Life

Tristan Tate, din nou în fața procurorilor DIICOT: “Sper să mi se ceară scuze”

Tristan Tate, din nou în fața procurorilor DIICOT. De ce spune acesta că speră să i se ceară scuze și ce a făcut acolo, de fapt.
24.04.2023 | 16:04
Tristan Tate din nou in fata procurorilor DIICOT Sper sa mi se ceara scuze
Tristan Tate, din nou în fața procurorilor DIICOT. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Tristan Tate a ajuns din nou în fața procurorilor DIICOT. Acesta a fost chemat la audieri tot în dosarul în care este anchetat și fratele său.

Tristan Tate, din nou în fața procurorilor DIICOT

Tristan Tate nu a venit singur, ci însoțit de avocatul său la întâlnirea de la DIICOT. Este a treia oară când acesta iese din casă după ce s-a impus măsura arestului la domiciliu.

ADVERTISEMENT

De această dată, Tristan Tate a venit cu altfel de gânduri și cu multe dorințe. Astfel, acesta a dorit să primească scuze din partea procurorilor DIICOT după ce a stat o bună perioadă de timp în arest. Mereu a susținut că este nevinovat, la fel și fratele său, acesta fiind și motivul pentru care așteaptă scuze.

Tristan Tare a mai spus că doar trupul lui a stat la închisoare și nu și mintea. Acesta este fericit în fiecare zi și încrezătoru că totul se va rezolva pentru el.

ADVERTISEMENT

”Sper ca să mi se ceară scuze. Am terminat cu vorbitul pe ziua de azi. Sunt fericit în fiecare zi. Mintea mea nu a fost la închisoare, ci doar trupul. Sunt încrezător în fiecare zi.”, a declarat Tristan Tate.

Avocatul fraților Tate, revoltat de arestul acestora

Unul dintre avocații fraților Tate s-a declarat revoltat de arestul impus celor doi. Acum, DIICOT a cerut ca arestul domiciliar să fie prelungit, dar frații Tate speră că instanța o va respinge.

ADVERTISEMENT

Mai mult, acesta a spus că sunt patru luni de arest preventiv și domicilar, o perioadă prea lungă față de acuzațiile aduse. ”S-a judecat cererea formulată de DIICOT de prelungire a măsurii arestului domiciliar.

O cerere pe care noi sperăm ca instanța o va respinge, întrucât în cauză nu au apărut elemente noi care să justifice perpetuarea măsurii preventive, care are oricum un caracter mult prea intruziv în viața acestora.

ADVERTISEMENT

Sunt deja patru luni de arest preventiv și arest domiciliar, o durată excesiv de îndelungată față de ceea ce este la dosarul cauzei și față de acuzații.”, a declarat unul dintre avocații fraților Tate, la Antena Stars.

ADVERTISEMENT
Tags: