Life

Trei tineri au fost găsiți morți în locuința închiriată prin Airbnb. Ce s-a întâmplat în timpul nopții este de necrezut

Un caz șocant a cutremurat Mexicul. Trei tineri care au plecat în vacanță și au închiriat o locuință prin Airbnb au ajuns să fie găsiți morți la cazare.
11.11.2022 | 08:52
Trei tineri au fost gasiti morti in locuinta inchiriata prin Airbnb Ce sa intamplat in timpul noptii este de necrezut
Trei tineri au fost găsiți decedați în locuința închiriată prin Airbnb. Sursă foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

O vacanță de vis s-a transformat într-o adevărată tragedie pentru familia a trei tineri din Statele Unite. Aceștia au fost găsiți fără suflare, în locuința închiriată prin Airbnb.

Trei tineri, găsiți morți la cazarea închiriată prin Airbnb

Trei prieteni din Statele Unite, Courtez Hall, în vârstă de de 33 de ani, Kandace Florence și Jordan Marshall, care aveau 28 de ani au decis să meargă într-o vacanță în Mexic.

ADVERTISEMENT

Aceștia și-au dorit să participe la evenimentele organizate cu ocazia Sărbătorii Morților, iar pentru cazare, au preferat să apeleze la celebra aplicație Airbnb.

Ce nu aveau să știe cei trei tineri este că aceasta va fi ultima lor vacanță. Ei au fost găsiți decedați în casa respectivă la data de 2 noiembrie.

ADVERTISEMENT

Ulterior, pe 9 noiembrie au ieșit și rezultatele autopsiei. Se pare că tinerii ar fi murit din cauza intoxicației cu monoxid de carbon.

Șocant este însă că aceștia ar fi putut fi salvați. Mai exact, Florence, care era și singura fată din grup, vorbise anterior cu iubitul său la telefon.

ADVERTISEMENT

Ultima convorbire dintre tânără și iubitul ei

Aceasta i-ar fi spus bărbatului că se simte foarte amețită și că vomită, iar starea ei se degradează destul de tare. Ulterior, convorbirea s-ar fi întrerupt brusc, iar iubitul tinerei a alertat autoritățile din Mexico City.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au constat decesul și nu au putut să mai facă nimic altceva.

ADVERTISEMENT

Cazul din Mexic nu este însă unul izolat. Anterior, alți trei turiști americani care au plecat în vacanță în Bahamas au fost găsiți fără suflare din cauza intoxicației cu monoxid de carbon.

O altă turistă a murit în aceleași condiții

De asemenea, la câteva zile distanță după tragedie, o altă turistă a murit în aceleași condiții. La fel ca și în cazul lui Florence, această tânără și-a anunțat familia că se simte foarte amețită și vomită.

Angelica Arce a ajuns la timp la spital, iar medicii au reușit să o ajute să se simtă mai bine, punându-i diagnosticul de insolație.

Ulterior, tânăra s-a întors la cazare, s-a culcat, iar a doua zi a fost găsită fără suflare.

Menționăm că astfel de cazuri s-au mai petrecut și în România în ultimele luni de zile. Cel mai recent caz a fost cel al unei tinere de doar 15 ani din județul Brăila.  

ADVERTISEMENT
Tags: