Arabe Unite, la Khor Fakkan.

Aceasta se află, practic, la a doua sa experienţă în afara țării natale, după cea din campionatul românesc, și devine al treilea cel mai valoros jucător al formaţiei clasate pe locul zece în stagiunea precedentă, după Osama Rashid (1,2 milioane de euro), respectiv Dodo (900 de mii de euro).

Sunt fotbaliști care au venit la București cu soțiile lor, cu copiii lor, care și-au pierdut locurile la școli. Cel mai rău e că s-au jucat cu noi, cu viitorul copiilor noștri.

Eu am plecat de la Dinamo și nu m-a sunat absolut nimeni din conducere. Nu mi-a zis nimeni că-i pare rău sau măcar să mă insulte, orice. Nimic, nicio explicație”, declara Borja Valle, cu câteva luni în urmă.

 

26-07-2021
15:01

Donyell Malen a semnat cu Borussia Dortmund

Borussia Dortmund nu a stat prea multă vreme descoperită după plecarea lui Jadon Sancho la Manchester United. Fabrizio Romano susține că Donyel Malen a semnat un contract valabil până în 2026 și este gata să-i ia locul starului englez în compartimentul ofensiv.

Fost junior la Ajax și Arsenal, tânărul de 22 de ani a ajuns în 2017 la PSV Eindhoven, iar un an mai târziu și-a făcut debutul pentru prima echipă. Între timp, cota sa de piață a ajuns la 30 de milioane de euro, datorită celor 55 de goluri și 24 de pase decisive reușite în tricoul vicecampioanei Olandei.

23-07-2021
13:42

Jadon Sancho, prezentat oficial la Manchester United: „Abia aștept să joc în Premier League”

Manchester a dat prima lovitura din această perioadă de mercato. După un parcurs aproape perfect la Campionatul European, Jadon Sancho (21 de ani) a fost prezentat oficial la noua sa echipă.

Potrivit unui comunicat transmis cu puțin timp în urmă, atacantul englez adus de la Borussia Dortmund a semnat un contract valabil până în 2026, cu opțiune de prelungire pe încă un an.

Voi fi mereu recunoscător celor de la Dortmund pentru că mi-au acordat oportunitatea de a juca la prima echipă, chiar dacă am știut mereu că într-o zi mă voi întoarce în Anglia.

 Șansa de a mă alătura lui Manchester United este un vis devenit realitate și abia aștept să joc în Premier League. Aceasta este o echipă tânără și promițătoare.

Putem deveni ceva special și să aducem fanilor succesul pe care și-l doresc. Aștept cu nerăbdare să lucrez cu antrenorul și cu echipa sa, pentru a-mi îmbunătăți jocul”, au fost primele sale cuvinte în tricoul „diavolilor roșii”

22-07-2021
20:18

Franck Ribery, dorit de Manuel Pellergrini la Betis Sevilla

Chiar dacă a ajuns la 38 de ani, Franck Ribery nu va sta prea multă vreme fără angajament după despărțirea de Fiorentina. Asta pentru că Manuel Pellegrini îl dorește insistent în prima ligă spaniolă, la Betis Sevilla, echipă care îi oferă un contract pe un singur sezon.

Dacă va accepta oferta, starul francez va evolua alături de veterani precum conaționalii Nabil Fekir şi Yassin Fekir, portughezul Rui Silva, adus în această vară, dar și Joaquin, în vârstă de 40 de ani.

22-07-2021
12:21

Mai scump ca Sergio Ramos. Tottenham a plătit o sumă uriașă în schimbul lui Bryan Gill

Tottenham  a dat prima lovitură din această perioadă de mercato. După două sezoane petrecute, sub formă de împrumut, la Leganes (2019/2020) și Eibar (2020/2021), Bryan Gil (20 de ani) va ajunge sub comanda lui Nuno Espirito Santo și va deveni oficial cel mai scump transfer din istoria Sevillei.

În schimbul său, londonezii vor plăti în primă fază 25 de milioane de euro, ca ulterior să vireze încă o tranșă, de 5 milioane de euro. Cu alte cuvinte, mijlocașul aflat în lotul Spaniei pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo îl depășește la acest capitol pe legendarul Sergio Ramos, pentru care Real Madrid a plătit, cu 16 ani în urmă, 27 de milioane de euro. 

Jucătorul convocat de Spania pentru Jocurile Olimpice 2020 de la Tokyo îl depășește, astfel, pe Sergio Ramos (35 de ani), care în 2005 a plecat la Real Madrid pentru 27 de milioane de euro.

21-07-2021
11:50

David Alaba, noul număr 4 la Real Madrid

Fundașul austriac David Alaba a fost prezentat oficial la Real Madrid, după transferul de la Bayern Munchen.

