News

Turiști cazați la „cearșaf”. O familie a dormit în parcarea unui hotel din Mamaia

O familie de turiști a fost surprinsă vineri noaptea pe când dormea sub cerul liber, în parcarea unui hotel din Mamaia.
07.08.2021 | 11:09
Turisti cazati la cearsaf O familie a dormit in parcarea unui hotel din Mamaia
ADVERTISEMENT

Un cuplu și copilul lor au dormit noaptea trecută pe un cearșaf, întins în parcarea unui hotel din Mamaia, relativ aproape de sediul Poliției.

Cei trei au fost fotografiați dormind întinși pe un cearșaf pus lângă o mașină din parcare. Asta în condițiile în care în Mamaia a și plouat noaptea trecută.

ADVERTISEMENT

O familie de turişti a fost surprinsă, noaptea trecută, în timp ce dormea pe un cearşaf, în parcarea unui hotel din Mamaia, la mică distanţă de sediul Poliţiei.

Imaginile au fost făcute publice pe pagina de Facebook a Reporter Neptun TV. Anterior, pe aceeași pagină, fusese posttat un clip video cu altă familie de turiști care dormeau într-o dubă parcată în fața unui hotel.

ADVERTISEMENT

Postările au provocat controverse, unii dintre comentatori de pe pagină susținând că unii trebuie să se descurce cu bani puțini pentru câteva zile petrecute la mare și nu ar trebui arătați cu degetul.

Ieri am postat un video cu “turiști” care dormeau într-o dubă, parcată lângă un hotel din Mamaia. Foarte mulți oameni au comentat că este un lucru normal… Mulți ne-au înjurat pentru aceasta postare. Iată însă că nu a fost un caz singular. Alți turiști s-au “cazat” tot în Mamaia, direct pe asfalt… Îi întrebăm pe aceia care îi susțin vehement pe acești “turiști”: Unde își fac nevoile și unde se spală?”, au replicat cei de la Reporter Neptun TV.

ADVERTISEMENT