News

Trei morți în două accidente grave produse în județele Brașov și Vrancea. O femeie a fost preluată în stare gravă de elicopterul SMURD

Două accidente grave în Brașov și Vrancea au dus la moartea a trei oameni, joi diminea'a. Una dintre victime a fost preluată de elicopterul SMURD.
08.02.2024 | 11:29
Trei morti in doua accidente grave produse in judetele Brasov si Vrancea O femeie a fost preluata in stare grava de elicopterul SMURD
Trei oameni au murit în urma unor accidente ruitere grave în județele Brașov și Vrancea. Sursa foto: Colaj foto / DRDP Brașov / telem.ro
ADVERTISEMENT

Trei oameni și-au pierdut viața în două accidente rutiere grave în județele Brașov și Vrancea. În ciuda eforturilor depuse de medici două persoane au murit în accidentul din Brașov, iar alta a decedat la ieșire din Focșani, Vrancea.

Tragedie în Brașov: doi morți într-un impact grav dintre două mașini

Într-un incident rutier care s-a produs pe DN13, între Fișer și Bunești au fost implicate două mașini, iar în urma coliziunii dintre acestea, 3 persoane au suferit răni grave.

ADVERTISEMENT

Toate cele 3 victime au fost în stare de inconștiență, dar din nefericire medicii nu au putut salva decât o singură persoană, decesul fiind declarat pentru celelalte două persoane rănite.

Este vorba despre două persoane de sex masculin, în vârstă de 55 de ani, respectiv 60 de ani. Cea de a treia victimă, o femeie în vârstă de 55 de ani, se zbate între viață și moarte. Ea a fost transportată cu elicopterul SMURD la Spitalul Județean Brașov.

ADVERTISEMENT

La locul accidentului echipaje ale Poliției Rutiere și ale Serviciului Criminalistic fac investigațiile necesare pentru clarificarea circumstanțelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul.

Poliția Rutieră Brașov îndeamnă șoferii să conducă cu prudență, să adapteze viteza la condițiile de drum și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți în zonă.

ADVERTISEMENT

De asemenea, și circulația rutieră a fost oprită și va fi reluată imediat ce se vor finaliza activitățile de investigație și carosabilul va fi curățat.

Un bărbat a murit într-un impact grav la ieșire din Focșani

În cursul nopții, la ora 02.50, autoritățile din Vrancea au fost alertate despre producerea unui incident rutier pe DN2 E85, în afara localității Focșani, în direcția către Garoafa.

ADVERTISEMENT

Accidentul a implicat două mașini și un camion, soldându-se cu încarcerarea a două persoane. Din păcate, una dintre acestea, un bărbat în vârstă de 64 de ani, care conducea unul dintre autoturisme, a decedat.

Circulația în zonă a fost oprită până la finalizarea cercetărilor de la fața locului. Autoritățile au demarat o anchetă penală pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

ADVERTISEMENT