Jucătorul a preluat tricoul cu numărul 4 purtat până în această vară de legendarul Sergio Ramos, căruia nu i-a mai fost prelungit contractul și a plecat la PSG.

”Vă mulțumescu pentru primirea călduroasă. Sunt foarte recunoscător și mândru că voi purta acest tricou și sper că vom câștiga multe trofee împreună. Hala Madrid!”, au primele cuvinte ale lui Alaba.

”Suntem aici să întâmpinăm un fotbalist extraordinar, David Alaba, despre care știu că trăiește o zi foarte specială. Îți mulțumesc că ai ales Real Madrid pentru a-ți îmbunătăți cariera. Ești o legendă a Bayernului. Te așteaptă o mare provocare, aceea de câștiga cât mai multe titluri cu Real. Bine ai venit în noua ta casă!”, a spus președintele ”galacticilor”, Florentino Perez.

20-07-2021
11:39

Nedelcearu visează la promovarea în Serie A

Fundaşul Ionuţ Nedelcearu a fost prezentat oficial la Crotone şi a declarat că este foarte fericit pentru că va juca în Italia, obiectivul fiind promovarea cu echipa în Serie A.

”Sunt foarte fericit să fiu aici, este un mare club. Ştiu că va fi un sezon dificil, dar trebuie să ne îndeplinim obiectivul de a promova în Serie A. Îmi doresc în primul rând să fiu sănătos. Nu îmi place să vorbesc despre calităţile mele, îi las pe alţii să vorbească.

Sunt bine, sunt pregătit. Am 15 meciuri în naţională, este o onoare pentru mine să joc pentru ţara mea. Sper că antrenorul mă va urmări şi aici şi mă va convoca în continuare”, a declarat Nedelcearu.

 

Fundaşul Ionuţ Nedelcearu a semnat un contract pe trei sezoane cu gruparea italiană Crotone, el fiind transferat de la AEK Atena.

19-07-2021
15:01

Albert Sambi Lokonga a semnat cu Arsenal

Arsenal l-a transferat pe mijlocașul Albert Sambi Lokonga de la Anderlecht. În vârstă de doar 21 de ani, acesta a bifat 78 de meciuri în ultimele două sezoane și a ajuns, datorită evoluțiilor sale, în atenția echipei naționale a Belgiei.

Albert este un jucător foarte inteligent, care a dat dovadă de o maturitate extraordinară în evoluțiile sale de până acum. Vincent Kompany (n.r. antrenorul lui Anderlecht) mi-a vorbit foarte frumos despre el și impactul pozitiv pe care l-a avut în ultimele sezoane.

Suntem siguri că Albert e pregătit pentru următoarea etapă a carierei sale și așteptăm cu nerăbdare să se alăture echipei noastre”, a declarat tehnicianul lui Arsenal, Mikel Arteta.

17-07-2021
15:16

Real Madrid și Manchester United s-au înțeles pentru transferul lui Varane

Fundașul naționalei Franței, Raphael Varane va semna un contract cu Manchester United, anunță presa din Spania. Fundașul lui Real Madrid a ajuns și el la un acord cu oficialii de pe Old Trafford și va semna un acord valabil până în 2026.

Fotbalistul de 28 de ani va încasa și un salariu uriaș, nu mai puțin de 12 milioane de euro pentru fiecare an de contract. În schimbul său, eal Madrid va încasa 50 de milioane de euro.

Dacă nu ar fi ajuns la un acord cu ”diavolii” din Manchester, cei de la Real Madrid riscau să-l piardă gratis pe jucător, în următoarele luni, angajamentul acestuia cu trupa de pe Santiago Bernabeu urmând să expire în vara anului viitor.

17-07-2021
11:46

Olivier Giroud, noul atacant al lui AC Milan

Fost campion cu naționala Franței, în 2018, atacantul lui Chelsea, Olivier Giroud, a semnat un contract cu AC Milan și a fost prezentat oficial de gruparea de pe San Siro.

Chiar dacă „Diavolul milanez” nu a dezvăluit durata contractului, presa italiană scrie că francezul va juca în capitala modei în următoarele două sezoane. Francezul va purta tricoul cu numărul 9 la echipa lui Stefano Pioli.

Ajuns la 34 de ani, Giroud va îmbrăca tricoul celei de-a șaptea echipe, după ce a mai jucat la Grenoble, Istres, Tours, Montpellier, Arsenal şi Chelsea. În schimbul atacantului, londonezii au primit 3 milioane de euro de la șefii rossonerilor.

Transferuri vară 2021 Premier League

Englezii s-au grăbit să deschidă primii fereastra de transferuri. În Premier League, perioada de mercato a început pe 9 iunie, cel mai bogat campionat din lume rămânând în continuare cea mai atractivă destinație pentru fotbaliști.

