News

Trei case din București, distruse de un incendiu puternic. Două persoane au ajuns la spital. Video

Un incendiu devastator a avut loc în noaptea de miercuri spre joi la trei case din București. Două persoane au ajuns la spital.
25.01.2024 | 09:37
Trei case din Bucuresti distruse de un incendiu puternic Doua persoane au ajuns la spital Video
Incendiu puternic în Sectorul 3 din București. Trei case, devastate de flăcări. Două persoane spitalizate. Sursa foto: capturi Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

A fost alertă noaptea trecută în Sectorul 3 din București, acolo unde un incendiu puternic a afectat trei case. Una dintre locuințe a fost distrusă în totalitate, iar celelalte două s-au ales cu pagube majore.

Incendiu puternic în Sectorul 3 din București. Trei case, devastate de flăcări. Două persoane spitalizate

Din datele oferite de Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF) aflăm că evenimentul grav s-a petrecut pe Strada Oriav, 23 August, din Sectorul 3 al Capitalei.

ADVERTISEMENT

Aici, trei case au fost afectate de un incendiu puternic. Intervenția pompierilor a fost una extrem de dificilă. Ea a fost îngreunată de distanţa extrem de mică dintre proprietăți.

În urma acestui incident, două femei, de 28 și 66 de ani, care au suferit atac de panică, au fost transportate la spital. Una dintre locuinţe a fost distrusă complet de flăcările puternice.

ADVERTISEMENT

”Ţinând cont de distanţa foarte mică dintre proprietăţile afectate, accesul echipelor de intervenţie s-a realizat cu dificultate, dispozitivul fiind amplasat pe două străzi. În urma evenimentului una din locuinţe a fost distrusă integral, iar celelalte două fiind afectate parţial”, a transmis ISU Bucureşti-Ilfov.

ISU mai anunță că, pentru gestionarea situaţiei de urgenţă, la locul incendiului au fost trimise 10 autospeciale de stingere, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime, o autospecială de descarcerare şi 3 ambulanţe SMURD.

ADVERTISEMENT


Incendiul din noaptea de 24 spre 25 ianuarie 2024 s-a manifestat cu flacără violentă şi degajări mari de fum la trei locuinţe, pe o suprafaţă totală de aproximativ 300 de metri pătrați.

Două mașini, afectate de un incendiu puternic în Galați

Un incendiu puternic a avut loc, noaptea trecută, și într-o parcare din municipiul Galați. Angajații ISU au fost chemați să intervină pentru lichidarea flăcărilor izbucnite într-o parcare din orașul de la malul Dunării.

ADVERTISEMENT

Pompierii au găsit la fața locului două mașini cuprinse de flăcări. Într-o primă fază, aceștia au reușit să oprească extinderea incendiului. Cele două vehicule, un BMW și un Fiat, au ars în proporție de 98% și de 40%, au transmis pompierii.

Cei de la ISU Galați au stabilit și cauza probabilă a incendiului. Se pare că ar fi vorba de un scurtcircuit la compartimentul motor al unei mașini. Flăcările s-au extins apoi la mașina din apropiere.

ADVERTISEMENT