News

Scandal la Balul Bobocilor în Giurgiu, trapperii au fost plătiţi cu mii de euro ca să înjure profesorii şi şcoala şi să îndemne la consumul de droguri

Anchetă la un liceu din Giurgiu, în urma unui scandal izbucnit la Balul Bobocilor. Versurile „cântate” de trapperi, motivul principal.
04.12.2023 | 12:58
Scandal la Balul Bobocilor in Giurgiu trapperii au fost platiti cu mii de euro ca sa injure profesorii si scoala si sa indemne la consumul de droguri
Scandal la Balul Bobocilor în Giurgiu. colaj Fanatik/ Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Scandal la Balul Bobocilor în Giurgiu, acolo unde petrecerea organizată după eveniment a provocat zeci de reacții din partea profesorilor. Mai exact, versurile melodiilor interpretate de artiștii chemați la after-party au fost motivul principal.

Scandal la Balul Bobocilor în Giurgiu

Colegiul Naţional „Ion Maiorescu” din municipiul Giurgiu se află în centrul unui scandal, după ce la petrecerea organizată de Balul Bobocilor au fost invitați mai mulți trapperi. Părinții elevilor ar fi strâns bani pentru a plăti „artiștii” invitați.

ADVERTISEMENT

Suma plătită trapperilor se ridică la 7.000 de euro. Însă, prestația acestora a lăsat de dorit. Profesorii susțin că versurile „cântate” de invitați nu au fost potrivite, fiind transmise mesaje împotriva școlii și incitând la violență.

Pe lângă înjurături, în piese se făceau referiri privind îndemnul la agresiuni sexuale asupra profesorilor. Printre trapperii invitați s-a numărat AlbertNBN, fiind cap de afiș, dar și Yanni şi Umberto.

ADVERTISEMENT

„Am rămas repetent, că am dat în directoare! (…) La fel ca şi tata, vă ţin în teroare”/ Sunt repetent, m..e, doamna profesoară / Nu mai merg, că am rămas a treia oară!”, sunt doar câteva dintre versurile scandaloase cântate la petrecere.

De altfel, altele făceau trimietere explicită la droguri. “Intru-n club, cad blugii de pe mine / Plec cu șase fete, că sunt rupte pe pastile / Vin și verii mei cu mine, zici că sunt gorile”.

ADVERTISEMENT

„Noi nu avem niciun fel de legătură şi nu participăm”

Părinții elevilor ar fi achitat onorariul trapperilor, după ce aceștia au fost aleși în urma unui sondaj realizat printre elevi, conform conducerii liceului. Însă, ei nu știau cine trebuia să cânte la petrecere.

„Noi nu avem niciun fel de legătură şi nu participăm, însemnând cadrele didactice. Am văzut şi eu invitaţii, am rămas şi eu siderată. Mi s-a spus că au făcut un sondaj de opinie în rândul bobocilor şi a fost alegerea lor”, a transmis directoarea Colegiului Naţional “Ion Maiorescu”, Lucica Ababei, conform Observator.

ADVERTISEMENT

Conducerea instituției de învățământ precizează că nu s-a implicat în organizarea after-party-ului, totul fiind lăsat în seama părinților și elevilor. Reprezentanții liceului fac o anchetă după petrecerea care a provocat scandalul.

 

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
Andreea Bălan și Victor Cornea
Andreea Bălan și Victor Cornea "s-au despărțit" în aeroport! Ce mesaj a primit artista pe un bilet
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a...
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a ajuns să coste o casă veche, bătrânească
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile...
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile soției, angajată a BP
Şoferiţă de 25 de ani, filmată în timp ce îşi
Şoferiţă de 25 de ani, filmată în timp ce îşi "învaţă" bebeluşul de 9 luni să conducă. Gestul inconştient, filmat şi postat online
Voievozii care au umplut țara de bastarzi. Fustangii nebănuiți, rămași în istorie cu...
Voievozii care au umplut țara de bastarzi. Fustangii nebănuiți, rămași în istorie cu supranume cuminți
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio...
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio dificultate să se întoarcă acasă”
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Petre Roman, la căpătâiul Mioarei Roman. Cum și-a luat adio
Petre Roman, la căpătâiul Mioarei Roman. Cum și-a luat adio
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce etnie are Vlăduța Lupău. Din ce familie se trage. Artista nu și-a...
Ce etnie are Vlăduța Lupău. Din ce familie se trage. Artista nu și-a ascuns niciodată originile
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut...
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut ce să fac cu ei!” Cum a făcut mulți bani Olivia Addams, la 20 de ani
Petre Roman, cu flori albe la catafalcul Mioarei! Primele poze de la priveghi!
Petre Roman, cu flori albe la catafalcul Mioarei! Primele poze de la priveghi!