Life

Ce a pățit Tristan Tate în spatele gratiilor. Probleme uriașe pentru milionarul britanic

Tristan Tate trăiește o adevărată dramă în închisoare. Ce se întâmplă acum cu milionarul acuzat de trafic de persoane și viol?
02.03.2023 | 07:14
Ce a patit Tristan Tate in spatele gratiilor Probleme uriase pentru milionarul britanic
Drama trăită de Tristan Tate în arest. Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea
ADVERTISEMENT

Frații Tate au au fost arestați la finalul anului trecut și, împreună cu alte două persoane, cercetați pentru constituirea unui grup infracțional, trafic de persoane și viol. În timp ce Andrew se plânge de condițiile din închisorile românești, Tristan are o probleme și mai serioase.

Cu se confruntă Tristan Tate în închisoare? Fratele lui Andrew vrea cu orice preț să iasă din arest

Pe 29 decembrie 2022, Andrew și Tristan Tate au fost reținuți de autorități și puși sub acuzația de trafic de persoane și viol. În plus, milionarii sunt cercetați pentru că împreună cu „îngerii” Luana Radu și Georgiana Naghel, ar fi constituit un grup infracțional.

ADVERTISEMENT

Încă de atunci, milionarii au contestat decizia magistraților și au cerut să fie eliberați, însă fără succes. Chiar recent, pe 21 februarie, autoritățile competente au decis ca frații Andrew și Tristan Tate să mai rămână pentru 30 de zile în arest. 

Pentru a se elibera, cei doi au apelat la serviciile Tinei Glandian, unul dintre cei mai buni avocați din America. Astfel, la începutul lunii februarie, aceasta a motivat că este necesar ca milionarii să iasă din închisoare din lipsă de probe, dar și pentru că Tristan Tate a devenit tată în timp ce se afla după gratii.

ADVERTISEMENT

„Tristan are un copil de trei săptămâni, pe care n-a avut posibilitatea să îl întâlnească, pentru că frații Tate sunt în arest de mai mult timp, adică nu a apucat să cunoască copilul pentru că a fost arestat înainte”, a declarat faimoasa avocată, într-o conferință de presă.

Copilul lui Tristan Tate nu ar avea nici acum certificat de naștere

Prin urmare, Tristan Tate trăiește în aceste clipe o adevărată dramă deoarece, conform SpyNews, copilul său nu ar avea nici acum certificat de naștere. Milionarul ar fi depus chiar o cerere ca un notar să meargă la închisoare pentru a se putea ocupa de procedurile legale în acest sens.

ADVERTISEMENT

Totuși, cererea nu ar fi fost acceptată, ceea ce înseamnă că bebelușul lui Tristan Tate nu are nici acum certificat de naștere, iar Legea 119/1996 cu privire la actele de stare civilă, presupune că venirea pe lume a unui copil trebuie declarată în termen de 30 de zile.

Andrew Tate se plânge de condițiile din închisoare

În același timp, Andrew Tate a trimis o scrisoare din arest, în care s-a plâns de condițiile din închisoarea din România. Milionarul a susținut că personalul de pază știe că este nevinovat, dar cu toate astea, e nevoit să trăiască printre gândaci.

ADVERTISEMENT

„Aruncat în interiorul unei celule fără lumină. Gândacii, păduchii și ploșnițele sunt singurii mei prieteni pe timp de noapte. Când gardienii mă aduc în și dinspre sala de judecată, rămân absolut respectuos. Ei încearcă să reverse ura în inima mea”, este o parte din mesajul transmis de Andrew Tate.

ADVERTISEMENT