Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Trebuia Darius Olaru eliminat? Verdictul Fanatik nu lasă loc de niciun dubiu

În platoul emisiunii Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici s-a dat verdictul în cazul faultului dur făcut de Darius Olaru în FCSB - Poli Iași, scor 2-1.
21.08.2023 | 23:10
Trebuia Darius Olaru eliminat Verdictul Fanatik nu lasa loc de niciun dubiu
Trebuia Darius Olaru eliminat. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Specialiștii FANATIK au concluzionat în emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că Darius Olaru trebuia eliminat, chiar dacă intenția sa nu a fost de a-și lovi adversarul, ci de a controla mingea.

Trebuia Darius Olaru eliminat? Verdictul FANATIK

La emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI s-a analizat faza faultului lui Darius Olaru asupra lui Mihai Bordeianu, iar verdictul s-a dat, și anume că mijlocașul FCSB-ului trebuia eliminat.

ADVERTISEMENT

„Gândiți-vă la un lucru, dacă arbitrul era chemat de camera VAR și vedea talpa lui Olaru, la care era roșu clar, scorul putea fi cu totul altfel. Mi se pare mai aproape de roșu decât de galben”, a spus Horia Ivanovici.

Mihai Stoichiță a încercat să îi dea credit arbitrului în decizia luată, spunând că în spiritul jocului și având în vedere că Darius Olaru a vrut să controleze mingea, nu să faulteze, se poate da cartonaș galben.

ADVERTISEMENT

„Nu vreau să vă contrazic, dar talpa lui Olaru nu vine ca o intenție de a lovi adversarul, ci ca o intenție de a juca mingea. În spiritul jocului, arbitrul are dreptate.

De ce? Practic Olaru are intenția de a juca mingea și vrea să controleze mingea cu partea superioară”, a spus Mihai Stoichiță, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

„Mi-a amintit de faultul lui Lăcătuș la Ardeleanu!”

Valeriu Răchită a intervenit în timpul discursului directorului tehnic al Federației Române de Fotbal și a spus că și-a adus aminte de faultul lui Marius Lăcătuș, care i-a terminat cariera lui Vasile Ardeleanu:

„Dar efectul? Putea să-i rupă piciorul. În spiritul jocului de ce i-a dat roșu lui Alibec în sezonul trecut la Craiova? Putea să lase și atunci jocul să fie echilibrat.

ADVERTISEMENT

E de roșu clar! Încearcă să joace mingea, dar se duce cu piciorul pe tibia lui Bordeianu și dacă n-ar fi avut apărătoare, ar fi fost o accidentare gravă”.

„Eu țin minte când aceeași pârghie i-a făcut-o Lăcătuș lui Ardeleanu și am auzit o trosnitură incredibilă. Îi rupea piciorul”, a mai spus Valeriu Răchită.

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este cea mai importantă emisiune de sport din România și poate fi văzută în fiecare zi de luni, marți și vineri, LIVE, nu mai pe homepage-ul site-ului www.fanatik.ro. Premiera fiecărei ediții va fi putea fi urmărită de la ora 17:30 pe canalul de YouTube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici și Fanatik.

FAZA CONTROVERSATA in FCSB - Poli Iasi 2-1 │ Trebuia ELIMINAT Olaru?!

ADVERTISEMENT