News

Trei polițiști au fost răniți după un accident în Sectorul 1. Mașina lor a fost lovită de un alt șofer

O mașină de Poliție a fost implicată într-un accident rutier în Sectorul 1 din Capitală, trei oameni ai legii fiind răniți.
10.12.2022 | 19:38
Trei politisti au fost raniti dupa un accident in Sectorul 1 Masina lor a fost lovita de un alt sofer
Accident cu o mașină de Poliție. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Potrivit unui anunț al Brigăzii Rutiere, accidentul s-a produs sâmbătă în jurul orei 15:10, pe o stradă din Sectorul 1.

Trei polițiști au fost răniți într-un accident în București

”Din informaţiile preliminare, conducătorul unei autospeciale de poliţie care se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe o stradă din Sectorul 1, a intrat în coliziune cu un alt autovehicul.

ADVERTISEMENT

Acesta nu ar fi respectat semnificaţia indicatorului Cedează trecerea, iar din impact, autospeciala de poliţie a fost proiectată într-un autovehicul parcat, care la rândul său, a lovit un stâlp de iluminat public”, a transmis Brigada Rutieră.

Conform News.ro, în urma acestui accident au fost răniți șoferul autospecialei și ceilalți doi polițiști aflați în autovehicul, fiind toți transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT

Șoferii celor două autoturisme au fost testați cu aparatul Alcooltest, însă rezultatul indicat a fost zero. Polițiștii vor face cercetări pentru a stabili cauzele acestui accident și condițiile în care s-a produs.

În urmă cu trei săptămâni, o mașină de Poliție era implicată într-un accident similar în Mehedinți. Mașina a fost spulberată, conform martorilor, pe un drum național din Mehedinți, după ce polițistul de la volan a intrat pe contrasens și s-a ciocnit violent cu un autoturism care circula regulamentar.

ADVERTISEMENT

Potrivit anchetei mașina de Poliție avea semnalele acustice și luminoase pornite, în timp ce mașina care venea de pe contrasens circula regulamentar. În urma impactului, polițistul a fost prins între fiare și a fost nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare.

A fost transportat în stare gravă la spital și șoferul mașinii care circula regulamentar, iar la fața locului au intervenit inclusiv trei echipaje de pompieri, existând riscul izbucnirii unui incendiu.

ADVERTISEMENT

O anchetă urmează să stabilească în ce misiune se afla omul legii care a provocat accidentul. În trecut au existat cazuri în care polițiștii au folosit fără drept semnalele luminoase și acustice și au provocat accidente, fără să fie de fapt în misiune.

ADVERTISEMENT
Tags: