Video

VIDEO / Mircea Lucescu, un car de nervi! Şahtar, ÎNVINSĂ de Dinamo Kiev!

Mircea Lucescu a fost extrem de supărat după înfrîngerea de la Dinamo Kiev, scor 0-1. Unicul gol al partidei a fost marcat de Vida în minutul 71. Şahtar a fost nevoită să joace în 10 din...
05.10.2014 | 21:37
VIDEO  Mircea Lucescu un car de nervi Sahtar INVINSA de Dinamo Kiev
ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu a fost extrem de supărat după înfrîngerea de la Dinamo Kiev, scor 0-1. Unicul gol al partidei a fost marcat de Vida în minutul 71. Şahtar a fost nevoită să joace în 10 din minutul 62 după ce Şevciuk a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene. Arbitrul partidei a arătat nu mai puţin de 6 cartonaşe galbene elevilor lui Mircea Lucescu şi 4 celor de la Dinamo Kiev.

Dinamo Kiev – Şahtar Doneţk, ora 19:30

 Formaţia antrenată de Mircea Lucescu are prima şansă în duelul cu Dinamo Kiev, mai ales că brazilienii din atac au acceptat să revină pe teren

ADVERTISEMENT

Duelul dintre cele două forţe tradiţionale ale Ucrainei găseşte Şahtarul în scădere de turaţie, obosit de bejenia la care a fost obligat de nebunia separatistă din estul ţării. Trupa lui Il Luce a pierdut un singur meci, chiar etapa trecută, marea surpriză cu Zoria, pe terenul „propriu” de la Kiev, acolo unde s-a jucat partida. De partea cealaltă, Dinamo Kiev pare mai „aşezată” decît în ultimii ani, este neînvinsă, cu doar două egaluri în cele 7 etape trecute.

„Duşmanii” s-au mai întîlnit o dată la începutul acestui sezon, cînd echipa antrenată de Mircea Lucescu s-a impus cu 2-0 în Supercupă. Cel mai probabil vom avea un duel echilibrat, cu puţine goluri, mai ales că ambele echipe vin după meciuri disputate în timpul săptămînii în Europa.

ADVERTISEMENT

Dinamo Kiev (4-3-2-1): Ribka – Vida, Danilo Silva, Dragovic, Makarenko – Iarmolenko, Ribalka, Lens – Sidorchuk, Belhanda – Kravets. Antrenor: Sergi Rebrov.

Şahtar Doneţk (4-2-3-1): Piatov – Srna, Kucher, Rakitski, Azevedo – Fernando, Stepanenko – Douglas Costa, Teixeira, Taison – Luiz Adriano. Antrenor: Mircea Lucescu.

ADVERTISEMENT