Life

TVR a lansat un nou post. Emisiuni pe placul a milioane de români în grila de programe

Iubitorii de folclor, datini și tradiții au parte de noi emisiuni pe placul lor. Începând de azi, TVR a lansat un nou post dedicat folclorului
27.11.2023 | 12:44
TVR a lansat un nou post Emisiuni pe placul a milioane de romani in grila de programe
TVR lansează un post pentru iubitorii de folclor. Vor fi difuzate emisiuni consacrate Sursa foto: Facebook, Hepta
ADVERTISEMENT

Televiziunea Română a mai adăugat un post TV vastului portofoliu deja existent. Pentru că are multe emisiuni dedicate folclorului, acum, telespectatorii vor regăsi în grila de programe noul post, TVR Folclor.

TVR Folclor se adresează tutor românilor

Începând de azi, iubitorii de folclor și de programe dedicate patrimoniului național se pot bucura de un nou post TV. Acesta se află sub umbrela Televiziunii Române și se numește TVR Folclor.

ADVERTISEMENT

Așa cum îi spune și numele, TVR Folclor se axează pe realizarea și difuzarea de materiale cu tematică folclorică. Momentan, din grila postului fac parte emisiuni precum ”Muzica regiunilor”, ”Zestrea muzicală” și ”Cântec românesc”.

Postul TV a fost lansat chiar astăzi. Potrivit comunicatului oficial oferit de Televiziunea Română, acest post a fost creat din dorința de a păstra trecutul viu. TVR Folclor își dorește să creeze o legătură puternică între trecut și viitor și să aducă muzica de odinioară în actualitate.

ADVERTISEMENT

În ultima vreme, tendințele urbane au fost din ce în ce mai vizibile în rândul televiziunilor. Tocmai de aceea, TVR Folclor luptă pentru păstrarea tradițiilor și a valorilor naționale. Emisiunile din program eu fost create special pentru a se plia pe gusturile telespectatorilor.

Odată cu lansarea acestui nou post, cei de acasă vor putea urmări emisiune consacrate precum ”Ferma”, „Viața Satului”, ”Tezaur Folcloric”, dar și multe altele. Fiecare seară de luni până vineri se va încheia cu emisiunea ”Lăutari vechi și noi”, de la ora 22:00.

ADVERTISEMENT

TVR, post nou pentru toți iubitorii de folclor

Îndrăgita emisiune a Iulianei Tudor a fost și ea mutată. Astfel, de acum încolo, fanii formatului vor putea urmări „O dată-n viață” în weekend. Tot la final de săptămână vor fi difuzate și emisiunile ”Popasuri folclorice” și ”Din muzica popoarelor”.

TVR Folclor nu este singura surpriză a Televiziunii Române pentru spectatorii fideli. În viitor, se are în vedere lansarea unui nou post, TVR Sport. Toate acestea fac parte din strategia postului de dezvoltare pe piața media.

ADVERTISEMENT

TVR Folclor este canalul cu numărul 13 din grila de posturi a Televiziunii Române. Nimeni nu a fost superstițios cu privire la număr și toată lumea are așteptări mari de la acest post.

TVR mai are în portofoliu și alte canale, atât naționale, cât și internaționale. Cele mai cunoscute dintre ele sunt TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR Info, TVR Cultural,TVR Internaţional și TVR Moldova.

ADVERTISEMENT
Tags: