News

Turcul care a ucis-o şi tranşat-o pe Mirela face tot posibilul să scape de condamnare. Cum încearcă să-i înduplece pe judecători

Turcul criminal speră să scape de puşcărie, în ciuda sadismului său. Cum încearcă familia lui să obţină iertarea judecătorilor.
20.04.2024 | 11:41
Turcul care a uciso si transato pe Mirela face tot posibilul sa scape de condamnare Cum incearca sai induplece pe judecatori
Abdulkadir Cam a fost arestat pe 12 aprilie pentru uciderea Mirelei Bîtfoi Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În ciuda atrocităţii crimei descoperite săptămâna trecută, când cadavrul unei femei a fost găsit în saci la marginea A1, autorul, un cetăţean turc, Abdulkair Cam (64 ani), speră să scape de condamnare.

Criminalul turc suferă de epilepsie şi schizofrenie

Rudele din Turcia ale criminalului vin în România, pentru a încerca să-l scoată pe acesta din închisoare. Ele ar urma să aducă hârtii prin care să dovedească faptul că acesta ar suferi de afecţiuni psihice grave şi nu ar fi avut discernământ la momentul comiterii faptei.

ADVERTISEMENT

Avocatul cetățeanului turc care a ucis-o pe Mirela a declarat deja că acesta suferă de boli mai grave decât credea inițial, între acestea amintind epilepsia şi schizofrenia.

El a declarat că în scurt timp va primi mai multe documente care să-i ateste spusele chiar de la sora criminalului, care este stabilită din Germania.

ADVERTISEMENT

În plus, potrivit antena3.ro, avocatul solicită ca bărbatul care a ucis-o pe Mirela să fie cercetat pentru lovituri cauzatoare de moarte, nu pentru omor și profanare de cadavre, așa cum este cercetat în momentul de faţă.

Avocatul Gabriel Marian Grigore susţine că turcul nu a avut intenții să o omoare pe femeie. Cei doi s-ar fi certat, iar la un moment dar clientul său şi-ar fi ieşit din fire şi a lovit-o pe Mirela cu un scaun. Când şi-a dat seama că aceasta a decedat a intrat în panică şi a trecut la tranşarea cadavrului.

ADVERTISEMENT

Conform sursei citate, criminalul le-a povestit anchetatorilor că o cunoştea de trei ani pe Mirela. În ziua respectivă a chemat-o pe aceasta acasă la el, la masă, iar cearta ar fi pornit de la o datorie de 10.000 de lei pe care femeia o avea la el.

Abdulkadir Cam a fost arestat pe 12 aprilie. El locuia într-o casă din cartierul Rahova, iar în curtea sa anchetatorii au descoperit mai multe urme de sânge, dar şi maşina cu care a transportat pe câmp cadavrul Mirelei.

ADVERTISEMENT

Victima, Mirela Bîtfoi, avea 38 de ani şi provenea dintr-o familie cu opt copii. Ea a fost căsătorită timp de opt ani, după care a divorţat. Mirela a lucrat la un salon de masaj şi în paralel presta servicii sexuale contracost.

ADVERTISEMENT