Life

Alin Chirilă de la Survivor România, în lacrimi din cauza fratelui său: ”Sper să mă ierte”! Ce afaceri învârte Războinicul

Alin Chirilă de la Survivor România 2023 duce lupte și în familie, nu doar în ring. Războinicul a dezvăluit motivele pentru care nu vorbește cu fratele său.
14.02.2023 | 21:00
Alin Chirila de la Survivor Romania in lacrimi din cauza fratelui sau Sper sa ma ierte Ce afaceri invarte Razboinicul
Alin Chirilă, de la Survivor România 2023, probleme în familie. Foto: captură Pto TV
ADVERTISEMENT

Până în acest punct al competiției Survivor România 2023, Alin Chirilă s-a făcut remarcat de public prin prisma atitudinii sale de lider și a performanțelor înregistrate pe traseu. Totuși, în ciuda imaginii de dur pe care și-a creat-o, luptătorul are slăbiciunile sale, iar într-un moment de vulnerabilitate, i-a cerut public iertare fratelui de care s-a înstrăinat.

Alin Chirilă de la Survivor România 2023 i-a cerut iertare, public, fratelui său

Alin Chirilă nu și-a ales degeaba numele The Tank, deoarece, pentru el, viața ar putea fi considerată un adevărat război. La 17 ani, și-a luat destinul în propriile mâini după ce a fost alungat de acasă de tatăl său. Cu doar 70 lei în buzunar, a plecat din Galați spre celălalt capăt al țării, la Timișoara.

ADVERTISEMENT

Războinicul a dormit câteva zile pe o bancă, în parc, astfel că nu este de mirare că la Survivor România 2023 înfruntă condițiile vitrege de trai fără prea multe obiecții. Forța nu și-a dezvoltat-o doar în ring, ci lucrând și ca salahor în construcții în tinerețe.

Mai mult, când păreau că lucrurile se așează pentru el, devenind campion la MMA în Marea Britanie și întemeindu-și o familie, destinul i-a pus o altă piedică. Unul dintre cei doi fii ai săi s-a îmbolnăvit și a fost pe punctul de a-și pierde viața.

ADVERTISEMENT

Toate acestea l-au făcut mai puternic pe concurentul de la Survivor România 2023 care, privind clasamentul general al eficienței, se află în fruntea listei, cu cele mai multe victorii individuale. De altfel, în tabără, Alin Chirilă și-a luat, cumva, rolul de lider și antrenor, asigurându-se că fiecare coechipier de la Războinici își știe locul, atribuțiile și dă tot ce poate atunci când intră pe traseu. Cu tate acestea, are o mare durere: cearta cu fratele lui, Emy.

Alin Chirilă, despre motivele pentru care nu mai vorbește cu fratele său: „Din cauza orgoliilor”

Deși are imaginea unui dur, Alin Chirilă are și el slăbiciunile sale. Există momente în viață când conștientizezi că familia este singura care contează și asta i s-a întâmplat și Războinicului în ediția de marți, 14 februarie 2023, a emisiunii Survivor România.

ADVERTISEMENT

După ce a adus un punct echipei sale și le-a dat colegilor despre ce trebuie să facă sau nu pe teren, Alin Chirilă a ținut să dedice victoria fratelui său, Emy, cu care se pare că nu mai vorbește de o perioadă mai mare de timp.

Concurentul Survivor România 2023 a afirmat că în relația cu fratele său a lăsat orgoliul să câștige și a dat de înțeles că problemele au pornit de la „cumnata” sa, căreia Alin Chirilă i-a cerut public scuze, menționând că speră să fie iertat atât de aceasta, cât și de familia sa.

ADVERTISEMENT

„Punctul ăsta e pentru fratele meu, Emy. Nu vorbesc cu el de ceva timp. Îmi pare rău, din cauza orgoliilor ne-am certat și tare vreau să-mi cer scuze lui și prietenei lui și la toată familia prietenei lui și… Sper să mă ierte”, a afirmat Alin Chirilă la Survivor România 2023.

Alin Chirilă de la Survivor România 2023, profit important din afaceri

Nu se știe dacă neînțelegerile din familie au pornit de la bani, însă Alin Chirilă nu o duce deloc rău la acest la capitol. Pe lângă veniturile obținute din lupte, Războinicul deține și două firme, una în domeniul construcțiilor.

Ce-i drept, una a avut zero activitate în anul fiscal precedent, obiectul de activitate fiind comerțul cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet. Cea de-a doua companie, cea care se ocupă de lucrări de instalații pentru construcții i-a rotunjit Războinicului de la Survivor România 2023 veniturile cu un profit de aproximativ 12.000 de euro, conform datelor consultate de FANATIK. 

ADVERTISEMENT