Life

Transformarea incredibilă a lui Alin Chirilă de la Survivor România! Cum arăta războinicul în urmă cu 10 ani

Alin Chirilă arăta complet diferit înainte de participarea la Survivor România. Luptătorul MMA a avut parte de câteva lovituri de la viață, încă de la 17 ani.
21.02.2023 | 17:00
Transformarea incredibila a lui Alin Chirila de la Survivor Romania Cum arata razboinicul in urma cu 10 ani
Stânga: Alin Chirilă, acum. Dreapta: Războinicul de la Survivor, în urmă cu 10 ani. Foto: Instagram/ Facebook
ADVERTISEMENT

Războinicul Alin Chirilă de la Survivor România a făcut sacrifii mari pentru a avea fizicul de acum. Ex-campionul MMA a tras din greu de fiare, iar condiția sa de invidiat îl ajută în competiția de la PRO TV.

Alin Chirilă de la Survivor România, transformare spectaculoasă în ultimii 10 ani

Sportivul aflat pe primul loc, în continuare, în clasamentul eficienței de la Survivor, s-a transformat complet în ultimii 10 ani. Înainte să devină cunoscut de o țară întreagă, Alin arăta diferit, iar FANATIK vă prezintă câteva imagini rare cu războinicul de pe vremea când nu îl știa toată lumea.

ADVERTISEMENT

Tatuatul din echipa albastră a participat la o serie de competiții, luptându-se cu adversari de temut, iar în toți anii în care sala de sport era, practic, a doua lui casă, s-a bucurat de sprijinul soției sale, Loredana, cu care are doi copii minunați.

Până să se apuce serios de MMA, Alin Chirilă era ceva mai plinuț și nu avea atâtea tatuaje, cu care azi ”defilează” pe traseele de pe plaja din Dominicană.

ADVERTISEMENT

Ambiția l-a dus destul de departe pe Chirilă, preferatul caselor de pariuri la câștigarea trofeului Survivor România. Omul care i-a schimbat viața și l-a încurajat să urmeze cariera în bătăile în ring a fost Brad Pickett, unul din cei mai buni luptători de arte marțiale.

Brad Pickett i-a schimbat viața supraviețuitorului

Despre felul în care i s-a schimbat viața de când a decis că trebuie să urmeze acest sport, concurentul a vorbit pentru PRO TV.

ADVERTISEMENT

„Într-o zi, am decis să intru într-o sală de sport. Treceam zilnic pe lângă ea, când mă îndreptam spre muncă. M-am înscris. Practic, eu m-am dus să fac sport pentru mine, nu cu gândul să ajung campion.

În sala respectivă, printre ceilalți antrenori se afla și Brad Pickett, activ atunci în UFC, în America. Abia după un an și jumătate, doi, Brad Pickett m-a băgat în seamă. Am început să ne antrenăm 1 la 1. El este omul care a văzut potențial în mine, care mi-a spus să muncesc, să muncesc, mentorul meu și omul căruia îi port un respect deosebit”, a dezvăluit Alin Chirilă pentru PRO TV.

ADVERTISEMENT

”Tancul”, așa cum a fost poreclit de cei din breasla MMA, nu a avut o viață ușoară. Spiritul de supraviețuitor l-a avut încă de când era un adolescent. Viața l-a pus în niște situații destul de dificile, care l-au călit serios.

Acesta povestise, la un moment dat, că la școală își lua bătaie de la toată lumea, tocmai de aceea a vrut să învețe, în primul rând, tehnici de apărare.

alin chirila survivor
Așa arăta Alin Chirilă de la Survivor în urmă cu mai mulți ani. Foto: Facebook

Alin, gonit de acasă la 17 ani: „Nopți dormite pe bănci”

S-a apucat de sală când a intrat în clasa a 10-a, iar apoi a făcut niște cursuri în Londra, oraș în care a învățat ce înseamnă sportul cu care a făcut performanță.

„Am plecat de acasă gonit de tată. Aveam 17 ani, 70 de lei în buzunar și în primele zile am dormit pe bănci, în parcuri. Am plecat din Galați în Timișoara, un oraș în care aveam câteva rude lipsite de posibilități.

După câteva nopți dormite pe bănci, mi-am zis că trebuie să fac ceva. Așa că am luat-o pe străzi, căutând șantiere și întrebând dacă au nevoie de salahori, de muncitori. M-am angajat în construcții, unde aveam o baracă, pat și o pernă pe care să pun capul.

Cu mâncarea o duceam foarte prost, îmi era foame întruna, era o senzație pe care o simțeam în permanență. Îmi era o foame de nu mai știam ce e cu mine”, a  mai spus Alin Chirilă, potrivit prosport.ro.

loredana chirila
Loredana, soția lui Alin Chirilă, l-a făcut tată de două ori. Cei doi au doi băieți împreună. Foto: Facebook

Sportivul are o soție și doi băieți

Dincolo de realizările sale profesionale, Alin Chirilă se mândrește și cu obiective atinse pe plan personal. Acesta are o soție frumoasă, pe nume Loredana, despre care putem spune că este îngerul său păzitor.

Bruneta l-a susținut în toată cariera sa și este, de departe, cea mai mare susținătoare a acestuia la Survivor România. Pe pagina personală de Facebook, Loredana se descrie drept o mamă full-time, căci aceasta are doi băieți, Denis Gabriel și Nicholas David, cu luptătorul MMA.

 

 

ADVERTISEMENT