News

Trapperi din București, reținuți după ce au bătut și amenințat doi tineri. S-au filmat și au postat totul în online

Incident violent în București, trei trapperi au fost reținuți pentru 24 de ore de oamenii legii. Aceștia au agresat alți doi tineri.
17.04.2024 | 18:03
Trapperi din Bucuresti retinuti dupa ce au batut si amenintat doi tineri Sau filmat si au postat totul in online
Trapperi din București, reținuți. colaj Fanatik/ Foto Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Trei trapperi din București au fost reținuți de oamenii legii. Indivizii sunt minori și au ajuns în atenția polițiștilor după ce au bătut și amenințat alți doi tineri. S-au dat singuri de gol, postând incidentul în mediul online.

Trei trapperi din București, cercetați după ce au agresat doi tineri

Cei trei tineri au vârste cuprinse între 15 și 17 ani și fac parte dintr-o formație de muzică trap. Identitatea acestora nu a fost dezvăluită. Totul s-a întâmplat în luna decembrie a anului trecut, însă incidentul a ieșit acum la iveală.

ADVERTISEMENT

Cântăreții de trap aveau un conflict mai vechi cu doi tineri, ambii în vârstă de 18 ani. Potrivit cercetărilor, pe 21 decembrie 2023, traperii s-ar fi întâlnit cu victimele pe o stradă din Sectorul 3 al Capitalei.

I-au amenințat pe ceilalți doi băieți, iar de la vorbe grele la violență nu a fost decât un pas. Aceștia au lovit victimele cu obiecte contondente și au folosit spray lacrimogen asupra tinerilor de 18 ani.

ADVERTISEMENT

Totul a fost filmat chiar de agresori, care ulterior au postat incidentul pe rețelele de socializare, „lăudându-se” cu faptele lor. Pe fir au intrat și polițiștii Capitalei, fiind deschis un dosar penal în acest caz.

Minorii au fost reținuți pentru 24 de ore

Miercuri, 17 aprilie, polițiștii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 11 Poliţie au efectuat percheziții la locuințele celor vizați. Ei sunt cercetați pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

ADVERTISEMENT

„Probatoriul administrat a relevat faptul că, la data de 21 decembrie 2023, în jurul orei 20.30, în timp ce tânărul în vârstă de 16 ani se afla pe o stradă din Sectorul 3, fiind însoţit de ceilalţi doi bănuiţi, aceştia ar fi pulverizat spray iritant-lacrimogen asupra a doi tineri, ambii în vârstă de 18 ani, apoi i-ar fi agresat fizic.

De asemenea, bănuiţii ar fi folosit şi obiecte contondente, în agresiunile săvârşite asupra celor două victime. Astfel, bănuiţii ar fi pus în pericol sănătatea şi integritatea corporală a persoanelor din zonă. Totodată, prin faptele lor, cei trei ar fi tulburat grav ordinea şi liniştea publică”, transmite Poliția Capitalei.

ADVERTISEMENT

În urma perchezițiilor, oamenii legii au găsit și ridicat mai multe probe. Cei trei tineri au ajuns la audieri, iar apoi au fost reținuți pentru 24 de ore. Aceștia urmează să ajungă în fața magistraților cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

ADVERTISEMENT