Ca drept dovadă, în ultimii ani s-au cheltuit sume colosale pentru achiziționarea unor super vedete, precum Paul Pogba (Manchester United, 105 milioane de euro), Harry Maguire (Manchester United, 87 milioane de euro), Virgil van Dijk (84,6 milioane de euro), Kai Havertz (Chelsea, 80 de milioane de euro) sau Kepa Arrizabalaga (Chelsea, 80 de milioane de euro).

ADVERTISEMENT

Transferuri vară 2021 Arsenal

VENIRI: Nuno Tavares (8 milioane de euro, Benfica), Albert Sambi Lokonga (Anderlecht), Ben White (60 de milioane de euro, Brighton), Martin Odegaard (35 de milioane de euro, Real Madrid)

PLECĂRI: Matteo Guendouzi (împrumut, Marseille), David Luiz (liber de contract)

Transferuri vară 2021 Chelsea

VENIRI:

PLECĂRI: Fikayo Tomori (29,2 milioane de euro, AC Milan), Victor Moses (5 milioane de euro, Spartak Moscova), Marko van Ginkel (liber de contract, PSV), Danilo Pantic (liber de contract, Partizan), Izzy Brown (liber de contract, Preston), Billy Gilmour (împrumut, Norwich), Willy Caballero (liber de contract), Jamal Blackman (liber de contract)

ADVERTISEMENT

Transferuri vară 2021 Liverpool

VENIRI: Ibrahima Konate (40 de milioane de euro, Leipzig)

PLECĂRI: Georginio Wijnaldum (liber de contract, PSG)

Transferuri vară 2021 Manchester United

VENIRI: Tom Heaton (liber de contract, Aston Villa), Jadon Sancho (85,69 milioane de euro, Borussia Dortmund)

PLECĂRI: Joel Pereira (liber de contract, RKC Waalwijk), Tahith Chong (împrumut, Birmingham), Sergio Romero (liber de contract)

ADVERTISEMENT

Transferuri vară 2021 Manchester City

VENIRI: 

PLECĂRI: Angelino (18 milioane de euro, RB Leipzig), Jack Harrison (12,8 milioane de euro, Leeds), Sergio Aguero (liber de contract, Barcelona), Eric Garcia (liber de contract, Barcelona), Issa Kabore (împrumut, Troyes), Marlos Moreno (împrumut, Kortrijk), Filip Stevanovic (împrumut, Heerenveen)

Transferuri vară 2021 LaLiga

Spre deosebire de englezi, perioada de transferuri din Spania a început ceva mai târziu, pe 1 iulie, cea mai mare pierdere a campionatului spaniol fiind despărțirea lui Sergio Ramos de Real Madrid. La polul opus, marea lovitură ar fi ca Barcelona să îl convingă pe Lionel Messi să semneze prelungirea contractului.

ADVERTISEMENT

Transferuri vară 2021 Real Madrid

VENIRI: David Alaba (liber de contract, Bayern Munchen)

PLECĂRI: Sergio Ramos (liber de contract, PSG)

Transferuri vară 2021 Barcelona

VENIRI: Emerson Royal (9 milioane de euro, Betis), Memphis Depay (liber de contract, Lyon), Sergio Aguero (liber de contract, Manchester City), Eric Garcia (liber de contract, Manchester City)

PLECĂRI: Junior Firpo (15 milioane de euro, Leeds), Jean-Clair Todibo (8,5 milioane de euro, Nice), Carles Alena (5 milioane de euro, Nice), Juan Miranda (liber de contract, Betis), Matheus Fernandes (liber de contract, Palmeiras), Francisco Trincao (împrumut, Trincao), Lionel Messi (liber de contract)

Transferuri vară 2021 Atletico Madrid

VENIRI: Rodrigo de Paul (35 de milioane de euro, Udinese), Marcos Paulo (liber de contract, Fluminense)

PLECĂRI: Nicolas Ibanez (3 milioane de euro, Pachuca), Vitolo (împrumut, Getafe), Axel Werner (liber de contract)

Transferuri vară 2021 Serie A

La fel ca în cazul Spaniei, Italia și-a deschis și ea perioada de mercato pe 1 iulie. Fotbalul din Peninsulă se anunță mai interesant ca oricând în ultimii ani, după ce „Squadra Azzurra” a cucerit al doilea titlu continental din istorie. Cel mai tare „transfer” din Serie A este probabil cel al antrenorului Jose Mourinho, care a preluat-o pe AS Roma.

