Sport

Tudorel Stoica a analizat duelul Dinamo – CSA Steaua: „Îmi doresc să fie un meci fără incidente!”

Tudorel Stoica a analizat duelul dintre Dinamo și Clubul Sportiv al Armatei Steaua, iar dorința lui este ca meciul să fie unul fără incidente.
09.09.2022 | 18:25
Tudorel Stoica a analizat duelul Dinamo  CSA Steaua Imi doresc sa fie un meci fara incidente
Tudorel Stoica a analizat duelul Dinamo - CSA Steaua. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fost câștigător al Cupei Campionilor Europeni în 1986, Tudorel Stoica este dezamăgit de situația de la CSA Steaua în privința imposibilității de a promova.

Tudorel Stoica a analizat duelul Dinamo – CSA Steaua

Tudorel Stoica a analizat duelul dintre Dinamo și CSA Steaua, vorbind și despre situația de la echipa „roș-albaștrilor”, fiind siderat de faptul că nu s-a găsit o metodă prin care „militarii” să aibă drept de promovare.

ADVERTISEMENT

„E păcat pentru cele două echipe că au ajuns acolo, în Liga 2. Sunt echipe valoroase pentru istoria fotbalului din România. Îmi doresc să fie un meci fără incidente și sunt convins că jucătorii vor avea o prestație bună.

Pot să vă spun că sunt foarte dezamăgit de situația de la Steaua. Nu mă așteptam ca anul acesta să nu facă tot posibilul să poată promova. Eu cred că sunt mulți suporteri care iubesc echipa aceasta”, a mai spus Tudorel Stoica, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

Ovidiu Burcă, încrezător înainte de Dinamo – CSA Steaua

Ovidiu Burcă a vorbit despre duelul dintre Dinamo și CSA Steaua, explicând că are încredere totală în jucătorii săi, mai ales după victoria cu Concordia Chiajna, scor 1-0:

„Va fi un meci interesant, pentru că întâlnim o echipă bună, care joacă de mult timp împreună. Oprița e un antrenor cu multă experiență, chiar dacă e tânăr. A venit cu mulți jucători aici, din punct de vedere al omogenității întâlnim o echipă foarte bine organizată.

ADVERTISEMENT

Vrem să ne luptăm pentru fiecare minge și să câștigăm meciul, pentru că asta așteaptă suporterii de la noi. Pentru ei e un meci foarte important, știm asta.

Cele trei puncte sunt cele mai importante, m-aș bucura să le putem oferi puțină bucurie după atât timp de suferință și amărăciune”.

ADVERTISEMENT

„Din punct de vedere motivațional, nu cred că trebuie să pun mult accent pe acest aspect, pentru că toți jucătorii știu cum să se mobilizeze pentru un astfel de meci.

Sper să nu sărim în partea cealaltă a supramotivării, va trebui să avem un echilibru. Va fi un meci pe care noi îl așteptăm cu mult interes, pentru că va fi și un test pentru noi să vedem unde ne aflăm. O să facem tot ce ține de noi să câștigăm”, a mai spus antrenorul lui Dinamo.

ADVERTISEMENT