Sport

U Craiova, prezentare impresionantă a noului echipament! Fanii au fost surprinși. Video

Craiova și-a prezentat noul echipament, cu un video impresionant.
09.07.2021 | 20:39
U Craiova prezentare impresionanta a noului echipament Fanii au fost surprinsi Video
ADVERTISEMENT

Oltenii au făcut un video cu noul echipament, cu un mesaj special pentru fani și jucători, cu mai multe secvențe din tribune, în care fanii fac spectacol, dar și cu secvențe cu fotbaliștii, din teren și din vestiar.

Fanii au rămas surprinși de prezentarea noului echipament și au lăsat mai multe comentarii pozitive pe contul oficial de Facebook al clubului.

ADVERTISEMENT

U Craiova, prezentare impresionantă a noului echipament

Craiova și-a prezentat noul echipament, prin intermediul unui video emoționant, în care au fost implicați atât fanii cât și jucătorii olteni, rezultatul fiind apreciat de majoritatea suporterilor, care au lăsat comentarii pozitive pe rețelele de socializare.

Noile tricouri vor fi inaugurate la meciul de sâmbătă, 10 iulie, de la ora 20:00, când oltenii vor înfrunta CFR Cluj, în Supercupa României, care se va desfășura pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT

Echipamentele sunt create de firma Puma și vor putea fi achiziționate din magazinul oficial al clubului, situat în Electroputere Mall, de la magazinul mobil din Piața Mihai Viteazul sau de pe site-ul oficial al clubului.

 „Echipamentul, preste așteptări!”

Fanii au reacționat pozitiv în număr mare la noul echipament al oltenilor, unii dintre ei fiind emoționați pentru realizarea peliculei: „Cel mai frumos din ultimii ani! La fel si clipul de prezentare! Felicitări!”.

ADVERTISEMENT

„Peste așteptări echipamentul. Sper că ne veți surprinde (plăcut) și la capitolul fotbal”, a fost reacția unui alt suporter, care își dorește mai multe trofee în „Bănie”.

„În sfârșit DUNGI ! Ca generația Campioana unei mari iubiri”, și-a amintit un alt fan al oltenilor de una dintre cele mai frumoase perioade din istoria clubului.

ADVERTISEMENT

Marinos Ouzounidis a recunoscut că vrea să aducă Supecupa României la Craiova și spune că e pregătit inclusiv pentru loviturile de departajare, deși i-ar plăcea ca elevii săi să rezolve meciul în timpul regulamentar:

Sper să câștigăm în cele 90 de minute, dar ne gândim la orice, inclusiv la penalty-uri. Pentru mine, cel mai important e să văd jucătorii la treabă. Pentru mine e important să îi am pe toți la capacitate maximă.

Sunt mulțumit de jucători, clar, mai avem nevoie de jucători, așa cerem noi antrenorii, mai mulți și mai mulți jucători, dar vom lucra ca acest grup să devină și mai bun sub comanda mea”.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – U Craiova. 2.70  este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT