Life

Cum a reacționat Tudor Chirilă când copiii i-au cerut telefoane. Ce educație le oferă

Cum a răspuns Tudor Chirilă când băieții săi au vrut să aibă mobile. Antrenorul de la Vocea României a explicat ce teorie are.
14.12.2022 | 20:33
Cum a reactionat Tudor Chirila cand copiii iau cerut telefoane Ce educatie le ofera
Cum a răspuns Tudor Chirilă când băieții au vrut să aibă mobile. Vedeta a explicat ce teorie are. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cum a reacționat vedeta de la Pro TV când copiii i-au cerut telefoane. Ce educație le oferă actorul urmașilor săi, care sunt rodul poveștii de dragoste pe care o trăiește alături de Iulia Mîzgan de circa 10 ani.

Cum a răspuns Tudor Chirilă când băieții au vrut să aibă mobile. Vedeta a explicat ce teorie are

Tudor Chirilă are două băieți de care este tare mândru, chiar dacă nu postează frecvent imagini cu micuții pe social media. Artistul îi crește după niște reguli stricte și nu este de acord cu folosirea tehnologiei în exces.

ADVERTISEMENT

Cei doi copii nu au telefoane, la fel ca ceilalți colegi de clasă sau școală, lucru pe care actorul nu îl vede ca fiind un lucru rău sau ieșit din comun. Pe de altă parte, solistul nu le interzice să aibă mobile din generații mai vechi.

„La școala copiilor mei s-a pus la un moment dat întrebarea «ce vă place?/ce nu vă place?» La școală, la părinți, la mediu, la context și așa mai departe. Foarte mulți copii au spus că «nu ne place că părinții noștri stau foarte mult pe telefon».

ADVERTISEMENT

Adică ăsta e, cumva, și exemplul pe care noi îl dăm lor. Telefoanele au devenit niște calculatoare portabile, iar eu le spun mereu copiilor mei când mai aduc vorba.

Din păcate văd alți copii de vârsta lor, 8 ani, 6 ani, cu telefoane până la școală, pentru că nu au voie cu telefoane în clasă, dar îi văd până la școală și mă întreabă: «dar noi când o să avem telefon?».

ADVERTISEMENT

Voi, telefon o să aveți și mâine. «Aaa, păi dă-ni-l pe al tău». Nu, nu, ăla e calculator. Calculator o să aveți mai târziu. Dacă vreți telefon, Nokia 1611, alea vechi de ani de zile. Ia cărămidă cu antenă, pune-i cartelă și du-te cu cărămida la școală.

Și vezi ce faci cu el. Că, de fapt, nu este vorba despre telefon, este vorba despre tot ce aduce: este vorba despre social media, aplicații, jocuri, poze și scrolling”, a mărturisit Tudor Chirilă la Radio 3Net.

ADVERTISEMENT

Tudor Chirilă, detalii despre educația celor doi băieți

Tudor Chirilă a oferit la un moment dat și câteva detalii despre educația celor doi băieți. Antrenorul de la Vocea României se focusează pe activitățile în aer liber alături de copiii săi și îi învață să iubească muntele.

Vedeta adoră să iasă cu bicicleta împreună cu micuții și spune că obișnuiește să realizeze tot felul de jocuri bazate doar pe o minge sau cărămizi. Inventivitatea este cuvântul de ordine în familia cântărețului.

ADVERTISEMENT