News

Trei copii drogaţi din greşeală de mama lor. Toţi patru au ajuns la spital, după ce au mâncat jeleuri cu marijuana

Trei copii drogaţi din greşeală de mama lor. S-a întâmplat în Neamț, acolo unde toți patru au mâncat jeleuri cu marijuana.
19.06.2023 | 16:52
Trei copii drogati din greseala de mama lor Toti patru au ajuns la spital dupa ce au mancat jeleuri cu marijuana
Trei copii drogaţi din greşeală de mama lor. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Trei copii drogaţi din greşeală de mama lor, în județul Neamț. Femeia a consumat jeleuri cu marijuana, dar a dat și copiilor din ele. Apoi au început să se simtă rău. Cei patru au ajuns la Spitalul Municipal de Urgență Roman, sâmbătă, 17 iunie.

Trei copii drogaţi din greşeală de mama lor. Au mâncat jeleuri cu marijuana

Evenimentul a avut loc în weekend, în satul Cotu Vameș, din comuna Horia. Femeia de 39 de ani a povestit medicilor că după prânz, atât ea, cât și copiii, au mâncat mai multe jeleuri aduse din afara țării.

ADVERTISEMENT

Ulterior, au început să prezinte semne de tahicardie, grețuri și vărsături. Mama copiilor a bănuit că starea de rău ar fi apărut din cauza jeleurilor. Astfel, au decis să meargă cu toții la spital.

Cei patru au fost internați. Polițiștii au fost sesizați cu privire la acest incident. În urma cercetărilor, oamenii legii au stabilit că jeleurile, care au fost aduse din Irlanda de o cunoștință a femeii, conțineau canabis.

ADVERTISEMENT

„Din verificările efectuate de polițiști a rezultat faptul că, la data de 17 iunie a.c., în jurul orei 12:00, o femeie de 39 de ani, împreună cu trei copii, cu vârste cuprinse între 10 și 19 ani, ar fi consumat mai multe jeleuri, fabricate în afara țării, ulterior aceștia manifestând o stare de rău și fiind transportați la o unitate medicală, din municipiul Roman.”, a transmis IPJ Neamț.

Toți patru au ajuns la spital

Ancheta este în desfășurare, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, conform reprezenților Inspectoratului de Poliție Județean Neamț (IPJ Neamț).

ADVERTISEMENT

Copiii au vârste cuprinse între 10 și 19 ani. Doi dintre minori au rămas internați, până duminică dimineața, în unitatea medicală. Femeia și tănăra de 19 ani au stat sub supravegherea medicilor, vreme de câteva ore.

„Minorul a fost transportat, ulterior, la Spitalul Sf. Maria Iași, fata de 16 ani a fost dirijată către Secția de Pediatrie a Spitalului Roman, unde a rămas până dimineață pentru supraveghere medicală de specialitate.

ADVERTISEMENT

Celelalte două paciente, mama și fiica, au rămas câteva ore în cadrul UPU, pentru supraveghere de specialitate”, a transmis Andreea Trifan, purtător de cuvânt al Spitalului Municipal din Roman.

 

ADVERTISEMENT
Tags: