Life

Trucul de frumusețe și stil la care apelează Melania Trump. Cum poți să pari și tu mai tânără cu 10 ani

26.05.2020 | 13:13
Trucul de frumusete si stil la care apeleaza Melania Trump Cum poti sa pari si tu mai tanara cu 10 ani
Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Melania Trump, soția președintelui american Donald Trump, are de fiecare dată apariții impecabile atunci când iese în public, apelând la câteva trucuri care o întineresc cu cel puțin 10 ani. Un stilist foarte cunosc a mărturisit despre ce este vorba.

Trucul care o face pe Melania Trump mai tânără cu 10 ani

Un stilist de la un salon de înfrumusețare din Marea Britanie a observat recent că Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii apelează la un truc care o întinerește cu cel puțin 10 ani. Melania Trump a făcut schimbări discrete la nivelul culorii podoabei capilare, deschizându-și de-a lungul timpului nuanța părului.

ADVERTISEMENT

De profesie model, soția președintelui american a renunțat la culoarea închisă a părului, în momentul de față optând pentru culoarea castanie la care a adăugat câteva șuvițe blonde și caramel care-i încadrează foarte frumos fizionomia feței.

Potrivit stilistei Francesca Dixon această nuanță a părului o prinde foarte bine întinerind-o pe Melania Trump cu cel puțin 10 ani, fostul model sloven având 50 de ani împliniți în luna aprilie.

ADVERTISEMENT

Melania Trump, mai tânără datorită unui truc de înfrumusețare

„Culoarea părului era foarte întunecată de la rădăcini. Apoi a început să devină progresiv mai deschisă.

Părul s-a deschis progresiv, iar aceste mici schimbări de culoare nu doar că au menținut sănătatea firului, dar o ajută să pară și mai tânără”, a declarat stilista din Anglia pentru Express.

ADVERTISEMENT

Aceasta mai susține că tonurile deschise și luminoase sunt măgulitoare chipului unui femei pentru că încadrează foarte bine fața. Cel mai probabil Melania Trump a învățat acest truc încă de pe vremea când era model la Paris și Milano.

Totodată, coafura la care apelează soția președintelui american face ca firul de păr să pară mai gros și automat aceasta are mai mult volum.

ADVERTISEMENT

De asemenea, cărarea pe mijloc aleasă de fostul model creează foarte mult volum în față, look care o avantajează pe Melania Trump.

 

 

 

ADVERTISEMENT