Life

Tudor Chirilă, detalii despre rolul de tată. Ce educație le oferă juratul de la Vocea României băieților săi

Tudor Chirilă, dezvăluiri despre latura părintească. Care este formarea pe care antrenorul de la Vocea României le-o dă copiilor.
08.12.2023 | 11:26
Tudor Chirila detalii despre rolul de tata Ce educatie le ofera juratul de la Vocea Romaniei baietilor sai
Tudor Chirilă, dezvăluiri despre latura părintească. Care este formarea pe care antrenorul de la Vocea României le-o dă copiilor. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Tudor Chirilă, detalii despre rolul de tată. Ce educație le oferă juratul de la Vocea României băieților săi. Vedeta de la Pro TV recunoaște că este un părinte mai strict, care nu este de acord cu tehnologia din ziua de astăzi.

Tudor Chirilă, dezvăluiri despre latura părintească. Care este formarea pe care antrenorul de la Vocea României le-o dă copiilor

Tudor Chirilă a oferit un interviu în care a venit cu dezvăluiri despre latura părintească. Care este formarea pe care antrenorul de la Vocea României le-o dă copiilor săi și ai partenerei de viață, Iulia Mîzgan.

ADVERTISEMENT

Renumitul actor îi lasă pe cei mici să greșească și să suporte consecințelor faptelor. Îi îndeamnă să încerce singuri anumite activități, vedeta dorindu-și ca cei mici să petreacă cât mai mult timp în aer liber.

„Cred că un copil trebuie să înțeleagă că sunt consecințe, atât pentru faptele bune, cât și pentru cele rele, dar cred că felul în care îi spui unui copil contează. Una e să-i spui: „ai greșit și alta: «ai putea să faci mai bine, mai gândește-te o dată».

ADVERTISEMENT

Îi încurajăm foarte mult să facă lucruri singuri, să încerce – trebuie să urmărești, cumva, independența”, a declarat Tudor Chirilă pentru revista viva.ro. Cântărețul are doi băieți, unul de 6 ani și altul de 8 ani.

Cunoscutul antrenor de la Vocea României și iubita sa încearcă să le arate celor doi băieți care este drumul corect în viață și să le pese de oamenii din preajma lor. Actorul își dorește ca cei mici să fie conștienți că acțiunile lor au un impact în societate.

ADVERTISEMENT

Tudor Chirilă și sfaturile pe care le dă băieților săi

Tudor Chirilă le oferă băieților săi foarte multe sfaturi pentru a crește și a se dezvolta armonios. Antrenorul de la Vocea României consideră că nu se poate face nimic fără repetiție, dar și că viața trebuie văzută ca un joc creativ.

În plus, actorul susține că este în regulă să le placă ceea ce fac și chiar le insuflă chestia asta. Băieții trebuie să fie pe deplin fericiți cu lucrurile pe care le desfășoară și trebuie să depună eforturi pentru a descoperi ceea ce își doresc.

ADVERTISEMENT

„Viața nu e tot timpul roz și că iubirea necondiționată o primesc doar de la părinții lor, iar pentru celelalte trebuie să învețe instrumentele necesare care să-i ajute să relaționeze cu cei din jurul lor”, a mai spus Tudor Chirilă, pentru aceeași publicație.

ADVERTISEMENT