Life

Tudor Chirilă a răbufnit din cauza unei poze: “Lipsa de bun simț rămâne”

Tudor Chirilă a răbufnit după ce o poză cu el a apărut în mediul online. Artistul a fost mai acid ca niciodată, iar un val de reacții a venit în urma lui.
08.04.2023 | 16:01
Tudor Chirila a rabufnit din cauza unei poze Lipsa de bun simt ramane
Tudor Chirilă a răbufnit din cauza unei poze. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Tudor Chirilă este unul dintre ce mai apreciați artiști din România. Evident însă și el are limitele sale când vine vorba de viața personală. Iar asta am putut vedea chiar pe Facebook, după ce o imagine cu el a fost făcută publică de o internaută.

Imaginea care l-a enervat pe Tudor Chirilă

O femeie a publicat pe pagina ei personală de Facebook o poză cu Tudor Chirilă. Juratul de la Vocea României se afla în metrou, în picioare. Imaginea era însoțită de descrierea ”Stii ca ai o zi buna ; cand nu te astepti il vezi pe… Chirila”. 

ADVERTISEMENT

Nimeni nu avea să știe însă că o simplă fotografie îl va enerva la culme pe artist. La rândul său, Tudor Chirilă a distribuit imaginea pe pagina lui de Facebook, alături de descrierea ”Ce-mi plac mie oamenii care fac poze pe ascuns. Mă omor după ei #lipsaeducatie”.

Și să nu credeți că lucrurile s-au oprit doar aici. Peste 500 de comentarii a adunat postarea artistului, dar și mii de reacții. De asemenea, iată că a existat și un schimb de replici între artist și cea care a publicat fotografia.

ADVERTISEMENT

Mai exact, internauta considera că nu a făcut nimic greșit. Aceasta susține în comentariul ei că unele persoane nu sunt obișnuite să vadă în metrou persoane publice. De asemenea, ea a mai adăugat și că cel mai probabil artistul nu va avea nicio problemă cu imaginea.

”Lipsă de bun simț rămâne”

Evident, Tudor Chirilă a ieșit la atac și i-a reproșat acesteia că nu i-a cerut voie să îi facă poză, așa cum procedează o persoană ”manierată”. De asemena, el a acuzat-o de ”lipsă de bun simț” în mediul online, iar lucrurile nu s-au oprit doar aici.

ADVERTISEMENT

”Nu-mi aduc aminte să-mi fi cerut voie să-mi faci poză așa cum ar trebui să procedeze o persoană manierată. Sigur, te poti prevala de faptul că e spatiu public, că-s persoană publică, blah, blah. Lipsa de bun simț rămâne. Punct”, a fost reacția lui Tudor Chirilă.

Iată însă că unele persoane i-au luat partea femeii. Mulți au spus că nu văd nimic în neregulă cu o astfel de imagine. De asemenea, artistul a adunat și un val de critici dure pentru modul în care a abordat o situație cât se poate de nevinovată, mai exact doar o poză distribuită de un fan.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, au fost și persoane care au fost de acord cu el. Unii internauți pun preț pe viața privată și consideră că o astfel de atitudine nu este una normală. Chiar și așa, Tudor Chirilă a avut grijă să dea câteva răspunsuri pe măsură multor persoane. Și nu este prima oară când artistul este enervat de anumite gesturi făcute de oamenii din jurul său. 

ADVERTISEMENT