Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Toate detaliile financiare ale transferului lui Baba Alhassan la FCSB: „Cea mai bună ofertă!”

Baba Alhassan a fost acontat de FCSB, iar Dani Coman a oferit toate detaliile financiare ale înţelegerii la FANATIK SUPERLIGA, spunând că oferta lui Gigi Becali este cea mai bună pe care a primit-o pentru jucător.
15.12.2023 | 12:55
Toate detaliile financiare ale transferului lui Baba Alhassan la FCSB Cea mai buna oferta
Toate detaliile financiare ale transferului lui Baba Alhassan la FCSB: „Cea mai bună ofertă!”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB i-a transferat până acum pe Luis Phelipe de la Poli Iaşi şi pe Baba Alhassan de la Hermannstadt. Roş-albaştrii nu vor să se oprească aici şi vor să îl aconteze şi pe fundaşul lui Urartu, Nana Antwi.

Toate detaliile financiare ale transferului lui Baba Alhassan la FCSB: “E încântat că merge acolo!”

Dani Coman, preşedintele lui Hermannstadt, a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA toate detaliile transferului lui Baba Alhassan, spunând că este cea mai bună ofertă pe care a primit-o clubul sibian:

ADVERTISEMENT

“Sunt în regulă toate detaliile, inclusiv acordul de transfer. Aveţi dreptate, există un risc, că suntem deocamdată în perioada de transferuri. Dar de ce să mergem pe ipoteza asta? Discuţii vor fi oricum. 

De ce s-a făcut transferul înaintea meciului direct? Sunt momente în fotbal când îşi doreşte cineva. Poate peste o zi sau două nu îşi mai dorea FCSB-ul să îl ia pe Baba Alhassan. 

ADVERTISEMENT

Vom avea o discuţie după masa de seară şi cu Măldărăşanu şi cu staff-ul, vom decide împreună. El este încântat că merge la FCSB. La cum l-am simţit eu, se gândeşte şi el că ar putea recidiva accidentarea.

“Au mai fost discuţii, dar este cea mai bună ofertă”

Vom vedea după antrenament şi după masa de seară decidem dacă va juca sau nu. În momentul de faţă, transferul nu este achitat. Este peste 500.000 de euro plus 20% dintr-un viitor transfer. 

ADVERTISEMENT

Este cea mai bună ofertă pe care am avut-o. Au mai fost discuţii, dar este cea mai bună ofertă. Ne gândim la ce aducem, dar cel mai important este să fim concentraţi pe cele două jocuri rămase. 

“În momentul de faţă nu putem semna pe nimeni”

Sunt două jocuri importante şi vreau să scoatem maximum pentru a rămâne între primele 6. În momentul de faţă nu putem semna pe nimeni, doar că există un litigiu la FIFA, iar ei sunt înscrişi la masa credală conform planului de reorganizare.

ADVERTISEMENT

Am făcut o adresă către FIFA şi FRF, vedem săptămâna viitoare care este decizia. Dacă este să plătim, o să dăm şi acei bani. Dacă nu, vom vedea”, a dezvăluit Dani Coman la FANATIK SUPERLIGA.

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Toate detaliile financiare ale transferului lui Baba Alhassan la FCSB

ADVERTISEMENT