Transferuri vară 2021 Juventus

VENIRI: Weston McKennie (20,5 milioane de euro Schalke 04), Kaio Jorge (1,5 milioane de euro, Santos)

PLECĂRI: Gianluigi Buffon (liber de contract, Parma), Giorgio Chiellini (liber de contract)

Transferuri vară 2021 Inter Milano

VENIRI: Zinho Vanheusden (16 milioane de euro, Standard Liege), Matteo Darmian (2,5 milioane de euro, Parma), Hakan Calhanoglu (liber de contract, AC Milan), Alex Cordaz (liber de contract, Crotone), Joaquin Correa (împrumut, Lazio)

PLECĂRI: Achraf Hakimi (60 de milioane de euro, PSG), Matteo Politano (19 milioane de euro, Napoli), Antonio Candreva (2,5 milioane de euro, Sampdoria), Daniele Padelli (liber de contract, Udinese) Joao Mario (liber de contract, Benfica), Ashley Young (liber contract, Aston Villa), Darian Males (împrumut, FC Basel), Rigoberto Rivas (liber de contract, Reggina), Lorenzo Gavioli (Împrumut, Reggina), Sebastian Esposito (împrumut, FC Basel), Andreaw Gravillon (împrumut, Reims)

Transferuri vară 2021 AC Milan

VENIRI: Fikayo Tomori (29,2 milioane de euro), Mike Maignan (13 milioane de euro, Lille), Sandro Tonali (6,9 milioane de euro, Brescia), Olivier Giroud (3 milioane de euro, Chelsea), Alessandro Florenzi (împrumut, AS Roma)

PLECĂRI: Diego Laxalt (3,5 milioane de euro, Dinamo Moscova), Hakan Calhanoglu (liber de contract, Inter Milano), Ginaluigi Donnarumma (liber de contract, PSG), Marco Bresciani (împrumut, Monza), Frank Tsadjout (liber de contract, Pordenone), Mario Mandzukic (liber de contract), Antonio Donnarumma (liber de contract)

Transferuri vară 2021 AS Roma

VENIRI: Rui Patricio (11,5 milioane de euro), Roger Ibanez (9 milioane de euro, Atalanta), Bryan Reynolds (6,75 milioane de euro, FC Dallas)

PLECĂRI: Cengiz Under (500 de mii de euro, împrumut la Marseille), Bruno Peres (liber de contract, Trabzonspor), Pau Lopez (împrumut, Marseille), Juan Jesus (liber de contract), Antonio Mirante (liber de contract),Simone Farelli (liber de contract), Pedro (Lazio), Allesandro Florenzi (împrumut, AC Milan)

Transferuri vară 2021 Bundesliga

Schimbări de trupe și în Germania. Perioada de transferuri a început și aici pe 1 iulie și se va încheia ca peste tot, în cele cinci campionate de top ale Europei, pe 31 august. David Alaba s-a despărțit de Bayern Munchen, liber de contract, dar în locul său a venit Upamecano, pentru care bavarezii au plătit peste 40 de milioane de euro.

Transferuri vară 2021 Bayern Munchen

VENIRI: Dayot Upamecano (42,5 milioane de euro, Leipzig), Omar Richards (liber de contract, Reading), Sven Ulreich (liber de conract, Hamburg)

PLECĂRI: David Alaba (liber de contract, Real Madrid), Javi Martinez (liber de contract, Qatar SC), Alexander Nubel (împrumut, Monaco), Lars Lukas Mai (împrumut, Werder Bremen), Adrian Fein (împrumut, Greuher Furth), Jerome Boateng (liber de contract)

Transferuri vară 2021 Borussia Dortmund

VENIRI: Gregor Kobel (15 milioane de euro, VfB Stuttgart), Soumaila Coulibaly (liber de contract, PSG U19); Donyell Malen (30 milioane de euro, PSV Eindhoven)

PLECĂRI: Jadon Sancho (85,69 milioane de euro, Manchester United), Leonardo Balerdi (11 milioane de euro, Marseille), Jermey Toljan (3,5 milioane de euro, Sassuolo), Sergio Gomez (2,25 milioane de euro, Anderlecht), Lukasz Piszczek (liber de contract, Goczalkowice)

Transferuri vară 2021 Ligue 1

În Franța, PSG face spectacol pe piața transferurilor. Perioada a început la 1 iunie și vicecampioana din Ligue 1 i-a adus deja pe Donnarumma, Sergio Ramos, Hakimi și Wijnaldum.

Transferuri vară 2021 PSG

VENIRI: Achraf Hakimi (60 milioane de euro, Inter Milano), Danilo Pereira (16 milioane de euro, FC Porto), Georginio Wijnaldum (liber de contract, Liverpool), Sergio Ramos (liber de contract, Real Madrid), Gianluigi Donnarumma (liber de contract, AC Milan)

PLECĂRI: Mitchel Bakker (7 milioane de euro, Bayer Leverkusen), Kays Ruiz-Atil (liber de contract, Barcelona B), Thierno Balde (împrumut, Le Havre)

ADVERTISEMENT