News

Trenul groazei, care a plecat din Mangalia și a rămas 9 ore în câmp, nu a ajuns încă la destinație. Ce spun călătorii

Trenul groazei, care a plecat din Mangalia și a rămas 9 ore în câmp, nu a ajuns încă la destinație.
29.07.2021 | 20:45
Trenul groazei care a plecat din Mangalia si a ramas 9 ore in camp nu a ajuns inca la destinatie Ce spun calatorii
ADVERTISEMENT

Sute de oameni sunt încă blocați în trenul groazei, care nici după 24 de ore nu a ajuns la destinație. Acesta a plecat miercuri, la ora 19, iar joi, la ora transmiterii știrii, el se află încă pe drum.

Trenul groazei nu a ajuns încă la destinație. Ce spun călătorii

Destinația trenului este Timișoara, iar ora la care acesta trebuie să ajungă este undeva în jur de 21:30. Pentru călătorii care coboară acolo, vorbim despre 26 de ore petrecute în tren.

ADVERTISEMENT

Printre pasageri sunt și 30 de copii, care au fost într-o tabără, la mare, iar acum așteptau să se întoarcă acasă.

Aceștia mai au ceva de așteptat, pentru că trenul groazei s-a stricat iar, pentru a treia oară, fiind nevoie de o altă locomotivă care să îl conducă.

ADVERTISEMENT

Oamenii sunt revoltați de această situație, mai ales că nimeni nu le spune ce se întâmplă și că nu s-a luat nicio măsură pentru a fi ajutați, având în vedere că în tren se află și mai mulți copii.

Mărturiile oamenilor prinși în trenul care nu a ajuns la destinație nici după 24 de ore

Nu li s-a oferit apă sau mâncare, iar șeful CFR Călători chiar a avut o reacție nervoasă atunci când a fost întrebat de jurnaliști despre această situație a oamenilor care au fost blocați în tren ore în șir.

ADVERTISEMENT

“Le-au zis la conductori să le zică, să facă ceva că sunt copii mulți aici, ‘n-avem apă, suntem în câmp’. Copiii n-au apă, n-au de mâncare. Nimeni nu a făcut nimic”, a spus o femeie, care se află cu copiii în tren, conform Pro Tv.

Pe de altă parte, alții amenință că vor da în judecată compania pentru aceste neplăceri.

“O să dau drumul la un proces în instanță să le cer despăgubiri, să le cer explicații. Cineva trebuie să ia taurul de coarne”, a declarat un alt călător.

ADVERTISEMENT

Autoritățile anunțau că trenul a fost blocat mai multe ore din cauza mai multor defecțiuni tehnice.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, pe traficul feroviar este blocat pe Magistrala 900 Craiova –Timișoara, din cauza trenului IR 1991, care se deplasa pe relația Mangalia –Timișoara, rămas imobilizat în stația Valea Albă (jud. Mehedinți) în urma unei defecțiuni tehnice apărute la locomotivă”, a transmis InfoTrafic, într-un comunicat.

ADVERTISEMENT