Life

Trucuri pentru o albire rapidă a unghiilor. Se folosesc numai ingrediente naturale

Ponturi pentru a te bucura de unghii albe în permanență. Este nevoie doar de produse simple și la îndemâna tuturor femeilor.
12.01.2024 | 18:50
Trucuri pentru o albire rapida a unghiilor Se folosesc numai ingrediente naturale
Ponturi pentru a te bucura de unghii albe în permanență. Este nevoie doar de produse simple și la îndemâna tuturor femeilor. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Trucuri pentru o albire rapidă a unghiilor. Se folosesc numai ingrediente naturale. Manichiura perfectă chiar există și nici nu este nevoie să treci pragul saloanelor de înfrumusețare sau să scoți bani prea mulți din buzunar.

Ponturi pentru a te bucura de unghii albe în permanență. Este nevoie doar de produse simple și la îndemâna tuturor femeilor

Ponturi pentru a te bucura de unghii albe în permanență. Este nevoie doar de produse simple și la îndemâna tuturor femeilor, mai ales dacă aleg să poarte o manichiură cu unghii lungi și naturale, fără strop de ojă.

ADVERTISEMENT

Cel mai comun produs și probabil la care nu te-ai gândit până acum este pasta de dinți, care are aceleași beneficii ca și în cazul danturii. Tot ce trebuie să faci este să te asiguri că nu este de tip gel sau colorată pentru a nu afecta unghia.

E de ajuns să adaugi puțină pastă de dinți pe o periuță moale și apoi să freci cu ea vârfurile degetelor și pe sub unghii. Lasă să acționeze timp de 5 minute și apoi clătește cu apă caldă. Pentru un efect uimitor aceasta se poate amesteca cu puțin ulei de cocos.

ADVERTISEMENT

Pentru a avea unghii albe și curate se poate folosi și combinația dintre sare și lămâie, care scoate petele și conferă luciu. Scrubul obținut din cele două ingrediente se ține pe unghii câteva minute și apoi se clătește. Ulterior, se aplică o cremă hidratantă.

Oțetul alb și oțetul din cidru de mere au aceleași proprietăți asupra unghiilor. Acestea albesc și înfrumusețează aspectul cuticulelor, redau strălucirea și pot trata infecțiile care pot apărea asupra unghiilor.

ADVERTISEMENT

Cum se mai pot albi unghiile în propria casă

Unghiile se mai pot albi în propria casă și dacă se folosește un amestec obținut din lămâie și bicarbonat de sodiu. Vitamica C și acidul citric au proprietăți de înălbire și acționează asupra petelor. Soluția se folosește de 1-2 ori pe săptămână.

De asemenea, coaja de portocală este ideală pentru a curăța petele care se formează la suprafața unghiei. Se freacă direct cu ea pe unghii de 2-3 ori pe zi pentru un efect cât mai rapid. Cățeii de usturoi zdrobiți reprezintă o soluție ideală în lupta cu infecțiile fungice.

ADVERTISEMENT

În plus, unghiile pot deveni albe și dacă se apelează la ulei de arbore de ceai, care are calități antiseptice și antimicrobiene. Acesta reface frumusețea naturală dacă se păstrează pe unghii timp de 10 minute. Și în această situație se clătește cu apă caldă.

ADVERTISEMENT
Tags: