Sport

Tudorel Stoica o face praf pe FCSB: „Reprezintă un nimic! Patru litere”

Tudorel Stoica, fostul mare căpitan al Stelei, i-a distrus pe cei de la FCSB după scandalul stadionului Ghencea.
15.07.2023 | 17:06
Tudorel Stoica o face praf pe FCSB Reprezinta un nimic Patru litere
Tudorel Stoica este unul dintre cei mai mari contestatari ai FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Tudorel Stoica s-a dezlănțuit la adresa FCSB-ului, care a făcut presiuni uriașe pentru a juca pe stadionul Ghencea derby-ul cu Dinamo. Fostul căpitan al Stelei îl critică pe Angel Tîlvar.

Tudorel Stoica, acid la adresa MApN: „Nu înțeleg  cum acest domn ministru al Apărării Naţionale a acceptat să dea o semnătură”

Tudorel Stoica l-a pus la zid pe Angel Tîlvar: „Ceea ce se întâmplă mi se pare o aberaţie. Nu înţeleg cum acest domn ministru al Apărării Naţionale a acceptat să dea o semnătură pentru ca o echipă precum FCSB, care reprezintă un nimic, să vină să joace în Ghencea. De ce spun că reprezintă un nimic? Reprezintă patru litere, un nimic”.

ADVERTISEMENT

Fostul câștigător al Cupei Campionilor Europeni nu înțelege cum FCSB vrea să joace în Ghencea din moment ce e în litigiu cu CSA Steaua: „Sunt siderat de faptul că această echipă va veni să joace în ‘templul fotbalului românesc’, nu în ‘templul Stelei’, în condiţiile în care clubul respectiv a dat în judecată Steaua, pentru a obţine tot ce are Steaua mai bun”.

Tudorel Stoica a insistat pe acest subiect: „Se bat cu pumnul în piept că ei sunt Steaua și reprezintă nimic”

Tudorel Stoica a continuat discursul dur la adresa FCSB: „Sunt uimit cum anumite persoane se bat cu pumnul în piept că ei sunt Steaua, că ei reprezintă Steaua şi se vor întoarce în templul fotbalui românesc. Reprezintă nimic, să se înţeleagă că reprezintă nimic”, a mai spus legenda „militarilor”, la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Victor Pițurcă a fost și el extrem de vehement: „Cum se întâmplă în România de obicei. Eu știu că este o lege, dacă există litigiu, nu ai voie să joci pe stadionul uneia dintre societățile cu care ești în litigiu.

Sunt de acord ca orice club care își dorește să joace pe un alt stadion al unei alte echipe să se înțeleagă, să facă un contract în sensul ăsta și să se poată juca, însă când tu, acest club FC FCSB, ești în instanță de ani de zile cu clubul Steaua, nu știu de ce vrei să vii în casa unor oameni care nu te doresc, nu știu ce vrei să demonstrezi”.

ADVERTISEMENT

Victor Pițurcă nu crede că Gigi Becali vrea să joace cu adevărat în Ghencea: „I se spune să facă lucrul ăsta”

Fostul antrenor al lui Gigi Becali la FCSB consideră că toate aceste discuții sunt o mare pată pe istoria Stelei: „Nu cred eu că George Becali își dorește el neapărat să joace pe acest stadion. Eu cred că lui i se spune să facă lucrul ăsta și el încearcă să îl facă. Acest lucru înseamnă dezbinare, război, certuri, o atmosferă foarte ostilă când vii pe stadionul Steaua.

Stadionul Steaua a fost al Ministerului Apărării Naționale și așa ar trebui să rămână tot timpul. Eu așa cred. Am jucat pentru această echipă, tot timpul, de când a fost înființată este echipa armatei, nu înțeleg de ce atâta răutate din partea unora că există această echipă în continuare.

ADVERTISEMENT

Nu văd lucru bun ce se întâmplă acum, s-a luat hotărâre politică, eu cred că Ministerul Apărării Naționale a fost obligat să accepte acest lucru, iar mai departe a obligat clubul Steaua ca FCSB să joace pe stadion”.


  • Cotă BETANO pentru FCSB. 1,93 este cota pentru „2 solist” la meciul FC U Craiova 1948 – FCSB

ADVERTISEMENT