News

Accident grav în București. Mașină distrusă de un tramvai, un bărbat a rămas încarcerat

Un accident rutier grav s-a produs în București. O mașină și un tramvai au fost implicate, iar un bărbat este în stare critică.
07.02.2024 | 17:41
Accident grav in Bucuresti Masina distrusa de un tramvai un barbat a ramas incarcerat
Accident grav în București. Foto descriptiv Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un accident rutier grav a avut loc în București, miercuri seara, pe Șoseaua Progresului. Din primele informații, o mașină și un tramvai au fost implicate în evenimentul nefericit. La fața locului au ajuns polițiștii și echipajele medicale.

Accident grav în București. Un bărbat este în stare gravă

Șoferul, un bărbat în vârstă de 73 de ani, a rămas încarcerat. Pompierii sosiți în zona respectivă au intervenit cu rapiditate și l-au scos pe om dintre fiarele mașinii. Starea acestuia este critică.

ADVERTISEMENT

Victimei i s-a acordat primul ajutor. După ce a fost stabilizat, bărbatul a fost preluat de o ambulanță și transportat la spital. Se pare că accidentul s-ar fi produs din neatenția bătrânului, care nu ar fi văzut tramvaiul la schimbarea direcției de deplasare, potrivit Digi 24.

Polițiștii rutieri vor efectua verificări. Oamenii legii urmează să stabilească, în mod exact, în ce circumstanțe s-a produs incidentul rutier, soldat cu rănirea gravă a șoferului mașinii. Conform primelor date, pasagerii din tramvai nu au suferit leziuni.

ADVERTISEMENT

Un tânăr de 18 ani a zburat din mașină, în urma unui accident

Un alt accident grav, dar totodată spectaculos, a avut loc, luni, în Vaslui. Un tânăr de 18 ani, aflat la volanul unui autoturism, a pierdut controlul asupra direcției și a părăsit carosabilul, răsturnându-se.

Evenimentul rutier s-a petrecut la primele ore ale dimineții, pe Drumul European (DE) 585. Camera de bord a unui alt participant la trafic a surprins momentul accidentului, martorii rămânând fără cuvinte.

ADVERTISEMENT

Băiatul pur și simplu a zburat din autoturism după ce a fost proiectat prin parbriz. În mod miraculos, șoferul de 18 ani a scăpat cu viață. El a fost trasportat la un spital din Vaslui, având câteva răni.

”Astăzi, 5 februarie 2024, ora 08.18, Poliția municipiului Bârlad a fost sesizată, prin apel S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, pe drumul european DE 581, în comuna Zorleni, județul Vaslui, s-a produs un eveniment rutier în urma căruia a fost vătămată o persoană.

ADVERTISEMENT

În urma primelor cercetări efectuate, polițiștii Serviciului Rutier Vaslui au stabilit că, un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de un tânăr de 18 ani din comuna Banca, județul Vaslui, care se deplasa din direcția Vaslui către Bârlad, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat”, au informat polițiștii din Vaslui.

 

ADVERTISEMENT