Life

Trei zodii care vor fi sub protecţia astrelor până în ianuarie 2022. Sunt ferite de rele

Fiecare zodie vrea să scape de ghinion și să se bucure de binecuvântarea Divinității, doar că aceste „beneficii” sunt primite perioada aceasta doar de o parte din semne.
23.11.2021 | 23:45
Trei zodii care vor fi sub protectia astrelor pana in ianuarie 2022 Sunt ferite de rele
ADVERTISEMENT

Astrologii anunță că numai trei nativi se vor afla sub protecția astrelor până în ianuarie 2022. Așadar, în perioada imediat următoare relele nu se vor lipi de ei.

Primesc daruri frumoase, atenții din partea celor din jur și aprecieri pe toate planurile. Norocul este de partea lor în dragoste, își pot găsi sufletul pereche când nu mai sperau la asta.

ADVERTISEMENT

De asemenea, lecțiile din trecut nu mai par poveri pe umerii semnele zodiacale, ci sunt lecții și povețe de care țin cont. E important să nu mai privească în urmă, ci direct în față.

Trei nativi care scapă de ghinion în următoarea perioadă. Protecție până în ianuarie 2022

Rac

Primești foarte multe oportunități și nu doar perioada asta, trebuie doar să știi să profiți de ele. Ești hărăzit cu o putere mare de convingere și poți muta munții din loc la final de decembrie.

ADVERTISEMENT

Întinde mâinile și darurile de la Divinitate vor ajunge la tine. Sunt lucruri de care te poți bucura alături de cei dragi, de momente și amintiri de neuitat, de pus în ramă.

Astrele te sfătuiesc să fii mai prezent, să nu mai amâni lucrurile importante și să ții cont de sfaturile familiei și prietenilor.

ADVERTISEMENT

Leu

Ești un adevărat luptător și asta se vede din țelurile pe care reușești să le atingi. Până în ianuarie 2022 vei reuși să bifezi reușite și planuri mărețe, ai ambiție și încredere în forțele proprii.

Nimic nu pare să te dea înapoi. Ești sprijinit în tot și poți spune că deasupra ta veghează o stea norocoasă. Planetele sunt aliniate în favoarea ta.

ADVERTISEMENT

Lucrurile se așază la linie, indiferent de obstacolele care îți ies în cale. Ești puternic și mai conștient de ceea ce poți să faci.

Pești

Ești iubit de astre nu numai perioada asta și tu știi asta foarte bine. Ești răsfățatul tuturor, ești iubit și înconjurat de elemente frumoase, plăcute, care îți transmit o stare de bine.

Știi ce vrei de la viață și obții lucrurile pe care ți le pui în cap. Nimic nu pare să stea în calea ta, ești îndrumat de ceea ce se numește ambiție, dar și perseverență.

Ghinion? Nu cunoști acest cuvânt! Pentru tine nimic nu este greu sau complicat, faci ca totul să fie floare la ureche. Te descurci foarte bine. Îți poți cunoaște sufletul pereche.

ADVERTISEMENT