Fotbal intern

U Craiova a anunțat când revine Elvir Koljic: „Mai e nevoie de o intervenție chirurgicală”

16.11.2020 | 13:30
ADVERTISEMENT

Marcel Popescu, managerul general al Universității Craiova, a vorbit despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la echipă și a dezvăluit că oltenii se vor putea baza pe Elvir Koljic în play-off. 

Atacantul bosniac s-a accidentat grav în meciul Universitatea Craiova – Poli Iași 1-0 și a fost deja operat. Conform lui Marcel Popescu, atacantul va mai trece prin încă o intervenție chirurgicală.

ADVERTISEMENT

Managerul general al Universității Craiova a vorbit și despre plecarea lui Cristiano Bergodi și a anunțat că relația clubului cu italianul nu s-a degradat.

U Craiova a anunțat când revine Elvir Koljic: „Va fi refăcut 100% pentru play-off”

Managerul general al grupării care împarte cu FCSB fotoliul de lider al Ligii 1, fiind devansată la golaveraj de roș-albaștri, a anunțat că bosniacul Elvir Koljic va fi supus unei noi intervenții chirurgicale, după accidentarea suferită în meciul cu Politehnica Iași.

ADVERTISEMENT

Elvir Koljic s-a accidentat grav la începutul lunii octombrie, iar fotbalistul nu va mai putea evolua în acest an calendaristic. Totuși, oltenii mizează pe revenirea sa din primăvară și speră să îl aibă la dispoziție pentru duelurile grele din play-off.

„Despre Koljic, totul e bine. Recuperarea organismului se desfășoară bine. Urmează o altă investigație și încă o radiografie. Probabil că se impune și o a doua intervenție chirurgicală de corectare a zonei gleznei. Medicii cred că în momentul în caer se va intra în play-off, va fi refăcut 100%.

ADVERTISEMENT

Asta înseamnă, probabil, sfârșitul lunii februarie, în cel mai rău caz. Dar fiecare organism reacționează diferit și nu m-ar surprinde ca tăria lui de caracter și organismul să îl ajute să se recupereze mai repede”, a declarat Marcel Popescu la ProX.

Ce spune Marcel Popescu despre plecarea lui Cristiano Bergodi: „Era prezent doar fizic”

Managerul general al Universității Craiova a discutat și despre ultimele mișcări de trupe din Bănie. Așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, antrenorul Cristiano Bergodi a plecat de la alb-albaștri din cauza problemelor din viața personală.

ADVERTISEMENT

Marcel Popescu a confirmat că între antrenor și club nu a existat niciun conflict, însă a punctat că italianul nu mai era concentrat pe activitatea sa, din cauza problemelor din viața personală.

„A considerat că este mai bine să plece pentru că era prezent doar fizic. Relațiile cu Cristiano Bergodi au fost foarte bune. El este un antrenor competent. El nu a stat niciodată în tribune. Este și prietenul meu. Îi doresc multă sănătate și să ne revedem sănătoși”, a mai spus Popescu.

Managerul general al oltenilor a vorbit și despre situația lui Corneliu Papură, noul antrenor al echipei. Craiova are ca principal obiectiv să câștige titlul de campioană a României. De asemenea, Popescu a dezvăluit cum este gestionată criza de coronavirus la Craiova.

”Se face o strategie corectă. Corneliu Papură în momentul de față este antrenor la Universitatea Craiova și pregătește echipa pentru primul meci de la Botoșani. Probabil că el ar avea nevoie de liniște, de un staff mult mai calibrat pentru că astăzi Universitatea Craiova se bate la titlu. Drumul e lung

Ceilalți jucători se supun unui protocol. Intră în izolare la domiciliu. Apare testul care trebuie să fie negativ. Trebuie să ne gândim la trauma psihică pe care o au. Sunt lucruri dramatice. Suntem lângă ei. Suntem o familie. Trebuie să trecem și prin asta. Și cu ajutorul lui Dumnezeu și al medicilor sperăm să-i avem cât mai repede printre noi”, a completat conducătorul din Bănie.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoşani – U Craiova: 1,68 este cota pentru „PSFX”. Vezi aici toate cotele!

 

ADVERTISEMENT